Κανόνες για τα Συστήματα Πονταρίσματος

Θες να παίξεις πολλούς αγώνες μαζί; Δες τι πρέπει να προσέξεις.
Κανόνες για τα Συστήματα Πονταρίσματος

Όπως έχουμε τονίσει πολλές φορές εδώ στο BetMasters, ο ιδανικότερος τρόπος πονταρίσματος κατά τη γνώμη μας είναι αυτός που γίνεται σε μονά γεγονότα. Μόνο έτσι μπορείς να περιορίσεις τον κίνδυνο απωλειών και έχεις τις περισσότερες πιθανότητες να είσαι κερδισμένος σε βάθος χρόνου.

Αν όμως, είσαι από τους παίκτες που προτιμούν να δοκιμάζουν τις πιθανότητες τους για τον οποιοδήποτε λόγο σε πλήθος στοιχημάτων που συνδυάζονται μεταξύ τους, δες παρακάτω τους δύο κανόνες που πρέπει να τηρείς για να κινείσαι τουλάχιστον στο σωστό δρόμο.

Πρώτος Κανόνας Πονταρίσματος: Μην παίζεις Σύστημα με χαμηλές αποδόσεις

Φυσικά και μπορείς να το κάνεις, όμως στο τέλος σίγουρα αυτό που θα σου επιστραφεί δε θα είναι και πολύ περισσότερο από αυτό που διέθεσες. Αν για παράδειγμα υποθέσουμε ότι επιλέξεις τέσσερις αγώνες με αποδόσεις γύρω στο 1,60 με σύστημα 3-4 και ποντάρεις με πολλαπλασιαστή μία μονάδα, τότε συνολικά θα έχεις διαθέσει 6 μονάδες για αυτό το σύστημα. Σε περίπτωση επαλήθευσης και των τεσσάρων αγώνων θα σου επιστραφούν περίπου 22 μονάδες. Αν είχες πάρει τους ίδιους αγώνες χωρίς σύστημα, τότε η επιστροφή σου θα ήταν πολύ μεγαλύτερη (γύρω στις 40 μονάδες). Το συμπέρασμα εδώ είναι πως η επιλογή μικρών αποδόσεων σε σύστημα σε βάθος χρόνου σίγουρα θα είναι ζημιογόνα.

Δεύτερος Κανόνας Πονταρίσματος: Και η μικρότερη επιτυχία θα πρέπει να έχει κέρδος

Ακούγεται λίγο μπερδεμένο, αλλά είναι πολύ απλό. Εδώ θα πρέπει να έχεις φροντίσει και υπολογίσει το ποσό του πονταρίσματός σου να μην ξεπερνάει το ελάχιστο που μπορεί να σου επιστρέψει το σύστημα που έχεις επιλέξει. Αν για παράδειγμα έχεις διαλέξει πέντε αγώνες με σύστημα 3-4-5, η ελάχιστη επιτυχία που μπορείς να έχεις είναι μία τριάδα από αυτούς τους αγώνες. Έτσι, ο πολλαπλασιαστής της στήλης σου αν πολλαπλασιαστεί με τις τρεις μικρότερες αποδόσεις της πεντάδας σου θα πρέπει να ξεπερνάει ή έστω να είναι κοντά στο ποσό που διέθεσες συνολικά για το σύστημά σου. Μόνο έτσι αυξάνονται οι πιθανότητές σου για κέρδος σε βάθος χρόνου.

Σε ενδιαφέρει

SMS μετακίνησης

1. Υγεία
2. Κατάστημα
3. Τράπεζα
4. Παροχή βοήθειας, συνοδεία μαθητών
5. Τελετή, διαζευγμένοι γονείς
6. Άσκηση, κατοικίδια