Ποιοι είμαστε | Ιστορικό του BetMasters

Ποιοι είμαστε | Ιστορικό του BetMasters

To betmasters.gr είναι ένα site προγνωστικών στοιχήματος, και λειτουργεί πάνω από μια 10ετία, συγκεκριμένα από το 2005. Είναι ένα από τα παλιότερα sites στο χώρο του online στοιχήματος και ξεκίνησε σε μια εποχή πιο ρομαντική, με PSTN και ISDN συνδέσεις στο ίντερνετ.

Το ξεκίνημα

Μια παρέα τεσσάρων ατόμων, η Βασιλική, ο Αχιλλέας, ο Κώστας και ο Ανδρέας δημιούργησε ένα site από το μηδέν, με πολύ μεράκι και πάρα πολύ δουλειά. Από την αρχή, στο betmasters.gr, τα προγνωστικά στοιχήματος ήταν δωρεάν, σε αντίθεση με την τάση που επικρατούσε εκείνα τα χρόνια, δηλαδή των συνδρομητικών sites τύπου betonet (Παρασκευάς).

Ο αξέχαστος Παρασκευάς ήταν και η πηγή έμπνευσής μας, όσον αφορά τις προτάσεις στοιχήματος. Από αυτόν άλλωστε πήρε και το nickname του, ο παλιότερος tipster του betmasters.gr, ο Mikros Guru (επειδή τότε ήταν μικρός).

Οι Tipsters

Κατά καιρούς έχουν περάσει πολλοί και έμπειροι tipsters, άλλοι για αρκετό καιρό και άλλοι για… ένα φεγγάρι. Μερικοί από αυτούς ήταν οι Spesialistas, Wise, Alekos, Bartzokas, Fra, Kardash, Xanthos, Dyomisaris, Elmer, Mazzetas, Alkis, Tsarly, Mikros Guru.
Επίσης, ήταν τιμή μας που για αρκετό καιρό αρθρογραφούσε στο site μας ο καθηγητής δημοσιογραφίας, Άλκης Φιτσόπουλος, καθώς και ο γνωστός ραδιοφωνικός παραγωγός, Τσάρλυ.

Τι θα βρείτε στο site

Στις διάφορες ενότητες του betmasters μπορείτε να βρείτε προγνωστικά και αναλύσεις για παιχνίδια ποδοσφαίρου, μπάσκετ, τένις αλλά και πάρα πολλά ειδικά στοιχήματα (βραβεία Oscar, eurovision, εκλογές κ.α.). Φυσικά υπάρχουν βαθμολογίες και πρόγραμμα για όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ, καθώς και livescore, για να ενημερώνεστε άμεσα για την εξέλιξη των αγώνων. Επίσης, υπάρχει διαθέσιμη μια πλήρης λίστα με τις νόμιμες στοιχηματικές ιστοσελίδες, με αναλυτική αξιολόγηση από τους έμπειρους tipsters μας.

Οι διαγωνισμοί προγνωστικών

Θρυλικοί ήταν οι διαγωνισμοί προγνωστικών στο site μας, με άπειρες κόντρες, αδρεναλίνη και πολύ διασκέδαση. Τα δώρα ήταν πολλά και πλούσια και οι συμμετοχές ξεπερνούσαν τις 400, με αποτέλεσμα να δημιουργείται έντονος ανταγωνισμός μεταξύ των μελών του betmasters.

To Betmasters σε κινητό και τάμπλετ

Η ομάδα του betmasters έχει δώσει τα τελευταία χρόνια ιδιαίτερη βάση στην πρόσβαση από κινητό και tablet. Μέσω των μικρών οθονών, θα συναντήσετε ένα πολύ εύχρηστο περιβάλλον ώστε να ενημερώνεστε για τα αθλητικά δρώμενα ανά πάσα ώρα και στιγμή, από όπου και αν βρίσκεστε!

Ιστορική αναδρομή

  • 2005: Το betmasters.gr ήταν ένα site που ακολουθούσε τη μόδα της εποχής. Πολύ απλό στη μορφή και στα γραφιστικά του, λειτουργικό και πολύ… αργό όπως όλος ο διαδικτυακός κόσμος τότε! Την ομάδα των tipsters αποτελείτο από τους: Mikros Guru, Mavros Gatos, Elmer και Dyomisaris.
  • 2010: Τεράστια αλλαγή στο layout με πλούσιο μενού, ανανεωμένο πίνακα προγνωστικών και διαφορετικούς tipsters, με σταθερή αξία τον Mavros Gatos. 
  • 2011: Χωρίς μεγάλες αλλαγές, αλλά με σημαντική προσθήκη τους διαγωνισμούς προγνωστικών, οι οποίοι χαρακτήρισαν το site, τα επόμενα χρόνια.
  • 2012: Φωτεινά χρώματα στο καινούριο layout, αλλαγή εμφάνισης στον πίνακα προγνωστικών, και στα άρθρα. 
  • 2015: Μια εντελώς διαφορετική φιλοσοφία και εμφάνιση. Μικρό και περιεκτικό το μενού, σκοτεινό site (της μόδας τότε) και φυσικά έμφαση στην αρθρογραφία.
  • 2016: Με βίντεο στην κεντρική σελίδα, σαφώς πιο σύγχρονο και λιτό. Με διασκεδαστικά Quiz και μπόλικη στοιχηματική θεωρία.
  • 2017: Μπαίνει το πρωτοσέλιδο σε κεντρική θέση και ακριβώς από κάτω ο πίνακας προγνωστικών.
  • 2018: Το betmasters.gr παίρνει τη μορφή που είχαμε συνηθίσει μέχρι και πριν από λίγο καιρό. Αλλάζει το λογότυπο και τα χρώματα, με το σκούρο πράσινο να επικρατεί.
  • 2019: Το betmasters.gr παίρνει τη μορφή του σήμερα. Η ιστοσελίδα γίνεται πολύ πιο γρήγορη. Αναπτύσσονται καινούργια εργαλεία που βοηθούν τον χρήστη στους στοιχηματισμούς και στη μελέτη. Δίνεται έμφαση στον πίνακα προγνωστικών, στο chat καθώς και στο livescor!

Η φιλοσοφία μας

Από τον Ιούνιο του 2005 που ξεκινήσαμε κάνουμε, ανελλιπώς, καθημερινές στοιχηματικές προτάσεις. Μελετάμε πολύ τα αθλητικά δρώμενα και συγκρίνουμε αποδόσεις και προσφορές των στοιχηματικών εταιριών με σκοπό να προτείνουμε στα μέλη μας τις όσο το δυνατόν καλύτερες αναλύσεις. Εκτός των άλλων, ασχολούμαστε πολύ και με τη θεωρία στοιχήματος δίνοντας στον παίκτη τη δυνατότητα να αποκτήσει μια πιο σφαιρική άποψη.

Κανείς δεν εγγυάται μόνιμη επιτυχία και όποιος το κάνει είναι τουλάχιστον ονειροπόλος. Είμαστε βαθιά ειλικρινείς σε αυτό που κάνουμε και προσπαθούμε να βοηθήσουμε τους αναγνώστες να δημιουργήσουν τη δική τους ανάλυση και πρόταση, καθώς το στοίχημα είναι λίγο εγωιστικό παιχνίδι.

Προσπαθούμε συνεχώς να εξελισσόμαστε, σύμφωνα με τις ανάγκες τις εποχής και ανταποκρινόμενοι στα στάνταρ της εκάστοτε τεχνολογίας. Όμως, πάντα θα μένει η αθωότητα των πρώτων εποχών, που μας κάνει όχι απλά ένα site προγνωστικών στοιχήματος, αλλά μια μεγάλη οικογένεια με τους αναγνώστες μας.