Bet365

Bet365 730x388 betmastersgr

Μία από τις πιο δημοφιλείς νόμιμες στοιχηματικές πλατφόρμες, όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά σε παγκόσμια εμβέλεια είναι η Bet365, με το πράσινο φόντο να αποτελεί το σήμα κατατεθέν της. Έχει ιδρυθεί το 2000 και λειτουργεί αδιάκοπα στην Ελλάδα όλα αυτά τα χρόνια και μετά το καθεστώς των αδειοδοτήσεων που θεσπίστηκαν στη χώρα μας.

Η ιστοσελίδα

Με πάνω από 20 εκατομμύρια παίκτες στο... ενεργητικό της, η Bet365 δραστηριοποιείται σε πάνω από 200 χώρες, έχοντας άδεια στο Ηνωμένο Βασίλειο ενώ λειτουργεί κανονικά και στην Κύπρο στη διεύθυνση, bet365.cy. Στην Ελλάδα λειτουργεί νόμιμα από τη Lucky Stream Limited που έχει άδεια από τη Μάλτα. Αυτό που πραγματικά ξεχωρίζει την Bet365 είναι το πόσο εύκολη είναι στη χρήση της και για αυτό το λόγο αποτελεί κατά κανόνα την πρώτη επιλογή ενός αρχάριου παίκτη.

Τι προσφέρει η Bet365

Με δύο λέξεις: "Τα πάντα".

Αρχικά, σε ό,τι αφορά στις αποδόσεις, διαθέτει ίσως τις πιο ανταγωνιστικές της αγοράς στην πλεοψηφία τους, ενώ έχει κορυφαίο live betting και μία από τις μεγαλύτερες γκάμες στον τομέα του Live Streaming, διαθέτοντας τη συγκεκριμένη δυνατότητα στα κορυφαία πρωταθλήματα (Ισπανία, Ιταλία, Γαλλία, Γερμανία κλπ.),αλλά και σε κορυφαίες διοργανώσεις, όχι μόνο του ποδοσφαίρου, αλλά και του μπάσκετ.

Παράλληλα, για τους πιο απαιτητικούς παίκτες, προβλέπονται υψηλά όρια στοιχηματισμού, που δεν αναμένεται ποτέ να αποτελέσουν πρόβλημα. Σε ό,τι αφορά την πιο καθημερινή χρήση της, υπάρχουν πολλές μέθοδοι κατάθεσης, ήταν από τις πρώτες -αν όχι η πρώτη- που εφάρμοσε το cash out με δυνατότητα μερικού κλεισίματος, οι αναλήψεις γίνονται με τον ασφαλέστερο τρόπο και με μεγάλη αμεσότητα ενώ η γκάμα αθλημάτων που προσφέρεται για στοιχηματισμό είναι τεράστια, όπως και τα ειδικά στοιχήματα σε μπάσκετ, τένις, βόλεΐ κλπ.

Τέλος, επειδή ζούμε στην εποχή του κινητού η λειτουργία του από τη συσκευή μας είναι πάρα πολύ εύχρηστη, γεγονός που επίσης συγκαταλέγεται στα θετικά της εταιρείας και φυσικά δεν πρέπει να ξεχνά κανείς την 24ωρη εξυπηρέτηση πελατών και μέσω του Live Chat.

Καινοτομίες

Η Bet365 προσφέρει δύο καινοτομίες.

Η πρώτη είναι το λεγόμενο «Bet Builder». Σε αυτή την επιλογή μπορεί να συνδυάσετε μέχρι και έξι επιλογές από τον ίδιο ποδοσφαιρικό αγώνα, σε στοιχήματα όπως αποτέλεσμα, Over/Under, GG/NG, κόρνερ, πλάγια, κάρτες, σκόρερ κλπ.

Η δεύτερη είναι το «Edit Bet». Με αυτή την επιλογή ο παίκτης μπορεί είτε να προσθέσει και να αφαιρέσει στοιχήματα, είτε να αυξήσει το ποντάρισμά του σε στοίχημα που φυσικά δεν έχει διευθετηθεί, ακόμα κι αν η αναμέτρηση που ενδιαφέρει είναι σε εξέλιξη.

Αθλητικά στοιχήματα

Τεράστια είναι η στοιχηματική ποικιλία στην Bet365 καθώς περιλαμβάνει πάνω από 35 αθλήματα, με ποδόσφαιρο, μπάσκετ, βόλεϊ, τένις, χάντμπολ, πόλο, μηχανοκίνητο αθλητισμό μέχρι και e-sports που όλο και ανεβαίνει στις επιλογές των παικτών. Επιπλέον, σε αυτά τα αθλήματα προσφέρονται πολλές επιλογές που δεν αφήνουν... παραπονεμένο κανέναν παίκτη.

Αξίζει μάλιστα να σημειωθεί ότι λόγω των υψηλών αποδόσεων, η Bet365 έχει από τις χαμηλότερες γκανιότες του ανταγωνισμού και ειδικότερα στο πιο εμπορικό πρωτάθλημα του κόσμου, που είναι η Premier League.

Live betting

Η Bet365 ποντάρει πολλά στο Live Betting και για αυτό τον λόγο είναι από τις κορυφαίες νόμιμες στοιχηματικές πλατφόρμες της αγοράς. Μεγάλη γκάμα αθλημάτων στα οποία μάλιστα υπάρχουν «άπειρες» επιλογές, που θα ικανοποιήσουν ακόμα και τον πιο απαιτητικό παίκτη, αφού εκεί θα βρει τις περισσότερες αγορές και ειδικότερα στο ποδόσφαιρο που στρέφεται η πλειοψηφία του κοινού. Ξεχωρίζουν οι αγορές πριν από την έναρξη των αγώνων, που υπάρχουν όμως και στην εξέλιξη τους, κάτι που δεν συμβαίνει σε όλες τις πλατφόρμες.

Εννοείται ότι όλα τα στοιχήματα συνδυάζονται με το μερικό και το ολικό cash out, αλλά και με live streaming στα κορυφαία αθλητικά γεγονότα.

Τέλος, στην Bet365 προσφέρεται και η δυνατότητα ενεργοποίησης ειδοποιήσεων για τα πονταρισμένα στοιχήματα.

Κατάθεση στην Bet365

• Visa
• Visa Electron
• Mastercard
• Maestro
• Bank Transfer
• Neteller
• Skrill
• Skrill 1-Tap
• Paysafe