Στοίχημα Goal – Goal ή No Goal: Μυστικά και τακτική

Πολλοί είναι αυτοί που αποφεύγουν τα σημεία όταν αποφασίζουν να ποντάρουν σε ένα δελτίο και τα στοιχήματα με τα γκολ είναι η δική τους λύση και διαδρομή προς το ταμείο.
gg ng

Όσο περνούν τα χρόνια και το διαδικτυακό στοίχημα διαδίδεται με γοργούς ρυθμούς, όλο και αυξάνεται η λογική πολλών παικτών να αποφεύγουν τα σημεία (1, Χ, 2), λόγω του απρόβλεπτου που περιλαμβάνει ένα 90λεπτο ποδοσφαιρικού αγώνα και προτιμούν να ποντάρουν στα ειδικά με τα γκολ.

Για πολλά χρόνια υπήρχε m;ono επιλογή του OVER και του UNDER, αλλά πολύ γρήγορα μπήκε στη στοιχηματική πραγματικότητα και το Goal/Goal ή No Goal ή όπως γράφεται πιο απλά GG και NG.

Εδώ ⇨θα βρεις πολλές επιλογές για GG και NG 

Τι σημαίνει Goal – Goal 

Όταν σε έναν αγώνα ποντάρουμε στο Goal – Goal (ή σε συντομογραφία GG) το στοίχημά μας είναι κερδισμένο αν σκοράρουν και οι δύο ομάδες.

Τις περισσότερες φορές στις στοιχηματικές πλατφόρμες η επιλογή αυτή υπάρχει με περιφραστικό τρόπο, όπως: «Να σκοράρουν και οι δύο ομάδες», ενώ στη στοιχηματική «αργκό» αναφέρεται πολλές φορές ως αμφίσκορο.

Τι σημαίνει Νο – Goal 

Όταν σε έναν αγώνα ποντάρουμε στο No – Goal (ή σε συντομογραφία NG) το στοίχημά μας είναι κερδισμένο αν σκοράρει μόνο η μία ομάδα, ή αν δε σκοράρει καμία ομάδα

Το GG σε συνδυαστικά στοιχήματα

Ωστόσο, επειδή πλέον τα ειδικά στις περισσότερες αναμετρήσεις είναι πάρα πολλά, οι επιλογές δεν περιορίζονται απλά στο GG ή στο NG. Πριν από την έναρξη ενός ματς ή ακόμα και στη διάρκειά του, μπορεί να βρει κανείς ειδικά όπως: 

GG/NG στο πρώτο ημίχρονο

Το στοίχημά μας κερδίζει αν το Goal – Goal (ή το No Goal  αντιστοίχως) πραγματοποιηθεί στο πρώτο ημίχρονο.

GG/NG στο δεύτερο ημίχρονο

Το στοίχημά μας κερδίζει αν το Goal – Goal (ή το No Goal  αντιστοίχως) πραγματοποιηθεί στο δεύτερο ημίχρονο.

GG και OVER 2,5

Θα πρέπει να βάλουν γκολ και οι δύο ομάδες και να μπουν τουλάχιστον 3γκολ.

NG και OVER 2,5

Θα πρέπει η μία ομάδα να μην βάλει γκολ και η άλλη να βάλει τουλάχιστον 3. Δηλαδή αποτελέσματα όπως 3-0, 4-0, 5-0, 0-3, 0-4 κ.λ.π.

GG και UNDER 2,5

Θα πρέπει να βάλουν γκολ και οι δύο ομάδες αλλά να μπουν το πολύ 2 γκολ. Άρα μόνο το αποτέλεσμα 1-1 κερδίζει

NG και UNDER 2,5

Θα πρέπει η μία ομάδα να μην βάλει γλολ και η άλλη μέχρι δύο. Άρα, 1-0, 2-0, 0-1, 0-2.

Και βεβαίως, αυτός ο κατάλογος δεν έχει τελειωμό!

«Μυστικά» και τακτική στην επιλογή του GG/NG

Στο στοίχημα φυσικά δεν υπάρχουν μυστικά, αλλά υπάρχει κυρίως η μελέτη, το διάβασμα και ό,τι άλλο μπορεί να μας κάνει πιο «οχυρωμένους» για την επιλογή ενός σημείου. Έτσι, λοιπόν, όταν θέλουμε να βρούμε ματς που υπάρχουν πιθανότητες για την επιβεβαίωση ενός GG, αρκεί να κοιτάξουμε κάποια βασικά πράγματα, που όμως δεν αποτελούν κάτι παραπάνω από ένα τυπικό διάβασμα. 

  • Φόρμα στα τελευταία ματς των ομάδων
  • Συμπεριφορά των ομάδων στα εντός/εκτός έδρας ματς με βάση τα γκολ που δέχονται ή όχι.
  • Απουσίες
  • Κατάσταση αγωνιστικού χώρου
  • Καιρός
  • Σημασία της αναμέτρησης
  • Κίνητρο ομάδων

Για τους λάτρεις, λοιπόν, του GG καλό είναι να αποφεύγουν ματς μεταξύ ισοδύναμων «σφιχτών» ομάδων, αναμετρήσεων με αντιπάλους μεγάλης διαφοράς δυναμικότητας και ο ισχυρός παίζει εντός έδρας, ομάδες που στηρίζονται πολύ στην άμυνά τους, ενώ για όσους πιστεύουν στον παράγοντα της προϊστορίας, επίσης είναι ένα σκέλος που αξίζει κανείς να το λάβει υπ’ όψιν του.

Να παίζεις GG/NG ή όχι;

Σε αυτά τα ερωτήματα δεν υπάρχουν σωστές απαντήσεις. Αν κάποιος νιώθει μεγαλύτερη ασφάλεια με τα γκολ, τότε το GG/NG είναι επιλογή που ενδεχομένως να του βγάλει πολλά βάσανα από το κεφάλι, αλλά επειδή πολλές φορές μας φαίνεται ένα εύκολο στοίχημα, πέφτουμε σε παγίδες.

Όπως κάνουμε με κάθε μας επιλογή από τη στιγμή που ποντάρουμε τα λεφτά μας, πρέπει να σκεφτόμαστε και μελετάμε δύο και τρεις φορές τα ματς που έχουμε μπροστά μας και ανάλογα να αποφασίζουμε.

Για αυτό, λοιπόν, μεγάλη προσοχή…

Σε ενδιαφέρει