Στοίχημα στο συνολικό αριθμό γκολ: Πώς παίζεται

Πολλές φορές όταν έχεις να κάνεις με χαμηλές αποδόσεις ή με εξαιρετικά αμφίρροπα ματς, το εύρος τερμάτων είναι εκεί για να σε «σώσει».
Στοίχημα στο συνολικό αριθμό γκολ: Πώς παίζεται

Έβλεπες πολύ ένα σημείο, αλλά η απόδοσή του έχει «βουλιάξει»; Είσαι μεταξύ του ορίου Over/Under 2,5; Ίσως η επιλογή του συνολικού εύρους τερμάτων είναι εδώ για να σου λύσει τα χέρια και να δώσει μια εναλλακτική, που μάλιστα δύσκολα επηρεάζεται από τις γενικότερες μεταβολές των αποδόσεων.

Το σύνολο γκολ αφορά αποκλειστικά και μόνο το παιχνίδι με τα συνολικά τέρματα που θα σημειωθούν σε μία αναμέτρηση και έχει να κάνει και με τις δύο ομάδες και όχι μόνο τη μία.

Οι διαθέσιμες επιλογές για Στοίχημα στο συνολικό αριθμό Γκολ 

0-1 Γκολ

Για να κερδίσεις το στοίχημα σε αυτή την περίπτωση, πρέπει στο ματς να σημειωθεί το πολύ ένα γκολ κι όχι παραπάνω.

2-3 Γκολ

Για να κερδίσεις αυτό το στοίχημα, πρέπει στο ματς να σημειωθούν δύο ή τρία τέρματα και από τις ομάδες συνολικά.

4-6 Γκολ

Για να κερδίσεις με αυτή την επιλογή, πρέπει στο ματς να σημειωθούν και από τις δύο ομάδες μαζί, ή 4 ή 5 ή 6 γκολ.

7+ Γκολ

Για να κερδίσεις με αυτή την επιλογή, πρέπει να σημειωθούν στο ματς από 7 γκολ και πάνω.

Η λογική της επιλογής των γκολ

Η επιλογή να ποντάρεις τα ποσά που επιθυμείς στην αγορά του εύρους τερμάτων μπορεί να αποδειχθεί αρκετά επικερδής, ειδικότερα όταν έχεις προχωρήσει στη σωστή μελέτη και κυρίως στη λογική που έχει αυτό το στοίχημα.

Ας δούμε λοιπόν πώς μπορείς να κινηθείς σε αυτή την περίπτωση.

0-1 ΓΚΟΛ

Είναι προφανές ότι σε αυτή την περίπτωση πρέπει να προσέξεις την αμυντική συμπεριφορά των δύο ομάδων που θα αναμετρηθούν, το αν όντως η επίθεσή τους είναι δυσλειτουργική και δυσκολεύονται να σκοράρουν, το πόσο κρίσιμη είναι μία αναμέτρηση, καθώς όσο πιο σημαντικό το ματς στη θεωρία, οι ομάδες είναι πιο προσεκτικές, ενώ πέρα από τους αντιπάλους αυτούς καθ’ αυτούς, αξίζει να σημειώσουμε ακόμα μία παράμετρο. Αυτή έχει να κάνει με τις καιρικές συνθήκες και την κατάσταση των αγωνιστικών χώρων, αφού είναι στοιχεία που μπορούν πράγματι να φέρουν ακόμα πιο κοντά την επιβεβαίωση του 0-1 γκολ.

2-3 ΓΚΟΛ

Πρόκειται για το πιο σύνηθες εύρος τερμάτων σε έναν αγώνα ποδοσφαίρου και πολλές φορές προτιμάται όταν διασταυρώνονται δύο ισοδύναμες ομάδες ή σε αναμετρήσεις που αναμένεται να κριθούν στο γκολ, κυρίως όταν ο φιλοξενούμενος είναι πιο ισχυρός. Επιπλέον, είναι μια καλή επιλογή, όταν πιστεύεις ότι ένα ματς κινείται μεταξύ Over και Under, οπότε το 2-3 είναι η μέση λύση. Ωστόσο, επειδή είναι το πιο συνηθισμένο εύρος γκολ, προσφέρεται σε πιο χαμηλές αποδόσεις, ειδικότερα αν το συγκρίνεις με τις άλλες επιλογές που αφορούν το σύνολο γκολ.

4-6 ΓΚΟΛ

Σε αυτή την περίπτωση προτιμάς ομάδες που παίζουν επιθετικά και πολύ ανοιχτά, ομάδες που έχουν ασταθείς άμυνες και πολλές φορές όταν υπάρχει ξεκάθαρη διαφορά ποιότητας και θεωρείς ότι θα σημειωθούν πολλά γκολ από το φαβορί Καλό είναι βέβαια σε αυτή την περίπτωση να τσεκάρεις τη συμπεριφορά των ομάδων στα τελευταία ματς αν και πάντα σε αυτή την περίπτωση εκτός από τον προφανή κίνδυνο να μην σημειωθούν από 4 γκολ και πάνω, ελλοχεύει η άλλη πιθανότητα το σκορ να ξεφύγει.

7+ ΓΚΟΛ

Εδώ η κατάσταση είναι πολύ ξεκάθαρη. Προτιμάς ομάδες που σκοράρουν πολλά γκολ, αλλά κυρίως ζευγαρώματα ομάδων στα οποία υπάρχει τεράστια διαφορά ποιότητας και αναμένεται γρήγορος ρυθμός. Όπως αναφέραμε προηγουμένως για τη σημασία των αγώνων, έτσι κι εδώ, αν αντίθετα δεν διακυβεύεται τίποτα το σημαντικό και οι άμυνες είναι πιο χαλαρές, το 7+ έχει τις πιθανότητές του. Όπως καταλαβαίνεις το 7+ δεν προκύπτει συχνά, γι’ αυτό και οι αποδόσεις είναι πολύ υψηλές.

Τι προσέχουμε

Η λογική της μελέτης που πρέπει να έχεις στο στοίχημα γενικότερα, δεν διαφέρει ιδιαίτερα στην επιλογή των παιχνιδιών που θέλεις να ποντάρεις στο εύρος τερμάτων. Πάντα κοιτάς τη φόρμα των ομάδων και κυρίως τη συμπεριφορά στην επίθεση και στην άμυνα, ώστε να κρίνεις την ακριβή φόρμα, διότι πολλές φορές τα αποτελέσματα από μόνα τους δεν λένε πάντα την αλήθεια.

Επιπλέον, όπως σημειώσαμε και νωρίτερα στην ανάλυση, πρέπει να ελέγξεις τις καιρικές συνθήκες της αναμέτρησης, αφού η θεωρητική μορφή ενός αγώνα μπορεί να αλλοιωθεί από τον αγωνιστικό χώρο και επιπλέον υπενθυμίζουμε το κίνητρο του αγώνα.

Τέλος, όπως συμβαίνει πάντα, έχεις υπ’ όψιν σου το ρεπορτάζ των ομάδων (αλλαγές προπονητή, τιμωρίες κλπ.), τους τραυματισμούς σημαντικών ποδοσφαιριστών, αλλά και την προϊστορία, ειδικότερα αν είσαι από αυτούς που τη λαμβάνουν σοβαρά υπ’ όψιν.

Σε ενδιαφέρει

?AffiliateCode= &CID=&DID=&TID=&PID=&LNG=

SMS μετακίνησης

1. Υγεία
2. Κατάστημα
3. Τράπεζα
4. Παροχή βοήθειας, συνοδεία μαθητών
5. Τελετή, διαζευγμένοι γονείς
6. Άσκηση, κατοικίδια