Πως μπορούμε να σιγουρέψουμε ένα ήδη κερδισμένο στοίχημα

fovos

Κάποιες φορές ποντάρουμε σε μιά μικρή ή μεγαλύτερη έκπληξη και βλέπουμε να μας “κάθεται” νωρίς – νωρίς. Τότε είναι που αρχίζει να μας πιάνει μια τρεμούλα. “Κι αν γυρίσει;”, “Μπορώ να “εξασφαλίσω” το κέρδος μου”. Ας δούμε λοιπόν εδώ με παραδείγματα τι επιλογές έχουμε:

Έστω ότι “είδες όνειρο” και έπαιξες διπλό στο Ηρακλής Τυρναβος με απόδοση 11,50. Ξεκινάει το παιχνίδι και στο 6′ σπάει ο διάολος το ποδάρι του και προηγείται στο σκορ ο Τύρναβος. Τώρα τι κάνεις;

1. Μένεις να παρακολουθείς το ματσάκι μέχρι τέλους, και κάθε φορά που η μπάλλα βρίσκεται σε παίκτη του Ηρακλή (σχεδόν πάντα) μετράς 145 παλμούς το λεπτό
2. Πας για μπίρες με σκοπό να γυρίσεις το βράδυ να δεις τα μαντάτα
3. “Ασφαλίζει”ς: πως γίνεται αυτό; Για να δούμε

Πόσα χρήματα πόνταρες; Ας πουμε 100€
Πόσα θα έπαιρνες αν ο αγώνας έληγε τώρα; 1150€ (κέρδος (1050€)
Τι απόδοση έχει το 1Χ στο live bet; Ας πούμε 1,60

Δεν έχεις παρά να διαιρέσεις το 1150 δια του 1,60 και να ποντάρεις το ποσό που θα βρεις στο Χ2. Συγκεκριμένα, ποντάρεις 718,75€ στο 1Χ. Τώρα, εχεις ποντάρει συνολικά 818,75 και δε σε απασχολεί η συνέχεια του αγώνα. Ότι και να γίνει, εσυ θα πάρεις 1150 με τη λήξη, κέρδος 331,75€.

Ένα είναι σίγουρο. Αν επιλέξεις να “ασφαλίσεις” και παραμείνει το διπλό θα χτυπάς το κεφάλι σου. Ωστόσο, γνωρίζω παίκτες, και μιλάω για πολύ δυνατούς παίκτες, που το κάνουν πάντα.

Σε ενδιαφέρει

Στοίχημα στο infobeto.com