Τι είναι το σύστημα Arbitrage;

Σίγουρο κέρδος σε βάθος χρόνου.

Το σύστημα Arbitrage (ή αλλιώς Sure Bet) είναι μία στρατηγική στοιχήματος που σε ένα βάθος χρόνου ενδέχεται να αποφέρει σημαντικά κέρδη στον παίκτη και αυτός είναι ένας λόγος για τον οποίο το σύστημα αυτό πλέον προτιμάται από πολλούς. Ο παίκτης, ανεξαρτήτως αποτελέσματος του αγώνα που θα επιλέξει, μπορεί να εξασφαλίσει κέρδος, τοποθετώντας αντίθετα στοιχήματα σε δύο ή περισσότερες στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Η καλύτερη περίπτωση για να ακολουθήσει ένας παίκτης το Arbitrage είναι όταν έχει τη δυνατότητα να στοιχηματίσει σε όλα τα πιθανά αποτελέσματα ενός αγώνα. Αυτό συμβαίνει όταν η απόδοση που δίνει μια ιστοσελίδα απομακρύνεται από τις αποδόσεις που δίνουν οι υπόλοιπες.

Προσοχή εδώ, γιατί οι στοιχηματικές ιστοσελίδες μπορούν ανά πάσα στιγμή να αποσύρουν ένα στοίχημα πριν την έναρξη του, οπότε είναι ξεκάθαρο, πως υπάρχει ρίσκο.

Για να παίξεις τέτοιου είδους στοιχήματα πρέπει να κάνεις εγγραφή σε όσο το δυνατόν περισσότερες στοιχηματικές πλατφόρμες. Δες εδώ την αξιολόγηση των betmasters για να διαλέξεις ποια σου αρέσει καλύτερα.

Για παράδειγμα σε ένα παιχνίδι ποδοσφαίρου Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός, στην πλατφόρμα Α ο άσσος έχει απόδοση 1.50, στην πλατφόρμα Β η ισοπαλία δίνεται με 4.60 και στην πλατφόρμα Γ το διπλό παίζει με απόδοση 11.00. Αν ο παίκτης διαθέτει 100 ευρώ, τότε ποντάρει 68.38 ευρώ στον άσσο και παίρνει πίσω 102.57 ευρώ, 22.30 ευρώ στην ισοπαλία και παίρνει πίσω 102.58 ευρώ και 9.32 ευρώ στο διπλό και του επιστρέφονται 102.52. Όπως παρατηρείται, στην παραπάνω περίπτωση ο παίκτης έχει εξασφαλισμένο κέρδος περίπου 2,5 ευρώ. Για τον υπολογισμό, σας έχουμε και ένα τρομερό γκατζετάκι.

Έτσι, ένας παίκτης για να ξεκινήσει να χρησιμοποιεί το σύστημα Arbitrage θα πρέπει να διαθέτει αρχικό κεφάλαιο, κατανόηση των βασικών κανόνων του, αλλά και περίσσια υπομονή, αφού το κέρδος θα αρχίσει να φαίνεται σημαντικό με το πέρας του χρόνου και χρησιμοποιώντας σωστά το ίδιο το σύστημα.

Σε ενδιαφέρει

SMS μετακίνησης

1. Υγεία
2. Κατάστημα
3. Τράπεζα
4. Παροχή βοήθειας, συνοδεία μαθητών
5. Τελετή, διαζευγμένοι γονείς
6. Άσκηση, κατοικίδια