Μουντιάλ 2018: προγνωστικά για τον η’ όμιλο

Ακόμα ένας όμιλος με δύο ξεκάθαρα φαβορί και δύο αουτσάιντερ είναι ο όγδοος. Κολομβία, Πολωνία, Σενεγάλη και Ιαπωνία θα κονταροχτυπηθούν για τα δύο εισιτήρια.
Μουντιάλ 2018: προγνωστικά για τον η’ όμιλο

Η Κολομβία μπαίνει στον όμιλο από θέση οδηγού και η Πολωνία την ακολουθεί κατά πόδας στον Η’ όμιλο του Μουντιάλ. Για να μπουν σφήνα Σενεγάλη και Ιαπωνία πρέπει να υπερβάλλουν εαυτούς.

Ξεπερνάει τα επίπεδα του 2.20 η πρόκριση του διδύμου Κολομβίας και Πολωνίας ανεξαρτήτως θέσης, κάτι που συγκεντρώνει αυξημένες πιθανότητες επαλήθευσης.

Θα αποδειχτεί δύο ταχυτήτων ο όγδοος όμιλος ή θα γίνει η έκπληξη; (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

Ευκαιρία αποτελεί τουλάχιστον στα δικά μου μάτια το να πάρει η Σενεγάλη την τρίτη θέση. Εδειξε πολύ καλό πρόσωπο στα προκριματικά, άφησε πίσω αρκετά καλές ομάδες και διαθέτει μια τετράδα-φωτιά από τη μέση και μπροστά με Μανέ, Κεϊτά, Ντιουφ και Σακό. Εξαιρετική στο δημιουργικό κομμάτι είναι και οι Σαμπαλί και Σαρ. Οι αποδόσεις για στοίχημα στο Μουντιάλ 2018 είναι σε πολύ υψηλό επίπεδο, ούτως ή άλλως.

Ουσιαστικά η τρίτη θέση θα κριθεί στο ματς με την Ιαπωνία. Ελπίζω να με δικαιώσουν οι Αφρικανοί κερδίζοντας και αφήνοντας στον πάτο του ομίλου τους Ασιάτες.

Από τον συγκεκριμένο όμιλο δεν θα επιλέξω κάτι άλλο όσον αφορά τα ειδικά στοιχήματα, αλλά με μπόλικη δόση ρίσκου θα κρατήσω το ξερό «Χ» στην αναμέτρηση της δεύτερης αγωνιστικής ανάμεσα στην Κολομβία και την Πολωνία.

Θέλετε να το πάω και παραπέρα. Εχω έμπνευση για σκορ 1-1 σε εξαιρετική απόδοση. Εξάλλου εφόσον οι δύο ομάδες θέλουν να προκριθούν χέρι-χέρι ο ένας βαθμός στο μεταξύ τους δεν πρόκειται να χαλάσει καμιά.

Σε ενδιαφέρει