Γιατί οι στοιχηματικές πλατφόρμες δίνουν 0% γκανιότα*;

Της μόδας έχει γίνει, πολλές στοιχηματικές ιστοσελίδες να προσφέρουν αγώνες χωρίς γκανιότα*. Γιατί το κάνουν;
ganiota

Οι περισσότερες στοιχηματικές ιστοσελίδες προσφέρουν καθημερινά αγώνες με 0% γκανιότα*. Μάλιστα ορισμένες από αυτές, δίνουν ακόμη και τρεις αγώνες σε μια μέρα, χωρίς γκανιότα*, επιλέγοντας συνήθως τα πιο “δημοφιλή” ματς της ημέρας.

Γιατί το κάνουν όμως αυτό; Θέλουν να μπαίνουν… μέσα; Φυσικά και όχι. Η προσφορά αγώνων με 0% γκανιότα* λειτουργεί ως “κράχτης”. Οι στοιχηματικές πλατφόρμες θέλουν να μας βάλουν μέσα στο site τους και χρησιμοποιούν αυτό τον τρόπο ως… δόλωμα.

Αυτό βέβαια είναι απολύτως θεμιττό και εντάσσεται στους όρους του εμπορικού μάρκετινγκ. Όπως και τα σούπερ μάρκετ άλλωστε, ή τα μεγάλα εμπορικά καταστήματα, βγάζουν κάποιες προσφορές που τις ακούς και… σοκάρεσαι. Τα αφεντικά τους ξέρουν πολύ καλά πως ο αγοραστής δεν θα μείνει στις προσφορές μόνο, αλλά θα αγοράσει κι άλλα πράγματα, με αποτέλεσμα να ισοσκελίσουν τη χασούρα από τις εκπτώσεις.

Η γκανιότα είναι πολύ σημαντικό πράγμα για τον παίκτη και καλό θα ήταν, όποιος παίζει, να κάνει συγκρίσεις μεταξύ των στοιχηματικών ιστοσελίδων, για να την υπολογίσει. Εμείς στο betmasters.gr θέλοντας να κάνουμε πιο εύκολο το έργο του παίκτη, φτιάξαμε έναν υπολογιστή γκανιότας, που σίγουρα βοηθάει πάρα πολύ!

*Η 0% γκανιότα αφορά την αγορά “νικητής αγώνα” και πριν την έναρξη της αναμέτρησης.

Σε ενδιαφέρει