Ευρώπη: Europa Conference League

Κείμενο εισαγωγής

Βαθμολογία Europa Conference League

Αν θέλεις να δεις τις προσωρινές αλλαγές με βάση τα αποτελέσματα, καθώς επίσης και περισσότερα στατιστικά στοιχεία για την κάθε ομάδα στο Europa Conference League, Κλικ εδώ

βαθμολογία

Βαθμολογία Europa Conference League, κανόνες

Κείμενο υπο διαμόρφωση

Europa Conference League: Πρόγραμμα

Εδω θα μπει το πρόγραμμα

To Uefa Conference League, θα είναι η νέα ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση που θα κάνει το ντεμπούτο της το 2021, με την έναρξη της επόμενης σεζόν. Πιο συγκεκριμένα η UEFA δημιούργησε μία νέα διοργάνωση, η οποία θα αποτελείται από 32 ομάδες και στην οποία θα συμμετέχουν οι ομάδες με βάση την πορεία τους και την κατάταξή τους στα εθνικά τους πρωταθλήματα. Ουσιαστικά είναι η 3η κατηγορία των διοργανώσεων της UEFA, μετά το Champions League και το Europa League. Σκοπός της UEFA είναι να μειωθούν οι ομάδες του Europa League σε 32, ενώ με τη νέα διοργάνωση θα δοθεί η ευκαιρία και σε ομάδες από μικρότερα πρωταθλήματα και χώρες που βρίσκονται πιο χαμηλά στη βαθμολογία της UEFA να συμμετάσχουν στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Από του χρόνου λοιπόν εκτός του πρωταθλητή της Super League 1 που θα συμμετέχει στο Champions League, οι υπόλοιπες ομάδες που θα πάρουν κάποιο ευρωπαϊκό εισιτήριο, θα λάβουν μέρος στο Europa Conference League.

Οι ομάδες της σεζόν 2020 – 2021

Κείμενο υπό διαμόρφωση

Η Βαθμολογία Europa Conference League 2019-2020

Η βαθμολογία θα προστεθεί προσεχώς

Ιστορία

Europa Conference League/Επίσημος ιστότοπος