Μουντιάλ 2018: προγνωστικά για τον β’ όμιλο

Με τις Ισπανία, Πορτογαλία μπροστάρηδες και το Μαρόκο με το Ιράν από πίσω ο δεύτερος όμιλος φαίνεται πως έχει μπόλικο ζουμί.
Μουντιάλ 2018: προγνωστικά για τον β’ όμιλο

Ο δεύτερος όμιλος του φετινού Παγκοσμίου Κυπέλλου είναι ξεκάθαρα δύο ταχυτήτων, αφού Ισπανία και Πορτογαλία δείχνουν να έχουν τον πρώτο λόγο για την πρόκριση. Άλλωστε οι δυο τους διαθέτουν ένα από τα καλύτερα ρόστερ στο Μουντιάλ 2018.

Η Ισπανία του Ινιέστα και της παρέας του προβάλλει ως το αδιαφιλονίκητο φαβορί για την πρωτιά σε αποδόσεις που δεν ξεπερνάνε το 1.50 και φυσικά δεν έχουν καμία αξία. Ακόμα και το φυσιολογικό του πράγματος να ισχύσει δηλαδή να προκριθούν χέρι-χέρι Ισπανία και Πορτογαλία κινείται στα επίπεδα του 1.40 με 1.45.

Θα έρθουν όλα φυσιολογικά στον Β’ όμιλο του Μουντιάλ ή θα επικρατήσει η λογική του… παραλόγου; (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

Στα δικά μου μάτια η μόνη επιλογή που έχει να κάνει με τα δύο μεγάλα φαβορί και έχει μια κάποια αξία είναι να προκριθούν μαζί, αλλά με ακριβή σειρά Ισπανία 1η και Πορτογαλία 2η. Το 2.25 της συγκεκριμένη επιλογής δεν με βρίσκει αδιάφορο.

Επίσης επειδή μου αρέσει να τζογάρω και επειδή έχει τύχει να παρακολουθήσω αρκετά τόσο το Μαρόκο, όσο και το Ιράν στην προκριματική φάση έχω την αίσθηση πως η τωρινή φουρνιά του Μαρόκου είναι ένα κλικ καλύτερη από αυτή των Ιρανών και το 2.40 του να ολοκληρώσουν τον όμιλο στην τρίτη θέση αποτελεί πρόκληση.

Σε πιο ειδικά μονοπάτια υπάρχει μια επιλογή που δείχνει ξεκάθαρη και αφορά τον πρώτο σκόρερ της διοργάνωσης από πλευράς Πορτογαλίας και μία που πληρώνει αδρά και αφορά τον πρώτο σε κάρτες από πλευράς Ισπανίας. Και στις δύο περιπτώσεις οι επιλογές αφορούν παίκτες της Ρεάλ. Στην πρώτη δεν ανακαλύπτουμε την Αμερική με την επιλογή του Ρονάλντο. Πρώτος σκόρερ σε κάθε διοργάνωση για τους Πορτογάλους. Ο μεγάλος ηγέτης που εκτελεί φάουλ και πέναλτι. Στη δεύτερη περίπτωση μόλις είδα το πεντάρι του Ράμος δάκρυσα. Ο τύπος είναι… φονιάς. Παίζει πολύ βρώμικα με πρόσφατο παράδειγμα το τι έκανε στον  Σαλάχ στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ. Θεωρώ ξεκάθαρη επιλογή να βγει πρώτος σε κάρτες από πλευράς Ισπανίας και τρέχω να το προλάβω πριν πέσει.

Σε ενδιαφέρει