Στοιχήματα με “σίγουρο” κέρδος

Υπάρχουν; Βεβαίως και υπάρχουν. Tα στοιχήματα με σίγουρο κέρδος είναι για τους πολύ ψαγμένους παίκτες. Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για τα sure bets.

sigouro kerdos betmastersgr

Έχουμε ήδη μιλήσει για το “σίγουρο” κέρδος στο στοίχημα, σε παλιότερα άρθρα, το γνωστό μας sure bet, ή αλιώς arbitrage Εδώ θα αναφερθούμε σε κάποια πρακτικά πράγματα για το πως πρέπει να παίζουμε αυτά τα στοιχήματα.

Τα εργαλεία μας για το σίγουρο στοίχημα

Πέρα από ένα sure bet calculator που θα  κάνει τους υπολογισμούς για το ποσό που πρέπει να ποντάρεις σε κάθε ‘πλευρά’ του στοιχήματος, σαφώς πρέπει να έχεις και λογαριασμούς σε όλες τις στοιχηματικές ώστε να όταν βρεις την ευκαιρία να μπορέσεις να την “αρπάξεις”

Οι νόμιμες στοιχηματικές ιστοσελίδες στην Ελλάδα στις οποίες πρέπει να έχεις οπωσδήποτε λογαριασμό αν θέλεις να ασχοληθείς με τα arbitrage (σίγουρα στοιχήματα) είναι:

Bet365 ⇨Εδώ

Stoiximan ⇨Εδώ 

Betshop ⇨Εδώ 

Sportingbet ⇨Εδώ 

Bwin ⇨Εδώ 

Novibet ⇨Εδώ 

Vistabet ⇨Εδώ 

Winmasters ⇨Εδώ 

Championsbet ⇨Εδώ

Σίγουρα στοιχήματα – Τα πρακτικά

1. Ανοίγεις στον browser όλες τις στοιχηματικές ιστοσελίδες που πρόκειται να παίξεις και προχωράς όλες τις άλλες διαδικασίες εκτός από το ποντάρισμα (εγγραφή, κατάθεση κ.λ.π.).

2. Δοκιμάζεις στο surebet calculator, τις αποδόσεις στο ίδιο ματς σε κάθε μία από αυτές

3. Όταν θα βρεις την ευκαιρία, ποντάρεις πρώτα το σημείο με την “περίεργη απόδοση” αν υπάρχει κάτι τέτοιο. Έστω για παράδειγμα, ότι βρίσκεις τον άσο και το διπλό σε ένα αγώνα μπάσκετ με αποδόσεις 2,10 και 2,05. Αν το διπλό οι περισσότερες στοιχηματικές το έχουν γύρω στο 1,85, αυτή είναι η “περίεργη απόδοση”.

Σίγουρα στοιχήματα – Τα κρυφτά!

1. Αν πρόκειται να ποντάρεις πολλά χρήματα, π.χ. 2000 ευρώ, τα σπάς σε περισσότερες δόσεις, πάντα ξεκινώντας από την “περίεργη”.

4. Σε περίπτωση που κάποιο στοίχημα ακυρωθεί, δεν πανικοβάλλεσαι. Ποντάρεις για το ίδιο ποσό επιστροφής στην στοιχηματική ιστοσελίδα που θα βρεις την αμέσως καλύτερη απόδοση. Έτσι θα χάσεις ένα μικρό ποσό της τάξης του 1%.

Υπάρχουν και κάποιες άλλες νόμιμες εταιρίες, πέρα από τις μεγάλες, γνωστές που αναφέρουμε παραπάνω που μερικές φορές έχουν ‘περίεργες αποδόσεις’. Γενικά είναι καλύτερα να έχεις λογαριασμούς σε πολλές εταιρίες ώστε να έχεις την μέγιστη δυνατότητα να βρεις τις ‘τρύπες’.

Σε ενδιαφέρει

SMS μετακίνησης

1. Υγεία
2. Κατάστημα
3. Τράπεζα
4. Παροχή βοήθειας, συνοδεία μαθητών
5. Τελετή, διαζευγμένοι γονείς
6. Άσκηση, κατοικίδια