Μουντιάλ 2018: προγνωστικά για τον δ’ όμιλο

Γρίφο για δυνατούς λύτες αποτελεί ο τέταρτος όμιλος του Μουντιάλ, αφού Αργεντινή και Κροατία δείχνουν να έχουν το προβάδισμα πρόκρισης, αλλά κανείς δεν μπορεί να υποτιμήσει Νιγηρία και Ισλανδία.
Μουντιάλ 2018: προγνωστικά για τον δ’ όμιλο

Πολύ πονηρός δείχνει να είναι ο Δ’ όμιλος του Παγκοσμίου Κυπέλλου και πάμε να ξετυλίξουμε το… κουβάρι.

Η Αργεντινή του Μέσι και της παρέας του έχει το πρώτο λόγο για την πρόκριση και την πρωτιά. Στα επίπεδα του 1.60 η πρωτιά και του 1.15 η πρόκριση στην Betshop απορρίπτονται αμφότερες. Πρόκριση, όμως, μαζί με Κροατία αποκτά νόημα.

Θα καταφέρει ο Μέσι να σηκώσει το τεράστιο βάρος της χώρας του στο φετινό Μουντιάλ; ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Είδαμε τους Κροάτες και έδειξαν τρομερή ωριμότητα στην προκριματική φάση, αλλά και στα μπαράζ με την Εθνική μας ομάδα. Εδειξαν να ξεπερνάνε το… λουζεριλίκι και απέδωσαν στο χορτάρι αυτό που πραγματικά μπορούν.

Κανείς δεν αμφιβάλλει για τις μεγάλες δυνατότητες της συγκεκριμένης φουρνιάς. Δυνατότητες που έχω την αίσθηση πως μπορούν να τους οδηγήσουν ακόμα και στην έκπληξη της πρωτιάς του συγκεκριμένου ομίλου. Επιλογή που κινείται σε αποδόσεις άνω του τριπλασιασμού στην Betshop.

Οσον αφορά τον πρώτο σκόρερ από πλευράς Αργεντινής, σε καμία περίπτωση δεν θα επιλέξω το αδιαφιλονίκητο φαβορί που είναι ο Μέσι. Καλός, χρυσός, παικταράς, αλλά με το που φοράει τη φανέλα με το Εθνόσημο «βουρκώνει». Τον πιάνει μεγάλη ταραχή νιώθοντας το βάρος ενός ολόκληρου λαού στην πλάτη του.

Πολύ καλή περίπτωση ο… άνιωθος Ιγκουαϊν, ο οποίος δεν καταλαβαίνει ούτε από συλλόγους, ούτε από Εθνικές ούτε από τίποτα. Το κολλάει το «παστέλι» σε κάθε ευκαιρία.

Σε ενδιαφέρει