Τι σημαίνει το Draw No Bet;

Θες να κοντράρεις το φαβορί, αλλά φοβάσαι; Ψάχνεις μια κάλυψη για να μην κλαις τα λεφτά σου; Τότε η επιλογή του Draw No Bet είναι εδώ για να σε προστατεύσει.
Τι σημαίνει το Draw No Bet;

Το βλέπεις, το έχεις μυριστεί, αλλά φοβάσαι ότι οι πιθανότητες που δεν είναι με το μέρος σου, παρά τη διαίσθησή σου δεν θα σε επιβεβαιώσουν. Στη σύγχρονη εποχή του διαδικτυακού στοιχήματος τίποτα δεν μένει που να μην σε καλύπτει και κυρίως να μην σε προστατεύει από τις κακοτοπιές. Στο πλαίσιο αυτό, μία επιλογή που ειδικότερα τα τελευταία χρόνια ανεβάζει συνεχώς τις… μετοχές της είναι αυτή που ονομάζεται ως «Draw No Bet» και τη συναντάμε σε συντομογραφία ως DNB. Παράλληλα, όλο και σε περισσότερες πλατφόρμες παρουσιάζεται με την ελληνική γραφή ως «Ισοπαλία όχι στοίχημα».

Τι σημαίνει Draw No Bet;

Η επιλογή του DNB έρχεται ουσιαστικά για να «προστατεύσει» τον παίκτη με αυτό το ποντάρισμα. Καλό θα ήταν όμως να το εξηγήσουμε με ένα παράδειγμα. Η Λεβάντε φιλοξενεί την Μπαρτσελόνα και θες να ποντάρεις στην έκπληξη, δηλαδή στη νίκη των γηπεδούχων. Αυτή η επιλογή προσφέρεται σε απόδοση 7,00, ωστόσο επειδή θες να είσαι καλυμμένος σε περίπτωση ισοπαλίας για να μην χάσεις τα λεφτά, μπορείς να ποντάρεις στο 1DNB σε απόδοση περίπου στο 3.50. Επιλέγοντας το 1DNB, τότε «πληρώνεσαι» με τη νίκη της Λεβάντε, ενώ σε περίπτωση ισοπαλίας, παίρνεις το ποσό που πόνταρες πίσω. Φυσικά, το ανάλογο ισχύει, αν ο αγώνας ήταν Μπαρτσελόνα-Λεβάντε. Τότε, η αντίστροφη επιλογή σου θα ήταν 2DNB και «πληρώνεσαι» με τη νίκη του φιλοξενούμενου και παίρνεις πίσω το ποντάρισμά σου στην ισοπαλία.

Η λογική του Draw No Bet

Όπως μπορείς να γίνει αντιληπτό, το Draw No Bet χρησιμεύει πάρα πολύ, όταν ειδικεύεσαι στην κόντρα των φαβορί, οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος σου σε θεωρητική βάση και ρίχνοντας την τεράστια απόδοση του αουτσάιντερ, θες να είναι καλυμμένος πως τουλάχιστον έχει περισσότερες ελπίδες να μην χάσεις τα λεφτά του πονταρίσματός σου. Η λογική της μελέτης για μία τέτοια επιλογή δεν αλλάζει, αφού επί της ουσίας ψάχνουμε το σημείο. Άρα, σε αυτή την περίπτωση, εξετάζεις τη φόρμα και τα τελευταία νέα των ομάδων που να αφορούν απουσίες, αλλαγή προπονητή ακόμα και το κλίμα που υπάρχει εντός αποδυτηρίων, το κίνητρο ειδικότερα προς τη λήξη των πρωταθλημάτων, ακόμα και τη συχνότητα των ισοπαλιών στις αναμετρήσεις των ομάδων που σε απασχολούν.

Η ιδιαιτερότητα του Draw No Bet στο Live

Πέρα φυσικά από την επιλογή που έχεις να τιμήσεις το Draw No Bet σε ένα παρολί ή ακόμα και «ξερό» μόνο του, υπάρχει στις περισσότερες ποδοσφαιρικές αναμετρήσεις ως εναλλακτική και στο Live στοίχημα. Στο ζωντανό στοίχημα, το DNB συνηθίζεται από τον παίκτη όταν κάποια ομάδα βρίσκεται πίσω στο σκορ ή ακόμα και στην ισοπαλία και θες να ποντάρεις στην έκπληξη από το αουτσάιντερ. Όπως είναι ούτως ή άλλως σαν γενικός κανόνας, εξετάζεις όπως και πριν από το ματς, τη φόρμα, το ρεπορτάζ, αν έχει προκύψει κάποιος τραυματισμός στη διάρκεια του αγώνα, ακόμα και το κίνητρο, αφού μια ισοπαλία μπορεί να βολεύει σε σχέση με το πιθανό ρίσκο μιας ήττας.

Σε ενδιαφέρει

?AffiliateCode= &CID=&DID=&TID=&PID=&LNG=

SMS μετακίνησης

1. Υγεία
2. Κατάστημα
3. Τράπεζα
4. Παροχή βοήθειας, συνοδεία μαθητών
5. Τελετή, διαζευγμένοι γονείς
6. Άσκηση, κατοικίδια