Μουντιάλ 2018: Προγνωστικά για τον γ’ όμιλο

Σε παράσταση για ένα ρόλο είναι πιθανό να αποδειχθεί ο γ’ όμιλος του Παγκοσμίου Κυπέλλου, καθώς η Γαλλία δεν... έχει αντίπαλο και από εκεί και πέρα, Δανία, Περού και Αυστραλία θα μονομαχήσουν για μία θέση.
Μουντιάλ 2018: Προγνωστικά για τον γ’ όμιλο

Ο γ’ όμιλος έχει ένα αφεντικό και αυτό είναι η Γαλλία!

Η ομάδα του Ντιντιέ Ντεσάμπ διαθέτει από τα πιο ποιοτικά σύνολα της διοργάνωσης και δεν τίθεται καν ζήτημα, ούτε για την πρόκρισή της από τους ομίλους, ούτε για την πρωτιά κόντρα σε Δανία, Περού και Αυστραλία. Είναι ενδεικτικό ότι οι αποδόσεις που κυκλοφορούν για απλή πρόκριση είναι στο 1.06 και για την πρώτη θέση στο 1.25 και η αλήθεια είναι ότι δεν μπορούσαν να τα νούμερα να είναι υψηλότερα.

Σε ό,τι αφορά τη δεύτερη ομάδα που θα ακολουθήσει τους «τρικολόρ», το φαβορί είναι και βάσει αποδόσεων η Δανία, του φοβερού και τρομερού, Έρικσεν, που αποτελεί τα τελευταία χρόνια το κορυφαίο «δεκάρι» της Premier League, μοιράζοντας ασίστ σαν να βάζει ποτήρια νερό. Δεν είναι τυχαίο ότι το όνομά του ακούγεται πολύ έντονα για Μπαρτσελόνα και Ρεάλ και μάλιστα έγινε πρωτοσέλιδο στη «Marca». Το σενάριο να προκριθούν «παρέα», Γαλλία και Δανία, χωρίς να έχουν σημασία οι θέσεις, προσφέρεται σε απόδοση 1.80, ενώ αν γίνει το… λογικό, και προκριθεί 1η η Γαλλία και 2η η Δανία, η απόδοση φτάνει στο 2.40! Η απλή 2η θέση των Δανών βρίσκεται στο επίσης πολύ ενδιαφέρον 2.25. Αν, μάλιστα, πάμε στα ατομικά, το να είναι ο Έρικσεν πρώτος σε ασίστ σε ό,τι αφορά τη Δανία προσφέρεται σε απόδοση 2.50!

Η Γαλλία είναι το αφεντικό, αλλά ποιος θα πάρει μαζί της το εισιτήριο για την επόμενη φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου; (ΚΛΙΚ ΕΔΩ).

Περού και Αυστραλία φαίνεται να βρίσκονται ένα βήμα πιο πίσω σε ποιοτικό επίπεδο και σε ευρωπαϊκό έδαφος, είναι αμφίβολο αν θα μπορέσουν να «χτυπήσουν» το πολύ καλό σύνολο της Δανίας. Παρ’ όλα αυτά, ως τρίτη καλύτερη ομάδα του γκρουπ αξίζει να σημειωθεί ότι θεωρείται το Περού και όχι η Αυστραλία. Σε αυτό το σενάριο ενδεχομένως να υπάρξει ανατροπή, αφού τα «καγκουρό» διαθέτουν πιο έμπειρο σύνολο, είναι πιο physical σε σχέση με τους πιο τεχνικούς Περουβιανούς και η δύναμη σε τέτοια ματς, μπορεί να παίξει το ρόλο της. Το τρικάστ με Γαλλία – Δανία – Αυστραλία προσφέρεται σε εξαιρετική απόδοση (5.00).

Αν και εφόσον επιβεβαιωθεί η πεποίθησή μας ότι το Περού θα τερματίσει τελευταίο, τότε η απόδοση που προσφέρεται  (χωρίς να μας αφορούν οι άλλες θέσεις) είναι στο 2.75. Βεβαίως το στοίχημα στο Μουντιάλ 2018 είναι δύσκολο, αλλά έχει αξία η απόδοση.

Βλέποντας πιο ειδικά στοιχήματα, θεωρώντας δεδομένο ότι η Γαλλία θα πετύχει τα περισσότερα γκολ, ο Αντουάν Γκριζμάν είναι το πρώτο φαβορί για να αναδειχθεί πρώτος σκόρερ του ομίλου, ωστόσο, πρέπει να σημειωθεί ότι ο Ντιντιέ Ντεσάμπ εφόσον το ματς της τρίτης αγωνιστικής είναι βαθμολογικά αδιάφορο, ενδέχεται να τον αφήσει στον πάγκο.

Σε ενδιαφέρει