5 λόγοι για να επιλέξεις το online στοίχημα

Ακόμα ταλαιπωρείσαι με δελτία, μολύβια και βόλτες στα πρακτορεία; Σου έχω 5 πολύ καλούς λόγους για να ανοίξεις τώρα τον δικό σου online λογαριασμό!
online stoixhma

Είναι αδιαμφισβήτητο πως τα τελευταία χρόνια όλο και περισσότεροι παίκτες του στοιχήματος στρέφονται προς το online στοίχημα και τις online στοιχηματικές πλατφόρμες. Το διαδικτυακό στοίχημα είναι σαφώς ανώτερο από το επίγειο στοίχημα στα πρακτορεία και προσφέρει πολλά περισσότερα πλεονεκτήματα κι ευκολίες σε όσους το προτιμάνε. Αν δεν είσαι ένας από αυτούς, σου έχω κάποιους λόγους για να ανοίξεις κι εσύ έναν λογαριασμό σε κάποια στοιχηματική πλατφόρμα.

Παιχνίδι κάθε στιγμή από την άνεση του σπιτιού σου

Ο κυριότερος ίσως λόγος που οι παίκτες προτιμάνε το online στοίχημα, είναι η δυνατότητα που σου δίνουν όλες οι πλατφόρμες να παίζεις 24 ώρες το 24ωρο, 365 μέρες τον χρόνο. Εδώ δεν υπάρχουν αργίες, απεργίες, κλειστά πρακτορεία, Πρωτοχρονιά και Πάσχα. Οποιαδήποτε στιγμή το επιθυμείς, παίρνεις το κινητό στο χέρι σου και μπαίνεις στην στοιχηματική πλατφόρμα της προτίμησής σου για να παίξεις. Δεν χρειάζεται καν να βγεις από το σπίτι σου. Από τον καναπέ, το κρεβάτι σου, το γραφείο σου, όπου κι αν βρίσκεσαι είσαι μόλις λίγα κλικ μακριά από το να ποντάρεις στο αγαπημένο σου πρωτάθλημα. Τόσο απλά και γρήγορα, χωρίς κανέναν περιορισμό.

0% γκανιότα και καλύτερες αποδόσεις

Όπως έχουμε αναφέρει και παλιότερα σε κάποιο άρθρο, η γκανιότα είναι το κέρδος του κάθε bookmaker, ανεξάρτητα από την έκβαση του στοιχήματός σου. Επομένως, κάθε bookmaker, για να έχει κέρδος μειώνει τις αποδόσεις και κατ’ επέκταση τα κέρδη του παίκτη. Στο online στοίχημα όμως, που ο ανταγωνισμός είναι τεράστιος, οι πλατφόρμες προσφέρουν καθημερινά 0% γκανιότα, σε επιλεγμένα παιχνίδια. Μαζί με την μηδενική γκανιότα ανεβαίνουν και οι αποδόσεις των προσφερόμενων αγορών, γεγονός που συνεπάγεται και μεγαλύτερα κέρδη.

Μεγαλύτερη ποικιλία αγορών

Είναι γνωστό πως στο επίγειο στοίχημα οι προσφερόμενες αγορές είναι πάρα πολύ περιορισμένες. Έρχεται όμως το online στοίχημα με την τεράστια ποικιλία του και σου προσφέρει πληθώρα αγορών ακόμα και στα λιγότερο διαδεδομένα αθλήματα. Μπορείς να στοιχηματίσεις από ποδόσφαιρο και μπάσκετ, μέχρι βελάκια, esports και Eurovision. Ό,τι τραβάει η όρεξή σου, θα το βρεις online.

Cashout

Το cashout το έχουμε αναφέρει πολλάκις και είναι μία από τις πιο διαδεδομένες υπηρεσίες που προσφέρουν πλέον οι περισσότερες στοιχηματικές πλατφόρμες. Με το cashout σου δίνεται η δυνατότητα να κλείσεις το στοίχημά σου πριν από την ολοκλήρωση του γεγονότος στο οποίο έχεις ποντάρει. Έχεις παίξει λοιπόν ένα παρολί και περιμένεις το τελευταίο παιχνίδι να ολοκληρωθεί, όμως αγχώνεσαι μην στραβώσει; Κάνεις cashout και βγαίνεις κερδισμένος, χωρίς να αγχώνεσαι μέχρι την τελευταία στιγμή.

Στατιστικά

Είσαι φαν της στατιστικής και των παραδόσεων; Τότε αυτή η ευκολία θα σου λύσει τα χέρια και θα κάνει την εμπειρία σου ακόμα πιο ευχάριστη. Μία από τις πιο χρήσιμες υπηρεσίες που συναντά κανείς στο online στοίχημα, είναι τα στατιστικά στοιχεία που σου προσφέρουν οι πλατφόρμες για το κάθε παιχνίδι. Άπειροι πίνακες γεμάτοι με νούμερα κι ενδιαφέροντα στοιχεία για να επαληθεύσουν το προαίσθημά σου και να κάνουν την επιλογή σου ακόμα πιο εύκολη.

Αν σε έπεισα και δεν ξέρεις ποια να διαλέξεις, άσε με να σου το κάνω ακόμα πιο εύκολο. ΕΔΩ θα βρεις όλες τις νόμιμες πλατφόρμες που λειτουργούν στη χώρα μας καθώς και αναλύσεις για τις υπηρεσίες που προσφέρουν, από την ομάδα του betmasters.

Σε ενδιαφέρει

Στοίχημα στο infobeto.com