Αποδόσεις για την πρόκριση στους 4 του Μουντιάλ 2018

Σε αρκετά ικανοποιητικά επίπεδα βρίσκονται οι αποδόσεις των εθνικών ομάδων για πρόκριση στην ημιτελική φάση του Μουντιάλ 2018.
Αποδόσεις για την πρόκριση στους 4 του Μουντιάλ 2018

Έτσι, τον πρώτο λόγο για την «είσοδο» στους 4 της διοργάνωσης έχουν σύμφωνα με τις αποδόσεις η Γερμανία, η Βραζιλία, η Γαλλία και η Ισπανία.

Μολονότι για την κατάκτηση του Μουντιάλ θεωρείται –σύμφωνα με τις αποδόσεις- πρώτο φαβορί η Βραζιλία, εντούτοις για την πρόκριση στους «4» τα πράγματα αλλάζουν και πρώτο φαβορί είναι η Γερμανία.

Και πώς να μην συμβαίνει αυτό αφού τα «πάντσερ» έχουν φοβερή παράδοση στο θεσμό και ειδικά στα νοκ-άουτ παιχνίδια ξέρουν καλά τι πρέπει να κάνουν (και το κάνουν!) για να πάρουν το επιθυμητό αποτέλεσμα. Έτσι, η Γερμανία προσφέρει απόδοση 2.00 σε περίπτωση που φτάσει στους «4», ενώ λίγο πιο πίσω της με απόδοση 2.10 είναι η Βραζιλία.

Ποιες ομάδες θα φτάσουν στα ημιτελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018;

Ακολουθεί η Γαλλία με απόδοση 2.20, ενώ 4ο φαβορί για πρόκριση τους «4» δίνεται η Ισπανία με απόδοση 2.37.

Απ’ εκεί και πέρα η Αργεντινή η οποία προσφέρει απόδοση 2.87 έχει πολλές πιθανότητες να φτάσει στα ημιτελικά. Ωστόσο, δεν ισχύει το ίδιο για το Βέλγιο που δίνει 6ο φαβορί για πρόκριση στους «4» με απόδοση 3.25.

Η Αγγλία προσφέρει απόδοση 4.00 αλλά πολύ δύσκολα θα φτάσει τόσο μακριά, ενώ το ίδιο ισχύει και για την Ουρουγουάη (5.00). Αντίθετα, η Πορτογαλία με απόδοση 5.50 με τον «αέρα» της πρωταθλήτριας Ευρώπης μπορεί να κάνει την υπέρβαση και να φτάσει στους 4 του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Η διοργανώτρια Ρωσία προσφέρει την ίδια απόδοση με την Κολομβία για να φτάσει στα ημιτελικά, δηλαδή 6.50, ενώ ακολουθούν η Κροατία και η Πολωνία με 7.00 απόδοση. Ελβετία και Δανία είναι εξαιρετικά δύσκολο να βρεθούν τόσο μακριά σε διοργάνωση Παγκοσμίου Κυπέλλου, ωστόσο προσφέρουν απόδοση 11.00.

Όσον αφορά τις διασταυρώσεις των ομάδων έως τους «4» του Μουντιάλ στη φάση των «16» δημιουργούνται δύο ξεχωριστά «μονοπάτια» και κάθε ένα από αυτά θα δώσει ένα εισιτήριο για τον τελικό. Στο ένα, οι πρώτοι των ομίλων 1, 3, 5 και 7 θα αντιμετωπίσουν τους δεύτερους των ομίλων 2, 4, 6 και 8 αντίστοιχα, ενώ δύο από αυτές τις ομάδες θα συνθέσουν τον έναν ημιτελικό. Από την άλλη, οι νικητές των ομίλων 2, 4, 6 και 8 θα αντιμετωπίσουν τους δεύτερους των ομίλων 1, 3, 5 και 7 και δύο από αυτές τις χώρες θα συνθέσουν τον έτερο ημιτελικό.

Ομάδες από τα δύο ξεχωριστά «μονοπάτια» που θα προκύψουν στη φάση των «16» δεν μπορούν να τεθούν αντιμέτωπες πριν από τον τελικό, στον οποίον δεδομένα θα βρεθούν μία από το ένα και μία από το άλλο. Αυτό σημαίνει πως οι νικητές των ομίλων 1, 3, 5 και 7 δεν μπορούν να αγωνιστούν με νικητή των ομίλων 2, 4, 6 και 8 πριν από τον τελικό.

Έτσι, οι δύο πιο αξιόπιστες επιλογές για πρόκριση στους 4 του Μουντιάλ αποτελούν η Γερμανία και η Αργεντινή, αφού έχουν εκπληκτική παράδοση στη συγκεκριμένη διοργάνωση και πάντα αγωνίζονται με ισχυρό κίνητρο.

Σε ενδιαφέρει