Αποδόσεις για Μουντιάλ 2018: Νικητής

Η έναρξη του Μουντιάλ πλησιάζει και τώρα είναι η καλύτερη περίοδος για την επιλογή του νικητή της διοργάνωσης.
Αποδόσεις για Μουντιάλ 2018: Νικητής

Ειδικά μετά την έναρξη των αγώνων του Παγκοσμίου Κυπέλλου οι υφιστάμενες αποδόσεις θα αναδιαμορφωθούν ανάλογα με την αγωνιστική εικόνα των ομάδων. Οπότε, είναι η καλύτερη ώρα να παίξουμε.

Αυτή τη στιγμή πρώτο φαβορί για την κατάκτηση του βαρύτιμου τροπαίου είναι βάσει αποδόσεων η Βραζιλία, η οποία διψά για εκδίκηση μετά την ταπεινωτική της ήττα από τη Γερμανία στο προηγούμενο Μουντιάλ! Από κοντά η Γερμανία, η οποία πάντα αποτελεί υπολογίσιμη δύναμη στις μεγάλες διοργανώσεις.

Στην τρίτη θέση – σύμφωνα με τις αποδόσεις πάντα – για την κούρσα της κατάκτησης του Παγκοσμίου Κυπέλλου βρίσκεται η Ισπανία ενώ λίγο πιο πίσω της είναι η Γαλλία του Ντιντιέ Ντεσάμπ. Στην πέμπτη θέση και με αυξομειώσεις στην απόδοσή της έως τώρα είναι η Αργεντινή. Η «μπιανκοσελέστε» με τον Λιονέλ Μέσι στις τάξεις της επιθυμεί διακαώς την ανάδειξή της σε παγκόσμια πρωταθλήτρια για τρίτη φορά στην ιστορία της. Ωστόσο, η απόδοση του άσου της Μπαρτσελόνα αναμένεται να αποτελέσει βαρόμετρο για την πορεία της.

Το Βέλγιο από την άλλη μεριά προσφέρει απόδοση 12,50, το οποίο είναι αρκετά χαμηλό σε σχέση με τις επιδόσεις της ομάδας σε ανάλογες διοργανώσεις στο παρελθόν.

Αντίθετα, αρκετά ελκυστική είναι η απόδοση που δίνεται στην Πορτογαλία του Φερνάντο Σάντος. Αξιοσημείωτη και η απόδοση της Αγγλίας σε περίπτωση κατάκτησης του τροπαίου.

Ποιος θα σηκώσει το βαρύτιμο τρόπαιο του Μουντιάλ στα γήπεδα της Ρωσίας; Έχεις τίποτα στο νου σου; (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

Σε ενδιαφέρει