«Χτυπά» σε ποδόσφαιρο και τένις ο Wise

Με θετικό απολογισμό ακόμα μία μέρα για τους betmasters.gr
«Χτυπά» σε ποδόσφαιρο και τένις ο Wise

Ακόμα μία στοιχηματική μέρα έκλεισε με θετικό πρόσημο στο betmasters.gr, με την παράσταση να κλέβει με τις επιλογές του ο Wise, καθώς χτύπησε επιτυχημένα τόσο στο ποδοσφαιρικό μέτωπο, όσο και court του τένις.

Συγκεκριμένα, στις επιλογές της Δευτέρας και του πρωινού της Τρίτης, που λόγω του Αυστραλιανού Όπεν έχουν και εκείνες οι ώρες το ενδιαφέρον τους, ο απολογισμός ήταν απόλυτα θετικός, έχοντας ευστοχία με 4/5.

Έστω και στην τελευταία φάση του αγώνα, ο Άρης πλήρωσε τον άοο στο «Κλ. Βικελίδης» κόντρα στη Λαμία και επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα, ενώ αργότερα το βράδυ, έπειτα από ματς γκραν-γκινιόλ, η Ρεάλ Σοσιεδάδ επικράτησε 3-2 της Εσπανιόλ επιβεβαιώνοντας ακόμα έναν άσο.

Σε ό,τι αφορά το τένις και στο εν εξελίξει Αυστραλιανό Όπεν, ο Ράμος Βινόλας επικράτησε του Φούκσοβιτς ενώ ο Χούρκαστζ πήρε το πρώτο σετ κόντρα στον Ίβο Κάρλοβιτς όπως σωστά προέβλεψε ο Wise.

Ένα καλό σερί προσπαθεί να «χτίσει» ο Pavlokous, καθώς την Κυριακή έκανε το 3/3 με τον άσο της Έβερτον, τον άσο του Προμηθέα, αλλά και το 2DNB της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, φιλοδοξώντας σε ανάλογη συνέχεια.

Δείτε όλα τα προγνωστικά των tipsters των betmasters.

Σε ενδιαφέρει