Στοίχημα κάρτες: Η νέα μόδα στο στοίχημα και τα μυστικά της

Ποια γκολ, ποιες νίκες και ποια κόρνερ... Η νέα ομάδα στο στοίχημα είναι οι κάρτες.
kitrini

Έχουν χαθεί κουπόνια και κουπόνια για ένα γκολ, για ένα φαλτσοσφύριγμα για ένα λάθος του αμυντικού, για μία απίστευτη ευκαιρία του επιθετικού, που ξαφνικά βλέπει την εστία σαν τη μύτη της βελόνας.

Όλα αυτά φυσικά θα συνεχίσουν να υπάρχουν, αλλά στη ζωή των παικτών έχει μπει πολύ περισσότερο το τελευταίο διάστημα οι αγορές με τις κίτρινες ή τις κόκκινες κάρτες, που πράγματι μας κάνουν να βλέπουμε το ποδόσφαιρο με άλλο μάτι, πολύ πιο αυστηρό. Αν μη τι άλλο, πρόκειται για έναν παράγοντα του παιχνιδιού στο οποίο επηρεάζεται πολύ από τον ανθρώπινο παράγοντα, με τους αριθμούς να μπαίνουν σε δεύτερη μοίρα.

Τι εξετάζουμε

Αρχικά, μελετάμε πολύ σοβαρά τις ομάδες που παίζουν και τους παίκτες τους οποίους τις απαρτίζουν, αφού οι πιο σκληροτράχηλοι μπαίνουν για τα καλά στο παιχνίδι μας ενώ καλό θα είναι να «σημαδεύουμε» παιχνίδια, καθώς στα αποκαλούμενα «ντέρμπι» υπάρχουν πολύ περισσότερες πιθανότητες ώστε να επιβεβαιωθεί ένα ποντάρισμά μας με κάρτες.

Ντέρμπι: Σε αυτό το κομμάτι του παιχνιδιού μπαίνει στις επιλογές μας ένα ματς στο οποίο υπάρχει υπόβαθρο, που υπάρχει κάποια αξιοσημείωτη ιστορία, που υπάρχει αντιπαλότητα οπαδών, παικτών ή διοικήσεων και γενικότερα στοιχεία που μπορούν να δυναμιτίσουν το κλίμα. Σε αυτές τις περιπτώσεις, ακόμα και στο LIVE, μπορεί να δημιουργηθεί μια συνθήκη που μπορεί να αλλάξει τα πάντα, όπως για παράδειγμα ένα πολύ σκληρό μαρκάρισμα, που στην άγραφο κανονισμό του ποδοσφαίρου μπορεί να φέρει την απάντηση του αντίπαλου και να υπάρξει ένας κύκλος.

Διαιτητής: Πλέον, υπάρχουν στατιστικά, όχι μόνο για τους παίκτες και τους προπονητές, αλλά και για τους διαιτητές. Οπότε, μια καλή μελέτη για τους ρέφερι της αναμέτρησης δεν βλάπτει, αφού πράγματι υπάρχουν οι περιπτώσεις ενός «καρτάκια» και οι άλλες που είναι σαφώς πιο χαλαροί στις υποδείξεις τους.

Οι προπονητές: Προφανώς, διαφορετικά αντιμετωπίζει το ματς ένας προπονητής στυλ Γκουαρντιόλα και διαφορετικά ένας τύπου… Μουρίνιο. Θυμηθείτε απλά τις κόντρες Μπαρτσελόνα-Ρεάλ Μαδρίτης στην κοινή πορεία των δύο, αλλά και τους ειδικούς ρόλους που είχαν ανατεθεί κατά καιρούς σε Μπουσκέτς, Πέπε, Σέρχιο Ράμος, Ντάνι Άλβες κλπ.

Μεγάλη διαφορά δυναμικότητας ομάδων: Σε αυτή την περίπτωση το λεγόμενο αουτσάιντερ, που θα είναι συνεχώς σε θέση άμυνας, θα προσπαθήσει με πολλά μαρκαρίσματα και ενίοτε σκληρά να σταματήσει τον ρυθμό ενός αγώνα. Επιπλέον, ειδικά στα τελευταία λεπτά ενός αγώνα θα υπάρξουν και οι συχνές καθυστερήσεις. Ακόμα ένα στοιχείο δηλαδή που επιφέρει κάρτες. 

Στοιχήματα με κάρτες

Ενδεικτικό του πόσο δημοφιλής είναι η αγορά των καρτών είναι το γεγονός ότι υπάρχουν πλέον πάρα πολλές επιλογές, μόνο για αυτό το κομμάτι του παιχνιδιού. Οι πιο δημοφιλείς είναι: 

Οver/Under: Στη συγκεκριμένη περίπτωση, η πλατφόρμα μας θέτει ένα line και ο παίκτης καλείται να επιλέξει αν θα βγουν περισσότερες ή λιγότερες κάρτες από αυτό. Για παράδειγμα Over 2,5 κάρτες. Με τρεις κίτρινες επιβεβαιώνεται το Over, με δύο το Under. Σαφώς υπάρχουν και στοιχήματα για κάθε ομάδα ξεχωριστά.
Χρέωση πρώτης κάρτας: Αφορά το ποια ομάδα δει πρώτη κίτρινη κάρτα.

Χρόνος πρώτης κάρτας: Συνήθως η αγορά που βρίσκουμε είναι για το αν θα χρεωθεί κάποια ομάδα κάρτα στο πρώτο δεκάλεπτο η αν θα χρεωθεί πριν από ένα συγκεκριμένο χρονικό σημείο, για παράδειγμα «Κάρτα πριν από το 30’».

Υπόδειξη κόκκινης κάρτας: Το προφανές, δηλαδή, αν θα υπάρξει κόκκινη κάρτα στο ματς.

Αυτό που πρέπει να τονίσουμε είναι ότι μεγάλη πληθώρα ειδικών στοιχημάτων για τις κάρτες βρίσκουμε κυρίως στις μεγάλες διοργανώσεις, όπως το Champions League, σε Παγκόσμιο Κύπελλο, σε Euro κλπ., ή ακόμα και σε επιλεγμένους πολύ εμπορικούς αγώνες. Βέβαια, ακόμα και στις απλούς αγώνες των πρωταθλημάτων υπάρχουν στοιχήματα με κάρτες, αλλά τα απολύτως βασικά (Over/Under, Χρόνος, Κόκκινη κάρτα κλπ.).

Πότε ποντάρουμε

Υπάρχει η λογική να ποντάρουμε ή πριν από την έναρξη ή κατά τη διάρκεια του ματς. Υπάρχουν εκείνοι που επιλέγουν να λάβουν υπ’ όψιν τους τους παράγοντες που αναφέραμε πριν (ντέρμπι, διαιτητής, παίκτες κ.ο.κ.) και υπάρχει και η λογική να ξεκινήσει ένα παιχνίδι, να δούμε προς τα πού πάει και κατόπιν να επιλέξουμε live betting. Η δεύτερη περίπτωση είναι και η πιο διαδεδομένη, αφού έχουμε τα αληθινά και όχι τα θεωρητικά στοιχεία στα χέρια μας.

Σε ενδιαφέρει

SMS μετακίνησης

1. Υγεία
2. Κατάστημα
3. Τράπεζα
4. Παροχή βοήθειας, συνοδεία μαθητών
5. Τελετή, διαζευγμένοι γονείς
6. Άσκηση, κατοικίδια