Μουντιάλ 2018: προγνωστικά για τον στ’ όμιλο

Δείχνει να μην έχει αντίπαλο η Γερμανία στον ΣΤ’ όμιλο του Μουντιάλ. Έναν όμιλο που υπάρχουν αρκετές ενδιαφέρουσες επιλογές.
Μουντιάλ 2018: προγνωστικά για τον στ’ όμιλο

Μπόλικο «ψωμί» δείχνει να έχει ο έκτος όμιλος του Παγκοσμίου Κυπέλλου, αφού πίσω από το θεωρητικό φαβορί που είναι Γερμανία τα πράγματα δείχνουν οριακά.

Τα «πάντσερ» με τον έναν ή τον άλλο τρόπο αναμένεται να πάρουν τη δεύτερη θέση. Η μεγάλη μάχη θα γίνει για τη δεύτερη ανάμεσα σε Μεξικό και Σουηδία. Η Ν. Κορέα θα προσπαθήσει να μην αποτελέσει τη δυσάρεστη έκπληξη.

Ψάχνουμε τον δεύτερο στον έκτο όμιλο του Μουντιάλ ή μήπως όχι; ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Στη μάχη της δεύτερη θέσης, λοιπόν, θα δώσω το προβάδισμα στο Μεξικό. Διαθέτει ομοιογένεια, ενέργεια, φυσική κατάσταση και τους Ερνάντες, Βέλα, Περάλτα και Γουαρδάδο που με μια τους ενέργεια μπορούν να πάρουν ένα ματς. Η Σουηδία δεν διαθέτει τον παίκτη που θα κάνει τη διαφορά σε μια μεγάλη διοργάνωση εφόσον ο «Ιμπρα» δεν υπάρχει στο ρόστερ.

Επίσης μου αρέσει πολύ το ψαγμένο συνδυαστικό στοίχημα 1ης και 4ης θέσης, το οποίο κινείται στα επίπεδα του 2.50 και αποτελεί πρόκληση ποντάροντας σε Γερμανία και Ν. Κορέα αντίστοιχα. Δηλαδή την απολύτως λογική επιλογή του συγκεκριμένου ομίλου.

Περνάω στον πρώτο σκόρερ του Μεξικού και ποντάρω με κλειστά μάτια στον Χαβιέρ Ερνάντες. Ο γνωστός σε όλους Τσιτσαρίτο είναι με διαφορά ο πρώτος σκόρερ της ομάδας με 49 γκολ σε 101 συμμετοχές. Θα έγραφα το μεγαλύτερο κεφάλαιο, αλλά όσο υπάρχει ο αειθαλής Ράφαελ Μάρκεζ δεν υπάρχει μέτρο σύγκρισης.

Θα κλείσω τις επιλογές μου από τον συγκεκριμένο όμιλο με τα γκολ που θα πετύχει σε αυτόν η Ν. Κορέα. Προβλέψιμοι επιθετικά οι Ασιάτες. Τα περιμένουν όλα από τον Σον και τον Σουκ. Αν δεν τραβήξει κάποιος εξ αυτών έχουν σοβαρό θέμα. Παράλληλα τους περιμένω να αναλώνονται κατά κύριο λόγο στο ανασταλτικό κομμάτι θέλοντας αρχικά να μην εκτεθούν. Με αυτή τη λογική δεν μπορώ παρά να επιλέξω το under 2,5 στα τέρματα τους στον όμιλο που κυκλοφορεί σε value επίπεδα.

Σε ενδιαφέρει