Πώς να επιλέξεις τον σωστό tipster

Στοιχηματικές συμβουλές, προγνωστικά και "σιγουράκια" θα βρεις παντού. Ποιος όμως αξίζει την προσοχή σου;
tipster

Όλοι μας ψάχνουμε κάποια στιγμή κάποιον να μας καθοδηγήσει και να μας δώσει συμβουλές. Και, αν οι συμβουλές αυτές δεν έχουν το αναμενόμενο αποτέλεσμα, τότε θα του ρίξουμε και τις ανάλογες ευθύνες. Εδώ όμως είμαστε σελίδα για προγνωστικά στοιχήματος και χιλιάδες άνθρωποι καθημερινά μας επισκέπτονται για να μας συμβουλευτούν.

Πλέον με την τόση πληροφορία, το ίντερνετ και τα social media, η κατάσταση μπορεί να γίνει χαοτική και πολλές φορές επικίνδυνη. Ποια συμβουλή είναι η σωστή; Ποια συμβουλή εμπεριέχει το λιγότερο δυνατό ρίσκο; Στο άρθρο αυτό λοιπόν θα δούμε, πώς θα επιλέξεις τον κατάλληλο tipster, για να σε καθοδηγήσει.

Ο καλός tipster

Πριν από όλα, θα πρέπει να ξεκαθαρίσουμε πως η δουλειά του tipster είναι δύσκολη και όλοι έχουν τις καλές και τις κακές τους ημέρες. Δεν θα πρέπει να ενθουσιάζεσαι αν κάποιος έπιασε για παράδειγμα μία τρομερή ανατροπή με αστρονομική απόδοση, αλλά ούτε και να τον κατακεραυνώνεις αν έχασε ένα φαινομενικά εύκολο παιχνίδι.

Το Α και το Ω του καλού tipster είναι οι σωστές πληροφορίες. Καλά είναι τα σημεία, δεν λέω αλλά δεν είναι απαραίτητο πάντα να συμφωνείς με την πρότασή του. Ο σωστός tipster ενημερώνεται διαρκώς και κατ’ επέκταση ενημερώνει κι εσένα για τα πολύ σημαντικά στοιχεία κάθε αναμέτρησης. Ένα λάθος σε μία απόδοση, ένας σοβαρός τραυματισμός, οι κακές καιρικές συνθήκες, η κατάσταση του αγωνιστικού χώρου, οι σχέσεις των δύο αντιπάλων είναι μερικές από τις πολύ σημαντικές πληροφορίες που μπορούν να σε στείλουν στο ταμείο. Ένας παίκτης ενδέχεται να μην σταθεί σε τέτοιες λεπτομέρειες, όμως αυτή είναι η δουλειά του tipster, να τις επισημάνει και να τονίσει την σημασία τους, δικαιολογώντας παράλληλα και τα στοιχηματικά του προγνωστικά.

Επιλογή tipster

Αν είσαι από αυτούς που ακολουθούν πιστά όλες τις συμβουλές και τα προγνωστικά του εκάστοτε tipster, θα πρέπει να κάνεις την μελέτη σου πριν εμπιστευτείς κάποιον. Θα πρέπει να διαβάσεις τα άρθρα του, να ελέγξεις το σκεπτικό του, να δεις πως αντιδράει στις επιτυχίες και τις αποτυχίες, πώς διαχειρίζεται το κεφάλαιό του. Φυσικά όλα αυτά θα πρέπει να γίνουν σε βάθος χρόνου και να μην αφήσεις κάποιες μαζεμένες επιτυχίες ή αποτυχίες να επηρεάσουν την κρίση σου.

Εννοείται πολύ σημαντικό ρόλο, παίζει και η εξειδίκευση του tipster. Κάποια άτομα, ειδικεύονται σε συγκεκριμένα αθλήματα και πολλές φορές και σε συγκεκριμένα πρωταθλήματα. Μπορεί κάποιος να έχει τρομερά ποσοστά στην Ευρωλίγκα, όμως να μην τα πηγαίνει το ίδιο καλά στο NBA. Ή ενδέχεται κάποιος να δίνει εξαιρετικά προγνωστικά στο τένις, αλλά να μην έχει τις ίδιες επιτυχίες στο ποδόσφαιρο. Επομένως θα πρέπει να μάθεις τα δυνατά σημεία και τις αδυναμίες των ατόμων που εμπιστεύεσαι.

Καλές όλες οι συμβουλές και τα προγνωστικά ειδικών και μη, όμως μην ξεχνάς πως στο τέλος εσύ παίρνεις την τελική απόφαση. Είτε απόφασίσεις να παίξεις over 1,5, είτε 1Χ2, είτε πας πιο δυνατά, με ημίχρονα – τελικά. Εσύ αποφασίζεις πώς θα επενδύσεις τα χρήματά σου και το κεφάλαιό σου. Οι πληροφορίες είναι στο χέρι σου. Χρειάζεται μελέτη, υπομονή και φυσικά τύχη.

Σε ενδιαφέρει