Πώς αντιμετωπίζουμε το αρνητικό σερί

Στον κόσμο του στοιχήματος δεν είναι όλα εύκολα. Δείξε ψυχραιμία κι αντιμετώπισε τη δυσκολία.
arnhtiko seri

Όλοι οι παίκτες του στοιχήματος γνωρίζουν από πρώτο χέρι, πως το στοίχημα είναι γεμάτο διακυμάνσεις κι έντονα συναισθήματα. Όπως άλλωστε όλα τα πράγματα στη ζωή μας. Όποιος βέβαια ξεκινάει να ασχολείται με το στοίχημα έχοντας στο μυαλό του ότι θα είναι συνέχεια κερδισμένος, τότε μάλλον δεν έχει κάνει σωστή έρευνα.

Όσοι λοιπόν ασχολούνται με το στοίχημα, είτε στην επίγεια μορφή του είτε online, ξέρουν πολύ καλά ότι τίποτα δεν είναι σταθερό κι εγγυημένο και ότι πάντα θα υπάρχουν σκαμπανεβάσματα. Εννοείται πως υπάρχουν περίοδοι που τα πάντα πηγαίνουν θετικά, όλα τα στοιχήματα επαληθεύονται και πραγματικά νιώθεις άτρωτος. Υπάρχει όμως κι αυτό που όλοι απεύχονται, το αρνητικό σερί. Τι κάνεις όμως σε αυτή την περίπτωση; Πώς το αντιμετωπίζεις; Αυτό είναι ένα μεγάλο θέμα, που απασχολεί όλους όσοι ασχολούνται με το… άθλημα.

Ψυχραιμία, το μεγάλο σου όπλο

Για αρχή να πούμε ότι 3-4-5 συνεχόμενες απώλειες δεν είναι κάτι καταστροφικό και σίγουρα δεν θα πρέπει να σε πάρει από κάτω. Το πρώτο πράγμα ωστόσο που πρέπει να κάνεις είναι να παραμείνεις ψύχραιμος. Αν αντιδράς εν θερμώ και κυνηγάς να ρεφάρεις, τότε το μόνο σίγουρο είναι πως θα επεκτείνεις κι άλλο το αρνητικό σερί σου. Βέβαια η ψυχραιμία είναι το κλειδί και στις συνεχόμενες νίκες. Στο στοίχημα δεν θα πρέπει να αφήνεις το συναίσθημα να σε συνεπάρει. Πρέπει να μένεις προσγειωμένος.

Αφού λοιπόν παραμείνεις ψύχραιμος, θα πρέπει να αρχίσεις εκ νέου την μελέτη. Να δεις τι πήγε στραβά σε όλο αυτό. Ήταν απλά θέμα ατυχίας, ή μήπως το σύστημα και ο τρόπος παιχνιδιού που ακολουθείς δεν είναι οι καλύτεροι δυνατοί. Αν καταλάβεις κάτι τέτοιο, τότε οφείλεις να προβείς σε αλλαγές και να δοκιμάσεις άλλες τακτικές που ίσως είναι λιγότερο επιζήμιες.

Η νέα αρχή

Πολλοί παίκτες μετά από συνεχόμενες αποτυχίες, συνηθίζουν να κάνουν ένα restart. Σταματάνε για ένα διάστημα, καθαρίζουν το μυαλό τους και ξεκινάνε πάλι από την αρχή. Με αυτόν τον τρόπο αφήνεις πίσω σου όλα τα αρνητικά συναισθήματα και τις σκέψεις και πλέον κοιτάς τα επόμενα με αισιοδοξία. 

Ένα αρνητικό σερί δεν είναι το τέλος του κόσμου. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να παραμείνεις ψύχραιμος και όλα θα βρουν τον δρόμο τους. Στο κάτω κάτω μην ξεχνάς, πως το στοίχημα είναι ένας τρόπος διασκέδασης και ψυχαγωγίας.

Σε ενδιαφέρει