Αποτελέσματα Μουντιάλ 27/6

Αίσθηση προκάλεσε ο αποκλεισμός της Γερμανίας από τη συνέχεια της διοργάνωσης, ενώ προκρίθηκαν στους "16" Σουηδία, Μεξικό, Βραζιλία και Ελβετία.
apotelesmata mundial

Η μεγάλη είδηση της ημέρας είναι ο αποκλεισμός της Γερμανίας, η οποία ηττήθηκε με 2-0 από την αδιάφορη Ν. Κορέα και θα δει τη συνέχεια του Μουντιάλ από την τηλεόραση, αφού τερμάτισε στον… πάτο του ομίλου της. Αντιθέτως, στην επόμενη φάση από τον έκτο όμιλο προκρίθηκαν Σουηδία και Μεξικό, ενώ στον πέμπτο τα πράγμα κύλησαν πιο φυσιολογικά, με Βραζιλία και Ελβετία να παίρνουν το εισιτήριο για τη φάση των “16”.

Μεξικό – Σουηδία : 0-3

Το… καλύτερο το κρατούσε για την τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Μουντιάλ η Σουηδία, η οποία επικράτησε με 3-0 επί του Μεξικού και προκρίθηκε πανηγυρικά στους “16” της διοργάνωσης. Μαζί της πήρε και τους “El Tri”, οι οποίοι θα χρειαστεί να ανάψουν ένα κερί στο… μπόι των Νοτιοκορεατών.

Το ματς είχε ρυθμό από το πρώτο λεπτό, με τις δύο ομάδες να προσπαθούν να παίξουν επιθετικό ποδόσφαιρο. Μάλιστα μέχρι το 5′ οι Σουηδοί είχαν χάσει ήδη δύο ευκαιρίες, ενώ οι Μεξικανοί χρειάστηκε να φτάσει το 17′ για δημιουργήσουν την πρώτη επικίνδυνη στιγμή τους με τον Κάρλος Βέλα. Κοντά στο μισάωρο και προς το τέλος του ημιχρόνου, οι Σκανδιναβοί έχασαν κι άλλες ευκαιρίες με τον Μπεργκ, όμως ο Οτσόα είπε “όχι” σε όλες τις περιπτώσεις και έτσι το 0-0 έμεινε μέχρι την ανάπαυλα.

Παίξε νόμιμα στους αγώνες του Μουντιάλ με ασύγκριτες αποδόσεις και προσφορές* (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

Η επανάληψη ξεκίνησε με γκολ για τη Σουηδία, όταν στο 50′ ο Ογκούστινσον με αριστερό σουτ νίκησε τον Οτσόα και άνοιξε το σκορ. Οι Σουηδοί δε σταμάτησαν εκεί, αφού δέκα λεπτά αργότερα ο Μπεργκ κέρδισε πέναλτι, το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Γκράνγκβιστ, γράφοντας το 2-0. Από εκεί και πέρα, οι Μεξικανοί είχαν το μυαλό τους μόνο στο άλλο ματς και αυτό φάνηκε στο 74′, σε μια προσπάθεια του Άλβαρεζ να διώξει, η οποία κατέληξε στο βάθος της εστίας του Οτσόα για να διαμορφωθεί το τελικό 3-0.

Στοιχηματικά, το διπλό έπαιξε σε τιμές αουσάιντερ κοντά στο 3,50, ενώ το Over 2,5 πλήρωνε σε απόδοση 2,15.

Ν. Κορέα – Γερμανία : 2-0

Πού να το πεις και ποιος να το πιστέψει! Η Γερμανία με την ήττα της από τη Ν. Κορέα με 2-0 αποκλείστηκε από τη φάση των “16” του Μουντιάλ και αυτή ήταν η πρώτη φορά στην ιστορία της που δεν περνάει από τον όμιλό της.

Τα “πάντσερ” πίεσαν πολύ για να πετύχουν ένα γκολ που θα τους έδειχνε το δρόμο προς την πολυπόθητη νίκη, όμως αυτό δεν το κατάφεραν ποτέ. Οι Ασιάτες ήταν το απόλυτο αουτσάιντερ, όμως παρ’ όλα αυτά στάθηκαν αξιοπρεπέστατα δημιουργώντας αρκετές ευκαιρίες στην αντεπίθεση. Τελικά, οι προσπάθειές τους ευδοκίμησαν στις καθυστερήσεις με τα γκολ που πέτυχαν οι Κιμ στο 93’ και Σον στο 96’, δίνοντας το έναυσμα για τρελούς πανηγυρισμούς σαν να είχαν προκριθεί οι ίδιοι.

Σε ορισμένες εταιρείες το “θαύμα” της Ν. Κορέας ακούμπησε σχεδόν το… 20,00, ενώ το Under 2,5 ήταν και αυτό αουτσάιντερ σε απόδοση 2,85.

Σερβία – Βραζιλία : 0-2

Το… καθήκον της έκανε η Βραζιλία και με τη νίκη της με 2-0 επί της Σερβίας τερμάτισε στην κορυφή του ομίλου της με επτά βαθμούς.

Χωρίς να εντυπωσιάσει με την απόδοσή της, αλλά και χωρίς να δυσκολευτεί ιδιαίτερα, η “σελεσάο”… καθάρισε απόψε τους Σέρβους με τα τέρματα των Παουλίνιο (36’) και Τιάγκο Σίλβα (68’), στέλνοντας τους “πλάβι” σπίτι τους και οι ίδιοι κατέκτησαν την πρώτη θέση του πέμπτου ομίλου. Μοναδικός… βραχνάς για την ομάδα του Τίτε αποτελεί ο τραυματισμός του Μαρσέλο που αποχώρησε στο 10′ και αναμένονται τα νέα για το εάν θα προλάβει να είναι έτοιμος για το ματς με το Μεξικό.

Από στοιχηματική πλευρά, το διπλό της Βραζιλίας κινήθηκε στο λογικό 1,55, ενώ το Under 2,5 πλήρωσε στο εξαιρετικό 2,20.

Ελβετία – Κόστα Ρίκα : 2-2

Toν βαθμό που την έστειλε στην φάση των “16” κατέκτησε απέναντι στην Κόστα Ρίκα η Ελβετία και θα τεθεί αντιμέτωπη με τη Σουηδία.

Το ματς είχε μονόπλευρο ενδιαφέρον, καθώς μόνο οι Ελβετοί είχαν κίνητρο, όμως γενικά η Κόστα Ρίκα ήταν εκείνη που έκλεψε τις εντυπώσεις με την εμφανισή της. Στο 31′ η Ελβετία άνοιξε το σκορ με τον Ντζεμαϊλί, ενώ ο Γουάνστον στο 56′ ισοφάρισε για τους Κεντροαμερικανούς, οι οποίοι ήταν και η μοναδική ομάδα στο Μουντιάλ που δεν είχε σκοράρει μέχρι εκείνη τη στιγμή. Στο 88′, ο Ντρίμιτς έκανε το 2-1 για τους Ελβετούς, όμως ο Ρουίζ δεν είχε πει την… τελευταία του λέξη και με αρκετή δόση τύχης έκανε το 2-2 στις καθυστερήσεις, το οποίο ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Η ισοπαλία πλήρωσε με το πολύ καλό 3,70, ενώ το Over 2,5 κινήθηκε περίπου στο 2,25.

Σε ενδιαφέρει