Τι είναι το στοίχημα Head to Head (H2H);

Aυτό το είδος στοιχηματισμού κερδίζει όλο και περισσότερους οπαδούς.
formula

Το στοίχημα Head to Head δεν είναι υπερβολή να πούμε πως  κερδίζει όλο και περισσότερο έδαφος ανάμεσα στις προτιμήσεις των παικτών του στοιχήματος. Αυτό συμβαίνει γιατί επίσης τα αθλήματα πλην ποδοσφαίρου που είναι διαθέσιμα στις στοιχηματικές ιστοσελίδες δίνονται πλέον με περισσότερες αγορές και σε αυτά είναι που συναντάται κυρίως αυτό το είδος στοιχηματισμού.

Μπορείς να το βρεις και στο ποδόσφαιρο, όμως συνήθως συνίσταται σε αθλήματα μηχανοκίνητα (Formula 1, Μoto GP) δίνοντας την ευκαιρία στους παίκτες να ποντάρουν σε “μονομαχία” της αρεσκίας τους αντί να μαντέψουν τον τελικό νικητή του αγώνα.

Τι είναι το στοίχημα Head to Head

Όταν αναφερόμαστε στο ποδόσφαιρο, το συγκεκριμένο στοίχημα σημαίνει για παράδειγμα μια “μονομαχία” ανάμεσα σε δύο ομάδες μιας διοργάνωσης. Αν πάρεις το δικό μας πρωτάθλημα και δύο ομάδες του (πχ. Παναθηναϊκό και ΑΕΚ) μπορείς να μαντέψεις ποια από τις δύο θα τερματίσει πιο ψηλά στο τέλος της σεζόν ή ποια θα είναι πρώτη σε μια συγκεκριμένη κατηγορία στατιστικών. Έτσι γίνεται αντιληπτό πως το Ηead to Head σε αυτήν την περίπτωση είναι μακροχρόνιο. Το ίδιο συμβαίνει και στο μπάσκετ, αλλά και στα υπόλοιπα ομαδικά αθλήματα. Ίδιας λογικής αγορά, βέβαια, μπορεί να υπάρχει και σε μεμονομένους αγώνες ανάμεσα στους παίκτες των ομάδων και να σου ζητείται να βρεις ποιος από τους δύο θα τα καταφέρει καλύτερα σε κάποια κατηγορία στατιστικής.

Τώρα, όσον αφορά στα μηχανοκίνητα αθλήματα, η φάση γίνεται πιο ενδιαφέρουσα. Ο παίκτης εδώ έχει τη δυνατότητα να αφήσει εκτός το νικητή του αγώνα και να καταπιαστεί με κάποια δυάδα που θεωρεί ότι βρίσκει ευκαιρία. Εδώ διαπρέπουν οι… διαβασμένοι παίκτες, αφού συνήθως ασχολούνται με αουτσάιντερ, τα οποία συγκρίνονται μεταξύ τους και οι ευκαιρίες για κάτι καλό είναι πολλές.

Το ίδιο ισχύει και για άλλα αθλήματα, τα οποία θεωρούνται ατομικά και έχουν πολλούς ανταγωνιστές ταυτόχρονα (όπως πχ. ιποδρομίες, αθλήματα στίβου κλπ) και λειτουργούν ανάλογα τα στοιχήματα Head to Head.

Πλεονέκτημα

Δε χρειάζεται να γνωρίζεις περιττές πληροφορίες για κάθε παίκτη του αγωνίσματος. Αυτό που αρκεί είναι να ξέρεις ότι κάποιος έχει περισσότερες πιθανότητες από κάποιον άλλο να διακριθεί και αυτό φυσικά να προσφέρεται από την εκάστοτε ιστοσελίδα.

Σε ενδιαφέρει

SMS μετακίνησης

1. Υγεία
2. Κατάστημα
3. Τράπεζα
4. Παροχή βοήθειας, συνοδεία μαθητών
5. Τελετή, διαζευγμένοι γονείς
6. Άσκηση, κατοικίδια