Συστήματα: Τι είναι το yankee;

Με τέσσερις επιλογές συνδυάζει 11 στοιχήματα

super yankie betmasters

Το σύστημα yankee είναι ένα στοίχημα πολλαπλών επιλογών, όπου ο παίκτης επιλέγει τέσσερις αγώνες που συνδυάζονται σε 11 στοιχήματα. Έτσι με αυτόν τον τρόπο, μπορεί να υπάρξει σημαντικό κέρδος σε σχέση με ένα παρολί, αφού τα 11 αυτά στοιχήματα μας αποφέρουν έξι δυάδες, τέσσερις τριάδες και μία τετράδα. Όπως γίνεται κατανοητό, το ελάχιστο κέρδος μπορεί να έρθει αν πετύχουμε σωστά τους δύο από τους τέσσερις αγώνες.

Εδώ ⇨μπορείς να δοκιμάσεις το Σύστημα Yankee 

Για παράδειγμα, αν στη θέση των αγώνων βάλουμε γράμματα, τότε θα έχουμε τους Α, Β, Γ, Δ. Τα στοιχήματα του yankee μας, έτσι, θα διαμορφωθούν ως εξής: οι δυάδες ΑΒ, ΑΓ, ΑΔ, ΒΓ, ΒΔ, ΓΔ, οι τριάδες ΑΒΓ, ΑΒΔ, ΑΓΔ, ΒΓΔ και η τετράδα ΑΒΓΔ. Αν τουλάχιστον οι δύο από τους τέσσερις αγώνες που επιλέχθηκαν κερδίσουν, τότε το στοίχημά θα αποφέρει κέρδος στον παίκτη, έστω κι από μόνο μία δυάδα.

Bέβαια, επειδή οι στήλες που έχει να πληρώσει ο παίκτης είναι 11 θα πρέπει να έχει επιλέξει και τις κατάλληλες αποδόσεις, ώστε να έχει τις ελάχιστες απώλειες σε περίπτωση που θα πληρωθεί μόνο το ελάχιστο κέρδος.

Σε ενδιαφέρει

Στοίχημα στο infobeto.com