Αποτελέσματα Μουντιάλ 19/6

Η διοργανώτρια Ρωσία έκανε το μεγάλο βήμα για την πρόκρισή της στην επόμενη φάση.
Αποτελέσματα Μουντιάλ 19/6

Συνεχίστηκαν οι εκπλήξεις και σήμερα στην πρώτη αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Μουντιάλ, καθώς η Ιαπωνία επιβλήθηκε με 1-2 επί της Κολομβίας, ενώ με το ίδιο σκορ η Σενεγάλη επικράτησε επί της Πολωνίας. Η διοργανώτρια Ρωσία έκανε το 2/2 στον πρώτο όμιλο, επικρατώντας, με 3-1 επί της Αιγύπτου και ουσιαστικά αγκάλιασε την πρόκριση. Πάμε να τα δούμε πιο αναλυτικά.

Koλομβία – Ιαπωνία : 1-2

Το… πάνω χέρι για την πρόκριση στην επόμενη φάση απέκτησε η Ιαπωνία, η οποία επικράτησε με 2-1 επί της Κολομβίας στην πρεμιέρα του όγδοου ομίλου. Τα γκολ για τους νικητές πέτυχαν ο Καγκάβα με πέναλτι και ο Οσάκο, ενώ για τους ηττημένους που έπαιζαν με 10 παίκτες από το 3′ είχε ισοφαρίσει ο Κιντέρο με απευθείας εκτέλεση φάουλ.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τις καλύτερες προϋποθέσεις για την Ιαπωνία, η οποία κέρδισε πέναλτι στο 3′ από την… ιδέα του Σάντσες να διώξει τη μπάλα με το χέρι μέσα στην περιοχή της Κολομβίας. Αυτή η ενέργεια κόστισε και την κόκκινη κάρτα για τον ίδιο, την στιγμή που ο Καγκάβα μετέτρεψε σε γκολ την εσχάτη των ποινών. Οι “Σαμουράι” είχαν κάποιες ευκαιρίες να κάνουν το 2-0 και να τελειώσουν το ματς, όμως δεν τα κατάφεραν και έδωσαν την ευκαιρία στους “καφετέρος” να αναθαρρήσουν. Έτσι, στο 39′, με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Κιντέρο η Κολομβία έφερε το ματς στα ίσα.

Ώρα για στοίχημα στο Mουντιάλ! Παίξε νόμιμα με αμέτρητα ειδικά στοιχήματα! (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

Στην επανάληψη, οι Ιάπωνες -όπως ήταν λογικό- πίεσαν αρκετά, έκλεισαν τους Κολομβιανούς στο δικό τους μισό του γηπέδου και έχασαν τουλάχιστον δύο μεγάλες ευκαιρίες για το πολυπόθητο γκολ. Κάτι που κατάφεραν στο 69′ με κεφαλιά του Οσάκο, με το 2-1 να παραμένει μέχρι το τέλος.

Το διπλό πλήρωσε στο τεράστιο 5,00, ενώ το Οver 2,5 άγγιξε το 2,50.

Οι συνθέσεις:

Κολομβία: Οσπίνα, Μουρίγιο, Αρίας, Κ. Σάντσες, Φαλκάο, Κουαδράδο (31’ Μπάριος), Λέρμα, Μοχίκα, Κιντέρο (59’ Χάμες), Ισκιέρδο (71’ Μπάκα), Ντ. Σάντσες.

Ιαπωνία: Καβασίμα, Σόγι, Ναγκατόμο, Σιμπασάκι (80’ Γιαμαγκούτσι), Χαραγκούτσι, Καγκάβα (70’ Χόντα), Ινούι, Οσάκο (85’ Οκαζάκι), Χασέμπε, Σακάι, Γιοσίντα.

Πολωνία – Σενεγάλη : 1-2

Mε το… δεξί ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στο Μουντιάλ η Σενεγάλη, η οποία υπέταξε με 2-1 την Πολωνία. Τα γκολ για την αφρικανική ομάδα πέτυχαν οι Τσιόνεκ (αυτογκόλ) και Νιανγκ, ενώ για τους Πολωνούς μείωσε ο Χριχόβιακ.

Πολύ επιφυλακτικά ξεκίνησαν το παιχνίδι και οι δύο ομάδες, οι οποίες χρειάστηκαν κάτι παραπάνω από 15 λεπτά για να αρχίσουν να δημιουργούν φάσεις. Και όχι κάτι το ιδιαίτερο. Όλα έδειχναν πως το ημίχρονο θα λήξει χωρίς τέρματα, όμως στο 38’ μετά το σουτ του Γκιογιέ η μπάλα βρήκε στο σώμα του Τσιόνεκ και κατέληξε στα δίχτυα της Πολωνίας για το 1-0 της Σενεγάλης. Αυτό τελικά ήταν το αποτέλεσμα ημιχρόνου.
Σ

Στο δεύτερο μέρος, οι Πολωνοί μπήκαν πιο δυνατά στο παιχνίδι, έχασαν ευκαιρίες με το Λεβαντόφσκι, όμως στο 60′ η άμυνά τους μετά από απίστευτη ολιγωρία έδωσε την ευκαιρία στο Νιανγκ να διπλασιάσει τα τέρματα της ομάδας του. Από εκεί και πέρα, η ομάδα του Ναβάλκα προσπάθησε να επιστρέψει, έχασε κάποιες ευκαιρίες, όμως δεν κατάφερε κάτι πριν το 87′, όταν ο Χριχόβιακ με μία όμορφη κεφαλιά νίκησε τον Εντιαγέ και έγραψε το 2-1 που έμεινε μέχρι το τέλος.

Στοιχηματικά, το διπλό πλήρωνε πριν το ματς σε απόδοση 3,40, ενώ το Οver 2,5 άγγιζε το 2,60!

Οι συνθέσεις

Πολωνία (Άνταμ Ναβάλκα): Σέζνι, Πίστσεκ, Πάζνταν, Τσιόνεκ, Ρίμπους, Χριχόβιακ, Ζιελίνσκι, Γκροζίτσκι, Μπλατζικόφσκι (46’ Μπέντναρεκ), Λεβαντόφσκι, Μίλικ (73’ Κοβνάτσκι)

Σενεγάλη (Αλιού Σισέ): Εντιαγέ, Γουάνγκ, Σανέ, Κουλιμπαλί, Σαμπαλί, Γκιογιέ, Εντιαγέ Α., Σαρ, Νιανγκ (75’ Κονατέ), Μανέ, Ντιούφ (62’ Εντόι)

Ρωσία – Αίγυπτος : 3-1

H διοργανώτρια Ρωσία μετά τη νίκη 3-1 επί της Αιγύπτου γίνεται η πρώτη ομάδα του Μουντιάλ που αγγίζει σχεδόν την πρόκριση στην επόμενη φάση. Τα γκολ της γηπεδούχου πέτυχαν οι Φατί (αυτογκόλ), Τσερίσεφ και Τζιούμπα, ενώ μείωσε με πέναλτι ο Σαλάχ.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους Ρώσους να είναι πιο επικίνδυνοι, χάνοντας κάποιες φάσεις στο πρώτο δεκάλεπτο, όμως όσο περνούσε ο χρόνος το ματς παιζόταν κυρίως στο κέντρο και με λάθη εκατέρωθεν. Την καλύτερη φάση είχε, όμως, η Αίγυπτος λίγο πριν το τέλος του ημιχρόνου, μη μπορώντας να σκοράρει με σουτ λίγο έξω από την περιοχή.

Με το… καλημέρα στο δεύτερο μέρος, οι Ρώσοι πήραν το προβάδισμα με αναπάντεχο τρόπο, αφού ύστερα από… τσαφ του Φατί η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα της ομάδας του για το 1-0. Και εκεί που οι παίκτες του Κούπερ προσπαθούσαν να αντιδράσουν, λίγο πριν το 60′, ο Τσερίσεφ έγραψε το 2-0 για τη Ρωσία και έβαλε σε μια σειρά το ματς. Η χαριστική βολή στην Αίγυπτο ήρθε τρία λεπτά αργότερα από τον Τζιούμπα, ο οποίος ύστερα από μια όμορφη ατομική προσπάθεια έγραψε το 3-0 και οι κερκίδες πήραν φωτιά. Το μόνο που πέτυχαν οι Αιγύπτιοι ήταν το γκολ της τιμής, ύστερα από πέναλτι που κέρδισε ο Σαλάχ και εκτέλεσε εύστοχα ο ίδιος.

Ο άσος παιζόταν λογικά κοντά στο 2,12, ενώ το Over 2,5 ήταν… αουτσάιντερ στο 2,50!

Οι συνθέσεις:

Ρωσία (4-2-3-1): Ακινφέεβ, Φερνάντες, Κουτέποβ, Ιγκνασέβιτς, Ζιρκόβ (86’ Κουντριάσοφ) Ζόμπνιν, Γκαζίνσκι, Σαμέντοβ, Γκολοβίν, Τσερίσεβ (74’ Κουζιάεφ),Τζιούμπα (79’ Σμολόφ)

Αίγυπτος (4-2-3-1): Ελ Σενάουι, Φατί, Γκαμπρ, Χεγκάζι, Αμπντέλ-Σαφί, Χαμέντ, Ελνένι (64’ Ουάρντα), Τρεζεγκέ (68’ Ραμαντάν), Σαΐντ, Σαλάχ, Μοχσέν (82’ Καχράμπα)

Σε ενδιαφέρει