Πώς να κερδίσεις στο Στοίχημα

Ολοι έχουμε αναρωτηθεί πολλάκις πώς μπορούμε να κερδίσουμε στο στοίχημα. Υπάρχει τρόπος να αυξηθούν οι πιθανότητες, αλλά χρειάζεται… δουλειά και υπομονή.
Πώς να κερδίσεις στο Στοίχημα

Πολλοί είναι αυτοί που έχουν προσπαθήσει με αμέτρητους τρόπους να κερδίσουν στο στοίχημα πολλά λεφτά, αλλά απέτυχαν παταγωδώς. Άλλοι έχουν προσπαθήσει να το κάνουν επάγγελμα και να ζήσουν από αυτό. Το αποτέλεσμα ήταν το ίδιο. Η ουσία είναι μία. Κανείς δεν πλούτισε παίζοντας συστηματικά στοίχημα και χωρίς να γνωρίζει κάποια βασικά μυστικά.

Κακά τα ψέματα το στοίχημα είναι ένα… θηρίο. Ενας πολύ ισχυρός αντίπαλος με διάφορους μηχανισμούς που πρέπει να ξεκλειδώσεις για να κερδίσεις. Ο καθένας έχει την στρατηγική του και εκ του αποτελέσματος κρίνεται αν αυτή είναι σωστή. Πάμε, όμως, να δούμε κάποια βασικά χαρακτηριστικά και κάποια μυστικά που πρέπει να ακολουθήσουμε για να αυξήσουμε τις πιθανότητες νίκης στο στοίχημα.

Παίξε νόμιμο στοίχημα (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

Πρώτο στοιχείο είναι η υπομονή. Αν δεν έχεις υπομονή και παίζεις επιπόλαια δεν πρόκειται να κερδίσεις ποτέ. Σκέψου ότι τα χρήματά σου δεν είναι για πέταμα. Το άμεσο κέρδος είναι πειρασμός, αλλά αν είσαι ανυπόμονος θα δεις τις τσέπες σου να αδειάζουν σε ελάχιστο χρόνο.

Δεύτερο στοιχείο η σωστή στρατηγική. Χρειάζεται πολύ μελέτη ένας αγώνας. Υπάρχουν διάφοροι παράγοντες σε μία αναμέτρηση που μπορούν να σε οδηγήσουν σε όσο γίνεται πιο ασφαλή συμπεράσματα. Αυτοί είναι η φόρμα, η παράδοση, οι απουσίες, τα στατιστικά και η αγωνιστική συμπεριφορά των ομάδων εντός και εκτός έδρας.

Τρίτο στοιχείο η απόδοση. Κομβικότατο κομμάτι η απόδοση σε έναν αγώνα. Μελετώντας και αναλύοντας μια αναμέτρηση πρέπει να μπει στην εξίσωση και η απόδοση για να δούμε αν αξίζει να πονταριστεί. Σημαντικό στοιχείο και το πότε θα παίξουμε έναν αγώνα γιατί συνήθως οι αποδόσεις υποχωρούν όσο περνάει η ώρα στις περισσότερες αναμετρήσεις και καλό θα ήταν να τις προλάβουμε όταν… γεννιούνται. Ξεχωριστό κομμάτι στη συγκεκριμένη κατηγορία αποτελεί η γκανιότα. Ως γνωστόν όσο μεγαλύτερη είναι η γκανιότα, τόσο λιγότερο μας συμφέρει να ποντάρουμε σε ένα σημείο.

Το τέταρτο στοιχείο έχει να κάνει με το κεφάλαιο του παίκτη και πώς το διαχειρίζεται. Επιβάλλεται να παίζουμε μόνο όσα αντέχει η τσέπη μας και το καλύτερο είναι όσο πολύ κι αν βλέπουμε ένα σημείο να μην κάνουμε μεγάλες αυξομειώσεις στα πονταρίσματά μας. Πρέπει να κρατάμε μια ισορροπία κεφαλαίου ώστε να μπορούμε να συνεχίσουμε το παιχνίδι ότι κι αν συμβεί στην εξέλιξη του αγώνα ή του δελτίου που έχουμε ποντάρει.

Το πέμπτο στοιχείο έχει να κάνει με την ποσότητα των αγώνων που θα μπουν σε ένα δελτίο. Το στοίχημα είναι ένα παιχνίδι πιθανοτήτων και τύχης. Είναι ξεκάθαρο πως όσο λιγότερους αγώνες επιλέξουμε τόσο περισσότερες πιθανότητες νίκης έχουμε. Επίσης δεν πρέπει να ξεχνάμε κάτι πολύ σημαντικό. Ακόμα και 1.20 να δίνει η νίκη μιας ομάδας δεν σημαίνει ότι είναι σίγουρη. Αν συνέβαινε αυτό δεν θα υπήρχαν και εκπλήξεις.

Για το τέλος έχω αφήσει τον παράγοντα τύχη και φυσικά το μομέντουμ. Δύο στοιχεία που παίζουν καθοριστικό ρόλο στην πορεία ενός παίκτη στη μάχη του κέρδους από το στοίχημα. Σε όλους μας έχει συμβεί να υπάρχουν μέρες που δεν μας «πάει» ρε παιδί μου. Πού ότι κι αν παίζουμε σπάει. Μπορεί να συμβεί και το ανάποδο. Ότι αγγίζουμε να μετατρέπεται σε… χρυσό. Εδώ το κόλπο είναι ένα. Ποτέ δεν παρεκλείνουμε από τα επίπεδα του κεφαλαίου μας γιατί ο κίνδυνος είναι τεράστιος. Δεν πρέπει όταν χάνουμε να αυξάνουμε το κεφάλαιο για να ρεφάρουμε, αλλά ούτε όταν κερδίζουμε να ανεβάζουμε το ποσό πονταρίσματος σε μεγάλο βαθμό για να εκμεταλλευτούμε το μομέντουμ. Πρέπει να υπάρχει πάντα ισορροπία στα πονταρίσματά μας και ποτέ να μην ξεχνάμε πως το στοίχημα είναι ένας παιχνίδι γνώσης μεν, αλλά κυρίως τύχης δε που τίποτα δεν είναι σίγουρο.

Η ουσία είναι μία. Δεν υπάρχει ένας ξεκάθαρος τρόπος για να κερδίσουμε στο στοίχημα. Υπάρχουν, όμως, διάφορες τακτικές και πολλοί παράγοντες που μπορούν να αυξήσουν κατακόρυφα τις πιθανότητες νίκης μας. Οφείλουμε να τους ακολουθήσουμε…

Σε ενδιαφέρει

?AffiliateCode= &CID=&DID=&TID=&PID=&LNG=

Στοίχημα στο infobeto.com