Ποια είναι η καλύτερη εταιρεία στοιχήματος;

Το ποια είναι η καλύτερη εταιρεία στο διαδίκτυο είναι κάτι εντελώς υποκειμενικό. Εμείς έχουμε προχωρήσει σε αξιολόγηση των bookmakers που συνεργαζόμαστε. Όμως, υπάρχουν κάποια κριτήρια που είναι στάνταρ και πρέπει να τα λαμβάνετε υπόψη σας πριν γραφτείτε σε κάποια εταιρεία.

Αξιοπιστία:
Όλα ξεκινάνε από το αν η εταιρεία είναι αξιόπιστη. Αυτές που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα δεν είναι ανεξέλεγκτες και τηρούν τις προϋποθέσεις για να πάρουν άδεια από το ελληνικό κράτος. Καλό θα είναι βέβαια να κάνετε και μόνοι σας ένα ξεψάχνισμα γκουκλάροντας και θα βρείτε πολλά πράγματα σε στοιχηματικά φόρουμ. Φυσικά μην δίνετε βάση στο καθετί, εκτός αν είναι πολλές φορές επαναλαμβανόμενο. Τα παράπονα ποτέ δεν σχετίζονται με την ασφάλεια των συναλλαγών, αλλά συνήθως με τα bonus και το χρόνο πληρωμής. Καλό θα είναι η εταιρεία να βρίσκεται πολλά χρόνια στο χώρο του διαδικτυακού στοιχήματος, γιατί αυτό από μόνο του, της προσδίδει κύρος.

Νόμιμες εταιρείες στοιχήματος:
Φυσικά, θα πρέπει να δείτε ποιες εταιρείες είναι νόμιμες στην Ελλάδα. Οι περισσότερες που δεν είναι, δεν σας αφήνουν καν να κάνετε εγγραφή, αλλά υπάρχουν μερικές που έχουν βρει κενά στο σύστημα και αφήνουν τον παίκτη να παίξει, χωρίς να έχουν πάρει άδεια στην Ελλάδα.

100% νόμιμη εταιρεία στοιχήματος (ΚΛΙΚ ΕΔΩ).

Εξυπηρέτηση Πελατών:
Μία φορά θα χρειαστείτε την εξυπηρέτηση πελατών και τότε πρέπει να την έχετε άμεσα. Πολύ σημαντικό είναι να έχει Live Chat εξυπηρέτησης η εταιρεία, ώστε να μπορείτε να θέσετε άμεσα την απορία ή το πρόβλημά σας και να εξυπηρετηθείτε. Όσον αφορά την εξυπηρέτηση μέσω e-mail ή τηλεφώνου, θα πρέπει να προσέξετε το ωράριο λειτουργίας του τμήματος, καθώς και την χρέωση στο τηλέφωνο. Πολλές είναι οι εταιρείες που δεν χρεώνουν τίποτα στα τηλεφωνήματα για την εξυπηρέτηση.

Αποδόσεις – γκανιότα:
Μετά από χρήση λίγων μηνών, ξέρεις ήδη ποιες εταιρείες έχουν την χαμηλότερη γκανιότα. Επειδή όμως, όπως έχουμε ξαναπεί, δεν υπάρχουν καλές και κακές αποδόσεις, αλλά ευκαιρίες στοιχήματος, θα πρέπει να είμαστε εγγεγραμμένοι σε όλες τις εταιρείες.

Ανταγωνιστικές αποδόσεις  και απόδοση κερδών σε 4 εώς 24 ώρες σε όλες τις μεγάλες διοργανώσεις (ΚΛΙΚ ΕΔΩ).

Τύποι στοιχήματος:
Δεν μπορεί να είστε λάτρης, για παράδειγμα, του πονταρίσματος σε ασιάτικα χάντικαπ και να πάτε να εγγραφείτε σε εταιρεία που δεν προσφέρει κάτι τέτοιο. Επομένως,  κοιτάμε στους αγώνες να δούμε τι προσφέρει η κάθε εταιρεία (κυρίως σε μεγάλους αγώνες που οι επιλογές είναι στο μάξιμουμ) και στη συνέχεια αποφασίζουμε τι μας ταιριάζει.

Πλατφόρμα Live betting:
Ο πιο διαδομένος τρόπος στοιχηματισμού στο ίντερνετ, είναι το ζωντανό στοίχημα. Εδώ, οι διαφορές ανάμεσα στις εταιρείες είναι μεγάλες και θέλει λίγο ψάξιμο. Καλό θα είναι η εταιρεία που διαλέγουμε να έχει πληθώρα επιλογών στο live bet και ακόμη καλύτερα, λειτουργία live streaming, για να μπορούμε να παρακολουθούμε τους αγώνες που παίζουμε.

Τρόποι Κατάθεσης:
Δεν έχουν όλες οι εταιρείες τους ίδιους τρόπους κατάθεσης. Πρέπει να βρούμε μια εταιρεία που να δέχεται τον αγαπημένο μας τρόπο. Για παράδειγμα, υπάρχουν εταιρείες που δέχονται paysafe ή και άλλες που δεν υποστηρίζουν κατάθεση με απευθείας χρέωση του τραπεζικού μας λογαριασμού. Προσοχή λοιπόν.

Μπόνους:
Είθισται, η κάθε εταιρεία να δίνει ένα bonus πρώτης κατάθεσης στους καινούριους πελάτες της. Τα καλύτερα bonus πρώτης κατάθεσης για αθλητικό στοίχημα είναι 100% έως 100 ευρώ, ενώ υπάρχουν και άλλα με 100% έως 50 ευρώ, ή 50% έως 100 ευρώ. Πάντα βέβαια πρέπει να διαβάζουμε τους όρους και τις προϋποθέσεις του bonus γιατί οι εταιρείες θέλουν να βγάζουν χρήματα και δεν είναι φιλανθρωπικά ιδρύματα.

Όρια κατάθεσης και στοιχήματος:
Κάθε εταιρεία έχει όρια ελάχιστης κατάθεσης ή ανάληψης, αλλά και ελάχιστου ή μέγιστου ποσού στοιχήματος. Αν είστε “δυνατός” παίκτης, το μέγιστο στοίχημα μπορεί να διαφέρει πολύ από εταιρεία σε εταιρεία. Δηλαδή μπορεί να θέλετε να παίξετε αρκετά χρήματα σε κάποιους αγώνες και ορισμένες εταιρείες να σας βάζουν όριο.

Κρατήσεις σε κατάθεση και ανάληψη:
Πολύ σημαντικό για κάθε εταιρεία είναι να μην κάνει κράτηση στις καταθέσεις και τις αναλήψεις του παίκτη. Έτσι, τα ποσά που κερδίζουμε ή χάνουμε είναι καθαρά. Επιλέγουμε λοιπόν τους bookmakers που δεν κρατάνε τίποτα στις αναλήψεις και τις καταθέσεις των παικτών.

Πλατφόρμα Tablet και κινητού:
Όλο και πιο συνηθισμένος γίνεται ο στοιχηματισμός από τα κινητά μας τηλέφωνα ή τα tablet. Οπότε, η εταιρεία που θα επιλέξουμε θα πρέπει να έχει καλή εφαρμογή στα smartphone και τις ταμπλέτες, ώστε να μπορούμε να παίξουμε, από όπου και αν βρισκόμαστε. Υπάρχουν εταιρείες που οι εκδόσεις τους για κινητά ή tablet είναι άθλιες και σπάνε τα νεύρα του παίκτη. Δοκιμάστε πριν επιλέξετε, αν φυσικά σας αρέσει να παίζετε και εκτός σπιτιού.

Λαμβάνοντας υπόψη τα παραπάνω, μπορείς εύκολα να κρίνεις ποια εταιρεία είναι η καλύτερη, σύμφωνα με τις δικές σου ανάγκες.

Παίξε νόμιμα (ΚΛΙΚ ΕΔΩ).

Σε ενδιαφέρει

SMS μετακίνησης

1. Υγεία
2. Κατάστημα
3. Τράπεζα
4. Παροχή βοήθειας, συνοδεία μαθητών
5. Τελετή, διαζευγμένοι γονείς
6. Άσκηση, κατοικίδια