Αποτελέσματα Μουντιάλ 24/6

Αγγλία και Κολομβία ήταν οι μεγάλες κερδισμένες της σημερινής ημέρας, ενώ Ιαπωνία και Σενεγάλη αποφάσισαν να παίξουν για τον πολύτιμο βαθμό.
apotelesmata mundial

Σαρωτική ήταν η Αγγλία απέναντι στον Παναμά (6-1), παίρνοντας πανηγυρικά την πρόκριση στην επόμενη φάση. Σενεγάλη και Ιαπωνία έφεραν μια… βολική ισοπαλία που εξυπηρετεί και τις δύο ομάδες, ενώ η Κολομβία αναπτέρωσε τις ελπίδες της για συνέχεια στο Μουντιάλ, με το επιβλητικό 3-0 επί της αγνώριστης Πολωνίας. Πάμε να τα δούμε πιο αναλυτικά.

Αγγλία – Παναμάς : 6-1

Δεν αστειεύονται τα “λιοντάρια”! Με το εκκωφαντικό 6-1 επικράτησε η Αγγλία επί του Παναμά στον δεύτερο αγώνα της δεύτερης αγωνιστικής του έβδομου ομίλου του Μουντιάλ και με αυτόν τον τρόπο εξασφάλισε την πρόκρισή της στην φάση των νοκ άουτ. Την τελευταία αγωνιστική θα κριθεί και η πρωτιά στο ντέρμπι εναντίον του Βελγίου.

Η ομάδα του Σάουθγκεϊτ ήταν ισοπεδωτική στο πρώτο ημίχρονο, καθώς πήγε στα αποδυτήριο προηγούμενη με 5-0! Στην επανάληψη έριξε την απόδοσή της, έκανε το 6-0 με το οποίο θα της έφτανε και μια ισοπαλία με το Βέλγιο για την πρωτιά, όμως ο Μπαλόι της τα… χάλασε, μειώνοντας στο 78′ σε 6-1, αποτέλεσμα που έμεινε μέχρι το τέλος. Τα τέρματα για τους Άγγλους πέτυχαν οι Χάρι Κέιν (χατ τρικ 22′, 45+1′, 62′), Στόουνς (8′, 40′) και Λίνγκαρντ (36′).

Όλα τα Στοιχήματα για το Μουντιάλ στη Sportingbet! Νόμιμος & Αξιόπιστος Στοιχηματισμός! (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

Καμία αξία δεν είχε ο άσος στο 1,22, ενώ αντιθέτως το Over 2,5 πλήρωσε καλά στο 1,80.

Οι συνθέσεις

Αγγλία: Πίκφορντ, Γουόκερ, Στόουνς, Μαγκουάιρ, Τρίπιερ (70′ Ρόουζ), Λόφτους-Τσικ, Χέντερσον, Λίνγκαρντ (63′ Ντελφ), Γιανγκ, Στέρλινγκ, Κέιν (63′ Βάρντι).

Παναμάς: Πενέδο, Μουρίγιο, Τόρες, Εσκομπάρ, Ντέιβις, Γκόμες (69′ Μπαλόι), Κούπερ, Γοδόι (64′ Αβίλα), Μπαρσένας (69′ Αρόγιο), Ροντρίγκες, Πέρες.

Ιαπωνία – Σενεγάλη : 2-2

Ύστερα από ένα πολύ όμορφο ματς, Ιαπωνία και Σενεγάλη αναδείχθηκαν ισόπαλες 2-2, παρέμειναν μαζί στην κορυφή του όγδοου ομίλου του Μουντιάλ και έκαναν σημαντικό βήμα για την πρόκρισή τους στην επόμενη φάση.

Οι Σενεγαλέζοι προηγήθηκαν σχετικά νωρίς στο παιχνίδι (11′) με τον Μανέ, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε μια απόκρουση του Καβασίμα που έστειλε την μπάλα στα πόδια του και έτσι έγραψε το 1-0. Οι Αφρικανοί συνέχισαν στον ίδιο ρυθμό, όμως κόντρα στη ροή του ματς, η Ιαπωνία σε μια κόντρα επίθεση με τον Ινούι κατάφερε να ισοφαρίσει στο 34′ και να δώσει ενδιαφέρον στην αναμέτρηση. Αυτό το σκορ έμεινε μέχρι την ανάπαυλα.

Στην επανάληψη, οι Σενεγαλέζοι προσπάθησαν να κάνουν ό,τι και στο πρώτο μέρος, όμως σιγά σιγά έχασαν το κέντρο, με τους Ιάπωνες να ανεβάζουν ρυθμό και να χάνουν ευκαιρίες. Παρ’ όλα αυτά, η ομάδα του Σισέ ήταν αυτή που πήρε ξανά το προβάδισμα στο 71΄με σουτ του Βαγκέ και πίστεψε ότι μπορεί να πάρει τη νίκη που σήμαινε αυτομάτως πρόκριση. Ο Χόντα, όμως, είχε άλλη άποψη και επτά λεπτά αργότερα μετά από λάθος συνεννόηση των Εντιαγέ και Κουλιμπαλί δε δυσκολεύτηκε να φέρει το ματς ξανά στα ίσα. Το 2-2 έμεινε μέχρι το τέλος, βρίσκοντας και τις δύο ομάδες με τέσσερις βαθμούς και αρκετές ελπίδες πρόκρισης.

Το Χ βρέθηκε ακόμα και στο 3.10 πριν το παιχνίδι, ενώ το Over 2,5 πλήρωσε στο εξαιρετικό 2,70.

Οι συνθέσεις

Ιαπωνία: Καβασίμα, Σότζι, Ναγκατόμο, Σακάι, Γιοσίντα, Σιμπασάκι, Χαραγκούτσι (75’ Οκαζάκι), Καγκάβα (72’ Χόντα), Ινούι (87’ Ουσάμι), Χασέμπε, Οσάκο

Σενεγάλη: Κ. Ενταγιέ, Κουλιμπαλί, Σαμπαλί, Βαγκέ, Γκουέγε, Σανέ, Αλφρεντ Ενταγιέ (66’ Κουγιατέ), Παπέ Αλιουνέ Ενταγιέ (81’ Εντόι), Μανέ, Σαρ, Νιάνγκ (86’ Ντιουφ)

Πολωνία – Κολομβία : 0-3

Υπάρχει… ζωή στην Κολομβία! Με τη νίκη της με 3-0 επί της Πολωνίας αναπτέρωσε τις ελπίδες της για πρόκριση στην επόμενη φάση του Μουντιάλ, ενώ η εμφανισή της αφήνει προσδοκίες για κάτι καλύτερο. Αντιθέτως, η Πολωνία αποκλείστηκε από τη συνέχεια της διοργάνωσης.

Το ματς ξεκίνησε με τις δύο ομάδες να το προσεγγίζουν αρκετά συντηρητικά, κάτι πολύ λογικό αν αναλογιστούμε την κρισιμότητά του αμφότερα. Χαρακτηριστικό ήταν το γεγονός ότι δεν έγινε κάποια αξιόλογη φάση μέχρι το πρώο μισάωρο και όλα έδειχναν ότι οι δύο ομάδες θα πήγαιναν ισόπαλες στα αποδυτήρια. Παρ’ όλα αυτά, στο 40′, ο Μίνα έκανε το 1-0 με κεφαλιά μετά από σέντρα του Χάμες, δίνοντας σημαντικό προβάδισμα στην ομάδα του, η οποία πήγε με αυτό το τέρμα υπέρ της στην ανάπαυλα. 

Και εκεί που θα περίμενε κανείς η Πολωνία να βγει στην επανάληψη για να ισοφαρίσει, η Κολομβία ήταν εκείνη που συνέχισε στο ίδιο μοτίβο. Η ομάδα του Ναβάλκα έχασε την πρώτη της ευκαιρία στο 58′ με τον Λεβαντόφσκι, όμως στο 70′, ο Φαλκάο έγραψε το 2-0 για τους “καφετέρος”, μετά από καταπληκτική κάθετη πάσα του Κιντέρο. Στο 76′, ο Κουαδράδο ολοκλήρωσε το θρίαμβο για την ομάδα του Πέκερμαν, πετυχαίνοντας το τρίτο γκολ της και πλέον μπορεί να κάνει όνειρα για τα νοκ άουτ.

Στο 2.30 πλήρωνε ο άσος πριν το παιχνίδι, ενώ το Over 2,5 παιζόταν στο 2.26.

Οι συνθέσεις

Πολωνία: Σέζνι, Πίστσεκ, Πάζνταν (80’ Γκλικ), Μπέντναρεκ, Ρίμπους, Μπερεζίνσκι (72’ Τεοντόρτσικ), Γκοράλσκι, Κριχόβιακ, Ζιελίνσκι, Κοβνάτσκι (57’ Γκροσίτσκι), Λεβαντόφσκι 

Κολομβία: Οσπίνα, Αρίας, Μίνα, Μοχίκα, Σάντσες, Μπάριος, Αγκιλάρ (30’ Ουρίμπε), Κουαδράδο, Χάμες Ροντρίγκες, Κιντέρο (73’ Λέρμα), Φαλκάο (78’ Μπάκα). 

Σε ενδιαφέρει