Στοίχημα στο virtual football

Mια εναλλακτική για όσους θέλουν το κάτι παραπάνω μέσα στην στοιχηματική τους ημέρα.

Στοίχημα στο virtual football

Επειδή το αγωνιστικό πρόγραμμα ποδοσφαίρου ανά τον κόσμο δεν μπορεί να είναι κάθε ημέρα γεμάτο και να αποτελείται από κορυφαίους αγώνες, η τεχνολογία έχει φροντίσει να προσφέρει στους παίχτες του στοιχήματος μία ακόμη επιλογή για να έχουν να ασχολούνται. Η επιλογή αυτή είναι το virtual football (εικονικό ποδόσφαιρο).

Πλεονέκτημα

Το μεγάλο πλεονέκτημα του virtual football είναι ότι διεξάγονται αγώνες κάθε ημέρα. Και δε μιλάμε για μερικούς ή απλά για πολλούς αγώνες την ημέρα. Μιλάμε για δεκάδες αγώνες καθημερινά που διεξάγονται κάθε μερικά λεπτά και προσφέρουν περισσότερες ευκαιρίες στοιχηματισμού από οποιοδήποτε πραγματικό πρωτάθλημα ανά τον κόσμο.

Τι είναι το virtual football;

Πρόκειται για μια σειρά από εικονικούς αγώνες ποδοσφαίρου. Μέσω υπολογιστή υπουπάρχει η αυτόματη διεξαγωγή τέτοιων αγώνων, οι οποίοι δε διαφέρουν σε τίποτα από τους πραγματικούς και προσφέρουν πολλές ευκαιρίες στοιχηματισμού. Οι αγώνες αυτοί διαρκούν μερικά λεπτά και αποτελούνται από τις βασικές φάσεις, κάτι που σημαίνει ότι οι παίχτες μαθαίνουν πιο γρήγορα αν έχουν κερδίσει ή όχι.

Καθημερινά συμμετέχουν ειδικά διαμορφωμένες ομάδες, οι οποίες είναι παραλλαγές κορυφαίων ομάδων των πρωταθλημάτων της Ευρώπης και του κόσμου και συμμετέχουν στο πρωτάθλημα που ολοκληρώνεται ημερησίως.

Οι αγώνες μεταδίδονται ζωντανά στις ιστοσελίδες στοιχήματος που προσφέρουν virtual soccer και οι παίχτες μπορούν να παρακολουθούν τις καλύτερες φάσεις. Τα γραφικά των αγώνων είναι εκπληκτικά και αγγίζουν πολλές φορές την εικόνα ζωντανής μετάδοσης ενός πραγματικού αγώνα!

Επιλογές στοιχηματισμού στο virtual soccer

Οι επιλογές στοιχηματισμού εδώ μπορεί φυσικά να μην είναι όσες στο πραγματικό ποδόσφαιρο, όμως είναι αρκετές. Έτσι, οι παίκτες μπορούν να στοιχηματίζουν σε αγορές όπως το 1Χ2, το over/under, το ημίχρονο/τελικό και άλλες δημοφιλείς αγορές.

Επιπλέον, μπορούν να στοιχηματίζουν σε αγορές όπως το gg/ng, το ακριβές σκορ, το σκορ ημιχρόνου και σε κάποιες περιπτώσεις ακόμη και το ασιατικό χάντικαπ. Η ποικιλία στοιχηματικών αγορών εξαρτάται συνήθως από την ηλεκτρονική πλατφόρμα που χρησιμοποιεί η κάθε στοιχηματική ιστοσελίδα.

Βέβαια, το μόνο που δεν προσφέρεται στο virtual football όμως είναι το live στοίχημα, λόγω της μικρής διάρκειας των αγώνων. Ποιος ξέρει, όμως, ίσως έρθει και αυτό κάποια στιγμή.

Σε ενδιαφέρει

Στοίχημα στο infobeto.com