Πάμε Στοίχημα Μπέιζμπολ

Άλλο ένα άθλημα από την απέναντι μεριά του Ατλαντικού που μπαίνει όλο και περισσότερο στη… στοιχηματική μας ζωή.

baseball

Είναι γνωστό ότι τα αμερικανικά αθλήματα έχουν μπει για τα καλά στη ζωή μας. Μπορεί μέχρι πριν λίγα χρόνια, το πιο διαδεδομένο να ήταν το ΝΒΑ, όμως η τεχνολογία έχει εξελιχθεί και πλέον σπορ όπως Mπέιζμπολ, Αμερικάνικο ποδόσφαιρο και χόκεϊ μπαίνουν καθημερινά μέσα στο σπίτι μας μέσω ιστοσελίδων ή συνδρομητικών καναλιών. 

Εκτός απο τις ΗΠΑ, το baseball είναι διαδεδομένο στην Αυστραλία και τη Βενεζουέλα.

Απο στοιχηματικής πλευράς, όλες οι πλατφόρμες το περιλαμβάνουν στο μενού τους, ενώ τις περισσότερες επιλογές θα τις βρεις στη Novibet

<h3>Δες εδώ  επιλογές και αποδόσεις για το baseball </h3>

Κανόνες Μπέιζμπολ

Εδώ πρέπει να ξεκαθαρίσουμε πως ναι μεν υπάρχει μπάλα, όμως δεν υπάρχει κάποια εστία ή καλάθι να μπει μέσα και επίσης δεν αποτελεί αντικείμενο επίθεσης, αλλά άμυνας.

Οι αντίπαλες ομάδες αποτελούνται από εννέα παίκτες και ο σκοπός τους είναι να γεμίσουν τις βάσεις του γηπέδου, ώστε να πετύχουν πόντο (το λεγόμενο run).

Oι βάσεις είναι τέσσερις και στο σχηματισμό τους μοιάζουν με βεντάλια. Μια βάση γεμίζει όταν ο επιτιθέμενος (batter), δηλαδή αυτός με το ρόπαλο χτυπήσει τη μπάλα και τη στείλει όσο πιο μακριά μπορεί για να προλάβει να τρέξει μέχρι την πρώτη βάση. Σε περίπτωση που φτάσει πριν οι αμυνόμενοι  επιστρέψουν τη μπάλα στην αρχή, τότε καταλαμβάνει την πρώτη βάση και παραμένει εκεί και τη θέση του παίρνει ο επόμενος συμπαίκτης του batter. Σε περίπτωση, δε, που η ροπαλιά του είναι τόσο δυνατή που καθυστερήσει τους αμυνόμενους και αυτός καταφέρει να τρέξει σε όλες τις βάσεις και επιστρέψει στην αρχή, τότε έχουμε το homerun.

Από την άλλη μεριά, ο αμυντικός (αυτός που πετάει τη μπάλα) έχει σκοπό να δυσκολέψει τον batter, ώστε να μην καταφέρει η ομάδα του να γεμίσει τις βάσεις του γηπέδου. Η επίθεση αλλάζει χέρια στα τρία out. 

Το παιχνίδι διαρκεί 9 innings (περίοδοι), όπου στο κάθε από αυτό υπάρχουν 3 out για κάθε ομάδα, δηλαδή 6 out συνολικά. Δεν υπάρχει ισοπαλία, οπότε το παιχνίδι παίζεται μέχρι να υπάρξει νικητής. 

Στοιχηματικές αγορές στο μπέιζμπολ

Νικητής αγώνα

Είναι η κατηγορία που συναντάς σε οποιοδήποτε ομαδικό ή ατομικό ακόμα άθλημα. Δεν χρειάζεται πολλές εξηγήσεις εδώ. Αυτό που καλείσαι να διαλέξεις είναι ποια ομάδα θα είναι η τελική νικήτρια του αγώνα. Οι αποδόσεις, φυσικά, ποικίλουν ανάλογα με τη δυναμικότητα των αντιπάλων.

Under / Over

Και εδώ δε χρειάζονται πολλά να πούμε. Έχει οριστεί από την εκάστοτε στοιχηματική ιστοσελίδα ένα line συνολικών πόντων ανάλογα με τις ομάδες που έρχονται αντιμέτωπες και εσύ καλείσαι να επιλέξεις αν αυτό το όριο θα ξεπεραστεί ή όχι.

Αγορές με χάντικαπ

Ο ρόλος του χάντικαπ σε κάθε στοιχηματική αγορά έχει σκοπό να δώσει περισσότερο ενδιαφέρον στο στοιχηματισμό, όταν έχουμε να κάνουμε με αντιπάλους με μεγάλη διαφορά δυναμικότητας. Αυτό συμβαίνει και εδώ.

ΥΓ: Στο μπέιζμπολ για να είναι ένα στοίχημα έγκυρο δε θα πρέπει να αλλάξουν οι δηλωμένοι pitchers πριν το παιχνίδι. Σε περίπτωση που υπάρχει η οποιαδήποτε αλλαγή, τότε το στοίχημα θεωρείται άκυρο και το ποντάρισμα επιστρέφεται.

Σε ενδιαφέρει

Στοίχημα στο infobeto.com