Αποδόσεις για πρόκριση στους 16 του Μουντιάλ 2018

Οι όμιλοι του Μουντιάλ είναι εδώ και καιρό γνωστοί. Καιρός να δούμε που βρίσκονται από πλευράς αποδόσεων οι προκρίσεις των ομάδων και ποιες δίνονται ως φαβορί.
FIFA World Cup Russia  Teams List

Αρκετοί όμιλοι δείχνουν ξεκάθαροι εκ πρώτης όψεως όσον αφορά τις δύο ομάδες που θα πάρουν το εισιτήριο για την επόμενη φάση και αυτό αποτυπώνεται και στις αποδόσεις. Βέβαια, όλα αυτά σε θεωρητικό επίπεδο γιατί στο χορτάρι τα πάντα παραμένουν ανοιχτά. Πάντα, το προγνωστικα στο Παγκόσμιο Κύπελλο έχει δυσκολίες.

Στον πρώτο όμιλο το να φτάσει η Ουρουγουάη στους «16» δεν ξεπερνάει το 1.20 στην BetShop. Ακολουθεί κατά πόδας η Ρωσία και εν συνεχεία Αίγυπτος και Σαουδική Αραβία.

Ποιες ομάδες θα οδηγηθούν στα νοκ άουτ του Μουντιάλ; ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Στον δεύτερο όμιλο χέρι-χέρι περιμένουμε να βρεθούν στους «16» Ισπανία και Πορτογαλία. Μεγαλύτερο φαβορί οι «Φούριας Ρόχας». Φτωχοί συγγενείς Μαρόκο και Ιράν.

Στον τρίτο όμιλο αδιαφιλονίκητο φαβορί οι Γάλοι. Στο 1 και… τίποτα να προκριθούν στα νοκ άουτ. Έπεται η Δανία και το Περού, ενώ συμπληρωματικό ρόλο δείχνει να έχει η Αυστραλία σε αποδόσεις που ξεπερνάνε ακόμα και το 5.00.

Στον τέταρτο όμιλο έχουμε Αργεντινή και Κροατία για να βρεθούν στους «16» με αυτή τη σειρά. Πάνω από τριπλασιασμό χρημάτων προσφέρουν Νιγηρία και Ισλανδία στην BetShop, σε περίπτωση που μπει κάποια εξ αυτών σφήνα στο δίδυμο.

Στο πέμπτο όμιλο ισχύει το όλοι σας και μόνοι μας για την περίπτωση των Βραζιλιάνων. Ελβετία, Σερβία και Κόστα Ρίκα θα φάνε τα… μουστάκια τους για το ποια θα τους ακολουθήσει.

Φαβορί υπάρχει και στον έκτο όμιλο και είναι πολύ καυτό. Ο λόγος για την Γερμανία. Στα επίπεδα του 1.10 το να βρεθεί στους «16». Μπέρδεμα όσον αφορά τη δεύτερη ομάδα, αφού Μεξικό, Σουηδία και Ν. Κορέα πρεσβεύουν διαφορετικά στυλ παιχνιδιού και η κάθε μια έχει τη δική της φιλοσοφία.

Δύο ταχυτήτων δείχνει να είναι και ο έβδομος όμιλος όσον αφορά τις ομάδες που θα βρεθούν στους «16». Βέλγιο και Αγγλία έχουν πάνω-κάτω τις ίδιες πιθανότητες. Τυνησία και Παναμάς απλά θα το διασκεδάσουν. Μάλιστα ο Παναμάς πληρώνει για να φτάσει στους «16» τη μεγαλύτερη απόδοση στην προκριματική φάση στην Betshop.

Τέλος ο όγδοος όμιλος θα μπορούσαμε να πούμε πως είναι ο πιο αμφίρροπος όσον αφορά την πρόκριση στους «16» της διοργάνωσης. Πολύ λεπτές ισορροπίες. Ένα κλικ πιο κοντάστα νοκ άουτ, όπως μαρτυρούν οι αποδόσεις, δείχνει να βρίσκεται η Κολομβία, ενώ ακολουθούν οι Πολωνοί. Καμία εκ των δύο περιπτώσεων δεν ξεπερνάει το 1.60 στην BetShop. Αντιθέτως σε πολύ υψηλότερα επίπεδα κινούνται Ιαπωνία και Σενεγάλη.

Σε ενδιαφέρει