Το Στοίχημα στο Over 1,5 γκολ και η επιλογή στο live betting

Επειδή πλέον πολλοί δεν προτιμούν τα σημεία και στρέφονται στα γκολ μίας αναμέτρησης, η αγορά του Over 1,5 τέρματος αρχίζει και κερδίζει έδαφος.
goal

Η αγορά του Over 1,5 γκολ για τους παίκτες του στοιχήματος, ειδικά ανάμεσα σε αυτο’υς που έχουν αποφασίσει να μην ασχολούνται άλλο με τα σημεία.

Πρόκειται για μια επιλογή που προσφέρεται σε χαμηλές αποδόσεις, αφού οι πιθανότητες επιβεβαίωσης είναι παρά πολύ μεγάλες βάσει στατιστικών, αλλά προτιμάται κυρίως σε παρολί πολλών αγώνων, αλλά ακόμα περισσότερο στο live betting.

Δοκίμασε το over 1,5 ⇨ με ακόμη καλύτερες αποδόσεις 

Αξίζει, λοιπόν, να δούμε τη λογική πονταρίσματος στο Over 1,5 γκολ σε μία αναμέτρηση, ποια είναι τα μυστικά στον ζωντανό στοιχηματισμό, αλλά και διάφορες παραλλαγές που μπορούμε να βρούμε στη συντριπτική πλειοψηφία στις νόμιμες στοιχηματικές πλατφόρμες.

Πότε κερδίζει το Over 1,5

Αρχίζοντας από το πλέον βασικό, όταν επιλέξεις το Over 1,5 γκολ σε μία αναμέτρηση, κερδίζεις όταν σημειωθούν από δύο γκολ και πάνω, χωρίς να ενδιαφέρει από ποια ομάδα θα σημειωθούν. Μπορεί να βάλουν δύο γκολ ή περισσότερα οι γηπεδούχοι,  οι φιλοξενούμενοι ή και οι δύο αθροιστικά. Σε κάθε περίπτωση με το δύο γκολ σε μία αναμέτρηση πληρώνεσαι.

Οι αποδόσεις δεν είναι υψηλές, δύσκολα θα βρεις την επιλογή Over 1,5 σε απόδοση που να ξεπερνά το 1,40 ή 1,50. Αυτό συμβαίνει γιατί όπως είπαμε, βάσει στατιστικής, οι πιθανότητες επιβεβαίωσης είναι πολύ υψηλές κι αυτό είναι το μεγαλύτερο θετικό.

Στο διάβασμά σου δεν αλλάζει κάτι. Όπως συμβαίνει σε οποιοδήποτε ματς ποντάρεις τα χρήματά σου, πρέπει να γνωρίζεις την αγωνιστική συμπεριφορά των ομάδων, ειδικότερα στο επιθετικό κομμάτι, τις απουσίες λόγω τραυματισμών ή τιμωριών.

Στοιχήματα με Over 1,5 γκολ

Πέρα, όμως, από την κλασική αγορά του Over 1,5 σε μία αναμέτρηση, που όπως είπαμε, το μόνο που ζητάς είναι τα σύνολο τερμάτων και από τις δύο ομάδες, υπάρχουν άλλες αγορές που επίσης σχετίζονται με το Over 1,5.

Over 1,5 γηπεδούχου/φιλοξενούμενου:

Σε αυτήν την περίπτωση ζητάς το Over 1,5 γκολ από μία ομάδα, είτε τον γηπεδούχο, είτε τον φιλοξενούμενο, ανάλογα ποιον θα επιλέξεις. Σε αυτή την περίπτωση οι αποδόσεις είναι πολύ πιο υψηλές από το να επιλέξεις απλά το σύνολο τερμάτων και από τις δύο ομάδες.

Over 1,5 στο ημίχρονο

Χωρίς να σε ενδιαφέρει από ποια ομάδα, σε αυτή την περίπτωση θες να σημειωθούν τουλάχιστον δύο στο πρώτο ημίχρονο ή στο δεύτερο, ανάλογα και το τι έχεις επιλέξει. Επίσης, πολύ υψηλότερες αποδόσεις και κυρίως ψάχνεις παιχνίδια που αναμένεται να υπάρχει γρήγορος ρυθμός και κυρίως ικανές επιθετικές γραμμές.

Combo, σημείο+Over 1,5

Επιλογή που δεν ψάχνεις απλά τα γκολ, αλλά και τον νικητή. Για παράδειγμα αν στην αναμέτρηση Μάντσεστερ Σίτι-Λίβερπουλ, έχεις επιλέξεις 1+Over 1,5, τότε το στοίχημα σου κερδίζει κάθε νίκη των γηπεδούχων πλην του 1-0 (2-0, 3-0, 4-0, 2-1, 3-1 κλπ.). Γενικότερα, το σημείο αφορά αποκλειστικά τον νικητή του αγώνα και το εύρος τερμάτων, αφορά τα συνολικά γκολ ενός αγώνα.

Το Over 1,5 στο Live Betting

Εκτός από το παρολί, που όπως σημειώσαμε το Over 1,5, προτιμάται κυρίως σε μεγάλα κουπόνια κυρίως των χαμηλών αποδόσεών του, θα λέγαμε ότι ακόμα πιο δημοφιλές ειδικότερα στο Live Betting είναι το Over 1,5 στην εξέλιξη ενός αγώνα. Με άλλα λόγια, πριν από την έναρξη του αγώνα, η επιλογή δίνεται στο 1,20-1,30.

Ωστόσο, όσο περνά η ώρα και το ματς παραμένει στο 0-0, τότε η απόδοση του Over 1,5 όλο και ανεβαίνει, κάνοντας την επιλογή, όλο και πιο ελκυστική στοιχηματικά. Αν για παράδειγμα δεν έχει σημειωθεί γκολ μέχρι 40’, η απόδοση τουOver 1,5 στο υπόλοιπο της αναμέτρησης θα έχειανέβει πολύκαι θα είναι σαν να έχεις «πληρώνεσαι» μία απόδοση που πιθανότατα να έβρισκες στο Over 2,5, πριν από το ματς.

Αν αντιθέτως σημειωθεί ένα γκολ νωρίς στο παιχνίδι, οπότε εκεί το αφήνεις και πας παρακάτω, γιατί αυτομάτως  οι αποδόσεις πέφτουν κατακόρυφα.

Σε ενδιαφέρει