Ειδικά στοιχήματα Mουντιάλ 22/6

Με τρεις αγώνες συνεχίζεται σήμερα το αγωνιστικό πρόγραμμα των ομίλων του Μουντιάλ 2018.
Ειδικά στοιχήματα Mουντιάλ 22/6

Βραζιλία και Κόστα Ρίκα διασταυρώνουν τα ξίφη του σε ένα πολύ σημαντικό ματς για την πρόκριση στην επόμενη φάση, ενώ Νιγηρία και Ισλανδία θέλουν να αξιοποιήσουν τη χθεσινή ήττα της Αργεντινής και να βάλουν τις βάσεις για την παρουσία τους στην επόμενη φάση.

Βραζιλία – Κόστα Ρίκα (15:00)

Στο πρώτο ματς της ημέρας η Βραζιλία κοντράρεται με την Κόστα Ρίκα. Ο καταλογισμός πέναλτι έχει πολλές πιθανότητες επαλήθευσης, ενώ  και το να χριστεί σκόρερ ο Νεϊμάρ αποτελεί αρκετά πιθανό ενδεχόμενο. Επίσης καλή επιλογή φαντάζει το over 9 κόρνερ με απόδοση 1.83. Επιπλέον στο 1.90 βρίσκεται η απόδοση σε περίπτωση που η Κόστα Ρίκα κάνει πρώτη αλλαγή στον αγώνα, γεγονός που θεωρώ ελαφρώς πιο πιθανό.

Θα βρουν δίχτυα σήμερα οι επιθετικοί της Βραζιλίας; Με ποικιλία ειδικών στοιχημάτων (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

Νιγηρία – Ισλανδία (18:00)

Το δεύτερο ματς της ημέρας, Νιγηρία Ισλανδία αναμένεται να έχει πολλές δυνατές μονομαχίες, καθώς και οι δύο ομάδες θέλουν μόνο νίκη. Επιπλέον σε καλή απόδοση βρίσκεται και το UNDER 9 κόρνερ. Εξάλλου πρόκειται για μία εξαιρετικά κρίσιμη αναμέτρηση μεταξύ δύο «σκληρών» ομάδων και γι’ αυτό θεωρώ πιθανό να επιβεβαιωθεί το OVER 3,5 κίτρινες κάρτες στην κανονική διάρκεια του αγώνα που προσφέρει απόδοση 2.20.

Σερβία – Ελβετία (21:00)

Σερβία και Ελβετία από τη μεριά τους θα τα δώσουν όλα για τη νίκη, η οποία θα προσφέρει στην ομάδα που θα την πάρει μεγάλο προβάδισμα για την πρόκριση. Ο βασικός σέντερ φορ των Ελβετών Σέφεροβιτς άλλωστε με απόδοση 3.25 αποτελεί καλή επιλογή έτσι ώστε να σκοράρει οποιαδήποτε στιγμή στον αγώνα. Επιπρόσθετα σε αυτό το ματς υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να βγει μια κόκκινη κάρτα, γεγονός το οποίο υπάρχει σε απόδοση 4.75. Τέλος, με απόδοση 2.50 άλλη μία καλή επιλογή αποτελεί να δει την κίτρινη κάρτα ο αμυντικός μέσος της Ελβετίας Γκρανίτ Ξάκα.

Σε ενδιαφέρει