Στοίχημα Over / Under: Τι να επιλέξουμε;

Μια ιδιαίτερη δημοφιλής επιλογή για τους παίκτες του στοιχήματος, ειδικότερα για αυτούς που θέλουν να αποφύγουν τα σημεία, είναι το ποντάρισμα στα γκολ, ανάμεσα σε Under και Over 2,5.
over under

Μια λογική που επικρατεί όλο και περισσότερο στους παίκτες του στοιχήματος είναι ότι πρέπει να μένουν μακριά από τα σημεία. Ούτε 1, ούτε Χ, ούτε 2. Αντίθετα, οι επιλογές παίζονται μόνο στο εύρος των γκολ και συγκεκριμένα ανάμεσα σε Over και Under 2,5, που αυτομάτως μπορεί να οδηγήσει τον παίκτη στην αποφυγή μίας έκπληξης που μπορεί να υπάρξει σε οποιοδήποτε ποδοσφαιρικό αγώνα.

Τι είναι το Over / Under 2,5;

Σε αυτό το στοίχημα, μας ενδιαφέρει μόνο το πόσα γκολ θα σημειωθούν και το πιο δημοφιλές line είναι αυτό των 2,5 γκολ. Δηλαδή, επιλέγουμε σε έναν αγώνα αν θα μπουν από 3 γκολ και πάνω ή κάτω. Μέχρι και 2 γκολ, χωρίς να μας ενδιαφέρει από ποια ομάδα, επιβεβαιώνεται το Under. Από 3 γκολ και πάνω, πάλι χωρίς να μας ενδιαφέρει ποια ομάδα από τις δύο τα σημειώνει, επιβεβαιώνεται το Over.

Με άλλα λόγια, μας ενδιαφέρει αποκλειστικά το άθροισμα των τερμάτων και όχι αν έχει σκοράρει ή μία ή η άλλη ομάδα.

Στην ίδια κατηγορία πρέπει να βάλουμε και τα εναλλακτικά στοιχήματα των γκολ, όπως το Over/Under 1,5, Over/Under 3,5, Over/Under 4,5 κ.ο.κ.

Η επιλογή των ασιατικών Over / Under

Φυσικά, οι επιλογές δεν περιορίζονται στα απλά Under και Over. Πλέον, υπάρχουν και τα ασιατικά Under/Over. Συγκεκριμένα, υπάρχουν πια τα Under/Over 2. Στο Under 2, ο παίκτης κερδίζει αν σημειωθούν μέχρι και 1 γκολ. Αν επιτευχθούν συνολικά 2 γκολ, τότε το ποντάρισμα επιστρέφεται, ενώ το ποντάρισμα χάνεται όταν σημειωθούν από 3 γκολ και πάνω.

Under 2,25

Στο under 2.25 γκολ, κερδίζετε όλο το ποσό αν επιτευχθούν μέχρι και 1 γκολ. Με σύνολο 2 γκολ, τότε κερδίζετε το 50% του μέγιστου πιθανού κέρδους. Το στοίχημα χάνεται αν σημειωθούν 3 ή περισσότερα τέρματα.

Under 2,75

Στο under 2.75 γκολ σε ένα παιχνίδι, κερδίζετε ολόκληρο το ποσό εάν επιτευχθούν συνολικά 0, 1 ή 2 γκολ. Αν επιτευχθούν συνολικά 3 γκολ, τότε χάνετε το μισό ποντάρισμα και το άλλο μισό επιστρέφεται. Φυσικά αν σημειωθούν 4 ή περισσότερα τέρματα, το στοίχημα χάνεται.

Σε όλα τα παραπάνω, στην επιλογή των Over, ισχύουν ακριβώς τα αντίθετα δεδομένα.

Τι υπολογίζουμε στα Under/Over

Οι επιλογές μας φυσικά στα Under/Over δεν μπορούν να είναι στην τύχη. Όπως σε κάθε ποντάρισμά μας απαιτείται διάβασμα και μελέτη.

Οι παράγοντες που θα πρέπει λοιπόν να λαμβάνουμε υπόψη μας είναι

  • Η φόρμα των ομάδων στα τελευταία ματς
  • Η συμπεριφορά των ομάδων εντός και εκτός έδρας
  • Οι απουσίες
  • Ο αγωνιστικός χώρος
  • Οι καιρικές συνθήκες
  • Η σημασία του αγώνα κι αν υπάρχει βαθμολογικό ενδιαφέρον ή όχι.

Σε ενδιαφέρει

SMS μετακίνησης

1. Υγεία
2. Κατάστημα
3. Τράπεζα
4. Παροχή βοήθειας, συνοδεία μαθητών
5. Τελετή, διαζευγμένοι γονείς
6. Άσκηση, κατοικίδια