Τι χρειάζεται για να παίξω στοίχημα στο ίντερνετ;

Καταρχήν, πρέπει να γραφτούμε σε κάποια εταιρεία (η εγγραφή σε όλες τις στοιχηματικές είναι το καλύτερο όπως έχουμε ξαναπεί). Υπάρχει αξιολόγηση των εταιρειών στοιχήματος στο site μας για να βρείτε αυτό που σας ικανοποιεί. Η διαδικασία εγγραφής είναι πολύ απλή. Δίνετε κάποια στοιχεία που αφορούν το άτομό σας, όπως ονοματεπώνυμο, ηλικία, διεύθυνση, username και password της επιθυμίας σας και η εγγραφή σας ολοκληρώνεται εύκολα και γρήγορα.

Στη συνέχεια, υπάρχει το στάδιο της πρώτης κατάθεσης. Εδώ θα πρέπει να δώσετε τα στοιχεία του τραπεζικού σας λογαριασμού  ή της χρεωστικής / πιστωτικής σας κάρτας. Φυσικά, υπάρχουν και οι εταιρίες που δέχονται Paysafe κάρτα, καθώς και ηλεκτρονικά πορτοφόλια όπως το Neteller και το Skrill.

Όταν θα πάτε να κάνετε την πρώτη ανάληψη, τότε οι εταιρείες θα σας ζητήσουν πιστοποίηση στοιχείων. Συνήθως αυτά που ζητάνε είναι ένα έγγραφο ταυτοποίησης ονόματος (ταυτότητα, διαβατήριο, δίπλωμα), ένα έγγραφο ταυτοποίησης διεύθυνσης (πρόσφατος λογαριασμός ΔΕΚΟ) και κάποιες ζητούν και τις δύο όψεις της κάρτας σας (με κρυμμένο φυσικά τον τριψήφιο κωδικό που υπάρχει στο πίσω μέρος). Δεν χρειάζεται να φοβάστε τίποτα, όλα γίνονται σε περιβάλλον ασφάλειας. Θυμηθείτε οτι οι εταιρείες σας επιτρέπουν να κάνετε ανάληψη μόνο με τον τρόπο που κάνατε την κατάθεση. Αν έχετε καταθέσει με Paysafe τότε θα μπορείτε να τραβήξετε τα χρήματά σας με άλλο τρόπο. Συνήθως, αυτός είναι απευθείας ανάληψη στον τραπεζικό σας λογαριασμό.

Σε ενδιαφέρει

SMS μετακίνησης

1. Υγεία
2. Κατάστημα
3. Τράπεζα
4. Παροχή βοήθειας, συνοδεία μαθητών
5. Τελετή, διαζευγμένοι γονείς
6. Άσκηση, κατοικίδια