Πώς να φτιάξεις το δικό σου στοίχημα

Πλέον οι στοιχηματικές πλατφόρμες παρέχουν τη δυνατότητα να συνδυάσεις μεταξύ τους δύο ή και περισσότερες επιλογές από ένα και μόνο παιχνίδι.
bet

Δεν είναι λίγες οι φορές που ως παίκτες του online στοιχήματος έχουμε αναρωτηθεί γιατί δε μπορούμε να στοιχηματίσουμε σε πολλές και διαφορετικές επιλογές σε ένα δελτίο από έναν και μόνο αγώνα. Εκεί που έχεις κάνει την απαραίτητη μελέτη και όλα έχουν… ξετυλιχτεί μπροστά σου, όταν έρχεται η στιγμή να κάνεις ένα συνδυασμό στοιχημάτων στο συγκεκριμένο αγώνα, το σύστημα σου εμφανίζει τη φράση “μη συνδυαζόμενα στοιχήματα”.

Κάπου εκεί στρέφεσαι σε άλλα ματς και τελικά η μονή επιλογή γίνεται “δυάδα” ή και “τριάδα” και φυσικά οι πιθανότητες επαλήθευσης μειώνονται δραματικά.

Το “Βuild a Bet” αλλάζει τα δεδομένα

Όπως όλα δείχνουν, όμως, τα πράγματα άλλαξαν, αφού εδώ και κάποιο καιρό οι περισσότερες στοιχηματικές ιστοσελίδες παρέχουν τη δυνατότητα στον παίκτη μέσω του “Βuild a Bet” ή αν το θες ελληνικά “Φτιάξε ένα στοίχημα” να συνδυάζει αρκετές αγορές μαζί σε ένα συγκεκριμένο γεγονός και να ανεβάζει έτσι κατακόρυφα την απόδοση του δελτίου του.

Οι συνδυαζόμενες επιλογές μπορεί να είναι Νικητής Αγώνα, ΟVER/UNDER, GG, Aριθμός κόρνερ, Αριθμός καρτών, σκόρερ και πολλά ακόμα στοιχήματα που μπορούν να συνδυαστούν. Συνήθως το επιτρεπόμενο όριο επιλογών είναι από 2 εώς 8 και αυτό που έχεις να κάνεις είναι απλά να τις προσθέτεις και η απόδοση πολλαπλασιάζεται αυτόματα.

Όπως σε ό,τι έχει να κάνει με το στοίχημα, έτσι και στη συγκεκριμένη περίπτωση θα πρέπει να υπάρχει αυτοσυγκράτηση, αφού εύκολα μπορεί να παρασυρθεί κανείς και αυτό είναι κάτι που συνήθως δεν κάνει καλό στην ψυχολογία και κατ’ επέκταση στο παιχνίδι μας.

Σε ενδιαφέρει

?AffiliateCode= &CID=&DID=&TID=&PID=&LNG=

Στοίχημα στο infobeto.com