Με τέσσερα απλά βήματα παίζεις online στοίχημα

Το οτι το ίντερνετ είναι τεράστιο και δύσκολα ελεγχόμενο είναι γνωστό τοις πάσι. Όμως, όσον αφορά στο ιντερνετικό στοίχημα, τα πράγματα δεν είναι καθόλου ανεξέλεγκτα. Μπορείς να παίξεις στοίχημα online με τέσσερα απλά βήματα:

1. Εγγραφή σε στοιχημστικη ιστοσελίδα 

Σίγουρα μπορούμε να σε βοηθήσουμε κι εμείς από το betmasters, καθώς έχουμε την αξιολόγηση των bookmakers, ώστε να κρίνεις ποια στοιχηματικη πλατφόρμα σου ταιριάζει.

2. Κατάθεση στον στοιχηματικό λογαριασμό.

Η κατάθεση γίνεται με πολλούς τρόπους. Η πιο συνηθισμένη στην Ελλάδα είναι με κάρτα Paysafe, ενώ σίγουρα είναι απόλυτα ασφαλές να χρησιμοποιήσεις την πιστωτική ή χρεωστική σου κάρτα. Βεβαίως, υπάρχουν και τα ιντερνετικά πορτοφόλια, τύπου skrill, e-moneysafe και Neteller, ενώ πολλές στοιχηματικες εταιρίες δέχονται και κατάθεση μέσω e-banking απευθείας από τον τραπεζικό σου λογαριασμό.

3. Επιλογή σημείου που μας αρέσει και ποντάρισμα.

Απεριόριστες επιλογές σε όλα τα αθλήματα, ειδικά στοιχήματα και άλλα πολλά που θα ικανοποιήσουν και τον πιο απαιτητικό παίκτη.

4. Ανάληψη.

Όταν με το καλό πάς ταμείο θα πρέπει να πάρεις και τα χρήματα σου. Πως θα γίνει αυτό; Μα με τον ίδιο τρόπο που κατέθεσες. Είτε τα χρήματα θα μπουν απευθείας στον λογαριασμό σου, είτε στην πιστωτική/χρεωστική σου κάρτα, είτε ξανά στο ιντερνετικό σου πορτοφόλι (απ’ όπου θα τα μεταφέρεις στον τραπεζικό σου λογαριασμό).

Δοκίμασε τώρα να γραφτείς σε μια 100% νόμιμη στοιχηματική ιστοσελίδα (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) και να ζήσεις την εμπειρία του Online bet.

Σε ενδιαφέρει

SMS μετακίνησης

1. Υγεία
2. Κατάστημα
3. Τράπεζα
4. Παροχή βοήθειας, συνοδεία μαθητών
5. Τελετή, διαζευγμένοι γονείς
6. Άσκηση, κατοικίδια