Τρόποι κατάθεσης για στοίχημα στο Internet

Δείτε ποιοι είναι οι πιο δημοφιλείς τρόποι κατάθεσης για στοίχημα στο Internet στην Ελλάδα.
dc e  aa bfdfc

Πολλοί είναι πλέον οι τρόποι κατάθεσης σε ιστοσελίδες στοιχήματος, ώστε να μπορέσετε να αρχίσετε να ποντάρετε σε ιστοσελίδα της προτίμησής σας. Πάμε να δούμε ποιες είναι οι πιο δημοφιλείς ανάμεσα σε εκατομμύρια παίκτες.

Δες πως αξιολογούν οι betmasters τις στοιχηματικές ιστοσελίδες

Paysafecard 

Η πιο εύκολη μέθοδος και αυτή που προτιμούν οι περισσότεροι είναι η κατάθεση μέσω Paysafecard. Με μια απλή… επίσκεψη σε περίπτερο ή ψιλικατζίδικο, βρίσκετε τις προπληρωμένες κάρτες paysafecard με το ποσό που εσείς επιθυμείτε (με ελάχιστο αυτό των 5€) και το μόνο που έχετε να κάνετε στη συνέχεια είναι να ανοίξετε έναν online λογαριασμό MyPaysafe και να καταχωρήσετε τον κωδικό που εμφανίζεται στην απόδειξη που έχετε λάβει. Στη συνέχεια επιλέγετε την Paysafe σαν μέθοδο κατάθεσης στην στοιχηματική εταιρία, συνδέεστε με λογαριασμό MyPaysafe και μεταφέρετε το ποσό στον στοιχηματικό σας λογαριασμό άμεσα.

Με χρεωστική/πιστωτική κάρτα

Μια ανάλογα απλή διαδικασία είναι και η μέθοδος πληρωμής μέσω χρεωστικής πιστωτικής κάρτας, η οποία το μόνο που χρειάζεται είναι να μπορεί να χρησιμοποιηθεί για συναλλαγές στο Internet. Οι περισσότερες κάρτες τύπου Visa, Maestro, Mastercard μπορούν να χρησιμοποιηθούν για καταθέσεις σε όλες τις αξιόπιστες στοιχηματικές ιστοσελίδες. Καταχωρήστε τον αριθμό της κάρτας, το ονοματεπώνυμο όπως αυτό αναγράφεται στην κάρτα και την ημερομηνία λήξης και στη συνέχεια το μόνο που θα χρειαστεί είναι να πληκτρολογήσετε το ποσό και τον τριψήφιο κωδικό ασφαλείας της κάρτας (CV2 ή CVC) για να γίνει η πληρωμή στο λογαριασμό.

Κατάθεση με Ηλεκτρονικό Πορτοφόλι (e-wallet)

Τα πιο δημοφιλή ηλεκτρονικά πορτοφόλια που μπορεί κάποιος να χρησιμοποιήσει για κατάθεση σε εταιρίες στοιχημάτων είναι η Moneybookers, η Neteller, το PayPal και το ελληνικό Viva Wallet. Ο χρήστης τα συνδέει με την πιστωτική του κάρτα ή τον τραπεζικό του λογαριασμό και αυτά φροντίζουν για τη διαφάνεια και ασφάλεια των συναλλαγών. Μην έχετε άγχος σχετικά με την ασφάλεια των συναλλαγών σας, αφού αν κάποια εταιρία στοιχημάτων χρησιμοποιεί μια από αυτές τις υπηρεσίες, σημαίνει πως πληροί τις υψηλές προδιαγραφές ασφαλείας της.

Moneysafe

Πρόκειται για μια προπληρωμένη κάρτα Mastercard, αλλά δεν μπορείς να υπερβείς το ποσό που έχεις πιστώσει σε αυτήν, όπως θα συνέβαινε σε πιστωτική κάρτα. Η Moneysafe είναι όπως μια οποιαδήποτε προπληρωμήνη χρεωστική κάρτα. Μπορείς να την παραγγείλεις από το site της Moneysafe με 10 ευρώ, μαζί με το κόστος μεταφοράς ή να την αγοράσεις  με 7,95 ευρώ από τα σημεία πώλησης (περίπτερο, σούπερ μάρκετ ή μίνι μάρκετ). Κατόπιν μέσω της στοιχηματικής σου ιστοσελίδας, πας στην επιλογή «κατάθεση με moneysafe»  και βάζεις τον αριθμό πελάτη (ή client id) που αναγράφεται στο πίσω μέρος της κάρτας, αλλά και τον αριθμό της κάρτας που αγόρασες. Τα όρια πίστωσης στην κάρτα είναι 2500 ευρώ ετησίως και 420 ευρώ ημερησίως και ο μέγιστος αριθμός φορτώσεων κάθε μέρα ανέρχεται σε 10, ωστόσο υπάρχει η επιλογή της αναβάθμισης της κάρτας μέσω του site της moneysafe, κατά την οποία μπορείς να ανεβάσεις τα όρια κατάθεσης.

E-banking

Ουσιαστικά πρόκειται για την διαχείριση του τραπεζικού μας λογαριασμού μέσω του διαδικτύου, από όποια συσκευή και αν χρησιμοποιούμε. Εφόσον η ιστοσελίδα που δραστηριοποιήστε υποστηρίζει αυτή τη μέθοδο, όταν θα επιλέξετε το πεδίο «Τραπεζική Πληρωμή» ή «Άμεση Πίστωση» και από εκεί θα δείτε αναλυτικά τα βήματα για να ολοκληρώσετε την πληρωμή σας.

Entropay

Πρόκειται για μια χρεωστική κάρτα, που έχει συγκεκριμένο χρόνο ζωής και είναι VISA. Ανοίγετε λογαριασμό στο πορτοφόλι της εταιρίας και η διαδικασία είναι ανάλογη με αυτή στη Skrill, Neteller και τα υπόλοιπα e-wallets. 

Paykasa

Πρόκειται για προπληρωμένη κάρτα, που είναι διαθέσιμη σε πολλά σημεία πώλησης στη χώρας και το κόστος ενός κουπονιού είναι από τα 5 έως τα 150€. Η μορφή της είναι ίδια με αυτή της paysafe που διαθέτει 16ψήφιο κωδικό, που χρησιμοποιείται για κατάθεση στην ιστοσελίδα που υποστηρίζει την Paykasa.

Unistream

Ακόμα ένα e-wallet. Κάνετε κατάθεση σε ένα κατάστημα Unistream, παίρνετε τον κωδικό της συναλλαγής και αυτό τον πληκτρολογείται στον ανάλογο τρόπο κατάθεσης που σας παρέχει η στοιχηματική σας ιστοσελίδα, εφόσον φυσικά υποστηρίζει τη Unistream.

U-Pay

Πρόκειται για ένα κουπόνι με 16ψήφιο κωδικό που μπορείτε να το προμηθευτείτε σε σημεία πώλησης που φέρουν το σήμα της ιστοσελίδας. Η αξία του κωδικού αρχίζει από τα 10 ευρώ και φτάνει έως τα 250 ευρώ.

Σε ενδιαφέρει

Στοίχημα στο infobeto.com