Τα ρόστερ των ομάδων του Μουντιάλ 2018

Ξέροντας καλά τα ρόστερ των ομάδων, μπορείς πολύ πιο εύκολα να πας ταμείο.
imgpsh fullsize

Όταν ξεκινάς να παίξεις στοίχημα στο Μουντιάλ ή να ποντάρεις σε κάποια ειδικά στοιχήματα στο Μουντιάλ (πρόκριση από όμιλο κ.α.) το πρώτο που πρέπει να κάνεις είναι να τσεκάρεις τα ρόστερ των ομάδων.

Ποιο είναι το καλύτερο ρόστερ; Ποια ομάδα θα το πάρει; (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

Group A: Ένας όμιλος με τη διοργανώτρια, ένα απόλυτο αουτσάιντερ και δύο ομάδες με παίκτες όπως οι Καβάνι, Σουάρες και Σαλάχ (αν τελικά τα καταφέρει).

Ρωσία
Ουρουγουάη
Αίγυπτος
Σαουδική Αραβία

Group B: Ένας όμιλος με μεγάλο ελληνικό ενδιαφέρον. Μασούντ, Ανσαριφάρντ και Χατζησαφί στο Ιράν, Μπρούνο Άλβες και Φερνάντο Σάντος στην Πορτογαλία. Και φυσικά, το αήττητο εδώ και ένα χρόνο Μαρόκο και η σπουδαία Ισπανία. Και για το τέλος, Κριστιάνο Ρονάλντο!

Ισπανία
Πορτογαλία
Μαρόκο
Ιράν

Group C: Πλειάδα αστεριών στη Γαλλία. Γκριεζμάν, Πογκμπά, Ματουϊντί και άλλοι πολλοί. Ο Έρικσεν στη Δανία και ιδιαίτερα αξιόμαχο του Περού. Όσο για την Αυστραλία, αλέγκρα όπως πάντα.

Γαλλία
Δανία
Αυστραλία
Περού

Group D: Μέσι και πάλι Μέσι. Αλλά και Ιγκουαϊν και Αγκουέρο και πολλοί πολλοί ακόμη. Αργεντινή γεμάτη από αστέρια. Βεβαίως, από κοντά και η Κροατία, με Μόντριτς, Πέρισιτς, Μάντζουκιτς, Ράκιτιτς κ.α. Η Ισλανδία με πάθος και η Νιγηρία με άγνοια κινδύνου. 

Αργεντινή
Κροατία
Ισλανδία
Νιγηρία

Group E: Ο Νεϊμάρ με τον Μαρσέλο και τα άλλα αστέρια της “σελεσάο”, στολίζουν το Μουντιάλ. Οι Ελβετία, Σερβία και Κόστα Ρίκα δεν έχουν τον πολύ μεγάλο παίκτη, αλλά παίζουν επί ίσοις όροις για τη διάκριση. Μια πολύ ανοιχτή δεύτερη θέση.

Βραζιλία
Ελβετία
Σερβία
Κόστα Ρίκα

Group F: Τα πάντσερ, με Οζίλ, Κροος, Μίλερ και τα άλλα παιδιά. Ο Μπεργκ στη Σουηδία και το Μεξικό με τους μπαλαδόρους και την απίστευτη “φλόγα”. Και φυσικά, η Νότια Κορέα, χωρίς τους τεχνίτες, αλλά με αντοχή “σκυλιών”.

Γερμανία
Σουηδία
Μεξικό
Ν. Κορέα

Group G: Το Βέλγιο έχει ένα από τα καλύτερα ρόστερ στο Μουντιάλ. Με Μέρτενς, Λουκάκου, Φελαϊνί, Ντε Μπρόινε, Αζάρ και άλλους παικταράδες. Ο Χάρι Κέιν είναι σαφώς το μεγάλο αστέρι των Άγγλων, ενώ Παναμάς και Τυνησία θα παλέψουν για την τρίτη θέση.

Βέλγιο
Αγγλία
Παναμά
Τυνησία

Group H: Ο Χάμες Ροντρίγκεζ με τον Κάρλος Μπάκα είναι τα αστέρια των Κολομβιανών. Ο Λεβαντόφσκι της Πολωνίας είναι ίσως το μεγαλύτερο σέντερ φορ στη διοργάνωση, ενώ η Σενεγάλη με τον Μανέ θα κλέψει την παράσταση. Οι Ιάπωνες πάντα είναι μαχητικοί και θα τα δώσουν όλα.

Κολομβία
Πολωνία
Ιαπωνία
Σενεγάλη

Σε ενδιαφέρει