Ποια στοιχηματική να επιλέξω;

Ποια είναι τελικά τα κριτήρια που πρέπει να θέσω στον εαυτό μου για να επιλέξω τη στοιχηματική που μου ταιριάζει;
a man thinking

Ένα από τα μεγαλύτερα ερωτήματα που βασανίζουν ειδικά έναν επίδοξο παίκτη του στοιχήματος, είναι σε ποια νόμιμη στοιχηματική πλατφόρμα να αρχίσει το «ταξίδι» του στο χώρο των πονταρισμάτων και της αδρεναλίνης.

Ποια είναι η καλύτερη; Ποια έχει τις καλύτερες αποδόσεις; Ποια μου δίνει μπόνους; Ποια τα συνδυάζει όλα στο καλύτερο πακέτο; Υπάρχει τελικά σωστή ή λανθασμένη επιλογή για τη νόμιμη στοιχηματική πλατφόρμα που θα μας «στεγάσει»;

Αξίζει, λοιπόν, κάποιος να καταθέσει τα ερωτήματά του και να ιεραρχήσει τις προτιμήσεις του, ώστε να επιλέξει αυτό που θέλει και κυρίως αυτό που του ταιριάζει.

Αποδόσεις

Το στοίχημα είναι αποδόσεις, είναι αθλήματα, είναι επιλογές. Όλα αυτά, λοιπόν, πρέπει να υπάρχουν σε μία καλή νόμιμη στοιχηματική πλατφόρμα και να τα προκρίνουμε στις επιλογές μας. Δεδομένα, στις κορυφαίες ιστοσελίδες θα υπάρχουν τα περισσότερα των αθλημάτων και σε αυτά οι περισσότερες αγορές. Ωστόσο, υπάρχουν πλατφόρμες που έχουν πολλές αγορές σε αθλήματα πέραν του ποδοσφαίρου που είναι το πιο δημοφιλές, ενώ ειδικά στον τομέα των αποδόσεων υπάρχουν διαφορές, με συγκεκριμένες νόμιμες στοιχηματικές πλατφόρμες να παίζουν σε πολύ καλύτερες τιμές.

Καταθέσεις – Συναλλαγές – Αναλήψεις

Πολύ σημαντικός παράγοντας πριν επιλέξω σε ποια στοιχηματική να γραφτώ είναι οι συναλλαγές, είτε αφορά καταθέσεις, είτε αναλήψεις. Το κυριότερο είναι η ασφάλεια των χρημάτων μας, αφού είτε καταθέτουμε, είτε επιθυμούμε ανάληψη, πρέπει να είμαστε πλήρως ασφαλείς για τα στοιχεία μας. Επιπλέον, είναι πολύ σημαντική η ταχύτητα των συναλλαγών, αλλά και το πλήθος των μεθόδων ανάληψης ή κατάθεσης, ώστε να ικανοποιείται και ο πιο απαιτητικός παίκτης.

Live στοίχημα – Live betting

Πλέον, το Live στοίχημα αποτελεί ίσως το πιο δημοφιλές τρόπο πονταρίσματος, αφού με τους παίκτες να έχουν δει πολλά τα μάτια τους, προτιμούν πολλές φορές να ποντάρουν έχοντας μια εικόνα του αγώνα (ανεξάρτητα από το άθλημα), παρά από πριν. Πρόκειται για κάτι λογικό, αφού κατά τη διάρκεια μιας αναμέτρησης, πολλές θεωρίες και λογικές πάνε περίπατο. Σημαντικό στοιχείο, λοιπόν, στη σκέψη μου για το ποια εταιρεία να επιλέξω, είναι τη λειτουργία του Live Betting, σε ό,τι αφορά τις αποδόσεις, αλλά και το πόσο γρήγορη είναι η αποδοχή των πονταρισμάτων μου, καθώς πολλές εταιρείες δεν διαθέτουν την κατάλληλη πληροφόρηση, με αποτέλεσμα τις πολλές «φραγές» ή «κλειδώματα» των ζωντανών γεγονότων.

Live Streaming

Μπαίνουμε πλέον στην τρίτη δεκαετία του 2000 και το Live Streaming αποτελεί σε πολύ μεγάλο βαθμό ένα must για τις κορυφαίες νόμιμες στοιχηματικές πλατφόρμες. Πολλές έχουν αγοράσει έναν πολύ σημαντικό αριθμό μεταδόσεων, ειδικότερα στα κορυφαία πρωταθλήματα του κόσμου στα δημοφιλέστερα αθλήματα. Δεν είναι υπερβολή ότι υπάρχει πολύ μεγάλος αριθμός ανθρώπων που είχε ανοίξει λογαριασμούς ώστε να έχει πρόσβαση σε ζωντανές μεταδόσεις αγώνων.

Προσφορές

Με το πλήθος των νόμιμων στοιχηματικών πλατφορμών να αυξάνεται συνεχώς, αυξάνεται και ο ανταγωνισμός, γεγονός που λειτουργεί υπέρ του παίκτη. Ο λόγος είναι οι προσφορές που κυκλοφορούν, ώστε να προσελκυστούν περισσότεροι «πελάτες». Από την άλλη μεριά, πριν επιλέξω τη στοιχηματική, πρέπει ως παίκτης να ελέγξω τα… ψιλά γράμματα που συνηθίζουμε να λέμε, που περιγράφονται ως όροι και προϋποθέσεις που υφίστανται προκειμένου να ισχύσουν οι προσφορές.

Εξυπηρέτηση

Σε ό,τι κι αν κάνεις, θες να ξέρεις ότι πάντα θα υπάρχει κάποιος δίπλα σου για να σου λύνει τις απορίες και θα σε υποστηρίζει τις δύσκολες στιγμές. Για αυτό το λόγο είναι πολύ σημαντικό πριν γραφτώ σε μία στοιχηματική, να γνωρίζω τι ισχύει με την εξυπηρέτηση πελατών. Πλέον, οι πραγματικά κορυφαίες στοιχηματικές, έχουν εξυπηρέτηση 24 ώρες το 24ωρο και 7 μέρες την εβδομάδα και επιπλέον είναι άμεσες, καθιερώνοντας το live chat.

Ποια στοιχηματική να επιλέξω

Όπως καταλαβαίνει κανείς τα κριτήρια είναι πολλά και μπορεί κάποιος να προσθέσει ακόμα περισσότερα για να κάνεις τη «σωστή» επιλογή. Η πραγματικότητα είναι ότι πρόκειται για μια απόλυτα υποκειμενική υπόθεση, αφού ένας παίκτης μπορεί να θέσει ως προτεραιότητα τις αποδόσεις κι ένας άλλος τη δυνατότητα του Live Streaming. Το καλύτερο είναι να βρει κανείς την ισορροπία μέσα από τόσα κριτήρια και να δει τι πραγματικά του ταιριάζει.

Σε ενδιαφέρει