Sure Bets

sure bet

Τι είναι το sure bet?

Είναι, ακριβώς αυτό που λέει: “σίγουρο στοίχημα”. Ένας τρόπος πονταρίσματος που εξαρτάται από τις αποδόσεις δύο ή περισσότερων στοιχηματικών, που κερδίζεις* ανεξαρτήτως αποτελέσματος

Πως είναι δυνατόν να υπάρχει σίγουρο στοίχημα;

Είναι ποντάρισμα σε όλα τα πιθανά σημεία ενός στοιχήματος, και οποιοδήποτε και να είναι το αποτέλεσμα υπάρχει επιστροφή χρημάτων. Αυτό γίνεται συνήθως σε στοιχήματα τύπου τριών επιλογών (πχ 1X2)  ή δύο επιλογών (πχ 12 ή Over/Under).Κάποιες φορές, οι στοιχηματικές ιστοσελίδες δίνουν τόσο διαφορετικές αποδόσεις μεταξύ τους ώστε υπάρχει αυτό που λέμε “τρύπα”.

Πως γίνεται αυτό to sure bet;

Έστω ότι υπάρχει ένας αγώνας στον οποίο, η καλύτερη απόδοση για τον άσο είναι 3,20 από την εταιρεία Α, η καλύτερη απόδοση για το στοίχημα στην ισοπαλία είναι 3,35 από την εταιρεία Β και η καλύτερη απόδοση για το διπλό είναι 2,86, από την εταιρεία Γ. Αν λοιπόν παίξετε 312,50 euro στον άσο, 298,51 στην ισοπαλία και 349,65 στο διπλό, θα έχετε ποντάρει συνολικά 960,66 euro και θα πάρετε πίσω 1000, όποιο και αν είναι το αποτέλεσμα.

Αυτό που έχει μεγάλη σημασία είναι να μπορείς να υπολογίσεις, ή να σε βοηθήσει κάποιος να το κάνεις, πόσα ακριβώς πρέπει να ποντάρεις σε κάθε σημείο. Υπάρχουν προγράμματα που πουλιούνται πολύ ακριβά για να σε ενημερώνουν κάθε τόσο για τα sure bets, καθώς επίσης και συνδρομητικά sites που ενημερώνουν αυτούς που πληρώνουν αδρά ποσά για να έχουν αυτή τη πληροφόρηση. Ωστόσο υπάρχουν και και οnline sure bet calculators.

*Υπάρχει ρίσκο, αφού κάποια εταιρία μπορεί να αποσύρει τις αποδόσεις, ενώ έχουμε ξεκινήσει να μοιράζουμε το ποντάρισμα. 

Σε ενδιαφέρει