Σύλληψη επ' αυτοφόρω

'Οτι κινείται γύρω από το στοίχημα συλλαμβάνεται επ' αυτοφόρω από τους δημοσιογράφους του bet-masters. Ειδήσεις, αναλύσεις και αφιερώματα θα σας ενημερώνουν για κάθε εξέλιξη στον χώρο των προγνωστικών στοιχήματος.

Νόμιμες εταιρίες στοιχήματος

16:36Νόμιμο στοίχημα

Nomimes-etairies-stoiximatos

Δυο χρόνια μετά την 5η Δεκεμβρίου του 2012 που άλλαξαν άρδην τα πράγματα σε σχέση με το online στοίχημα, η κατάσταση είναι πλέον αρκετά ξεκάθαρη. Ο ΟΠΑΠ, όχι μόνο έχει ιδιωτικοποιηθεί, αλλά έχει μπει και στο στοίχημα online. 402 εταιρείες στοιχήματος που δεν έχουν άδεια από το ελληνικό κράτος, έχουν μπλοκαριστεί στα Ελληνικά ISP, ώστε να μην επιτρέπεται στους κατοίκους της Ελλάδας να τις επιλέξουν.

Με την επάνοδο της Interwetten στην Ελλάδα, άλλη μία μεγάλη εταιρία του εξωτερικού δραστηριοποιήθηκε ξανά στην χώρα μας. Και φυσικά, δεν θα είναι η τελευταία. 

Οι νόμιμες εταιρείες στοιχήματος στην Ελλάδα, αυτές δηλαδή που πήρανε επίσημα προσωρινή άδεια από τις αρχές και μπορούν νόμιμα να διεξάγουν στοιχήματα στη χώρα μας είναι 24. Από αυτές, 13 τελικά έχουν site που προσφέρουν αθλητικά στοιχήματα online.

Εδώ παρουσιάζουμε τις 13 εταιρείες και στο τέλος της σελίδας μια λίστα με τις 24.
Η λίστα μας είναι σε σειρά προτίμησης, με καθαρά υποκειμενικά κριτήρια των στελεχών του Bet Masters, βασιζόμενοι στα εικαστικά και τα λειτουργικά κριτήρια του site, την καλή εξυπηρέτηση πελατών στην Ελλάδα και βεβαίως το μπόνους εγγραφής ή άλλες προσφορές.

Mybet
Χρόνια στο "κουρμπέτι" πολύ καλή εξυπηρέτηση και μεγάλη γκάμα αγώνων. Πολύ σημαντικό ότι δεν υπάρχει φόρος, ούτε στην κατάθεση, ούτε στην ανάληψη. Υστερεί λίγο στο live betting, καθώς δεν έχει μεγάλη γκάμα επιλογών. Έχει και έκδοση για κινητά, χωρίς πάντως να είναι η καλύτερη.

Stoiximan
Η Stoiximan είναι πλέον μια από τις πιο γνωστές εταιρίες στοιχήματος στην Ελλάδα. Λειτουργεί κάτω από την άδεια για νόμιμο στοίχημα online, της Gambling Malta Ltd. Καλό site, καλή υποστήριξη, από εκπροσώπους της εταιρείας, στους οποίους μπορείς να μιλάς με το μικρό τους όνομα. Η κατάθεση είναι χωρίς φόρο, ενώ η πρώτη ανάληψη για κάθε μήνα είναι επίσης δωρεάν. Από κει και μετά, κρατάει 2 ευρώ για κάθε ανάληψη.

Interwetten
Από τις παλιότερες εταιρίες της αγοράς, και πάλι στην Ελλάδα από το Φλεβάρη του 2015. Πολύ καλό σάιτ, 100% μπόνους ως 100 ευρώ, συμπαθέστατο live bet.

Goalbet
100% μπόνους εγγραφής, προσφέρει και κουπόνι τύπου ΟΠΑΠ. Απόλυτα αξιόπιστη, με εξαιρετικό live bet και γρήγορες πληρωμές. Δεν υπάρχει φόρος κατάθεσης, αλλά υπάρχει πάντα φόρος ανάληψης. Σημαντικό το γεγονός πως προσφέρει στοιχηματισμό και στις μικρότερες ελληνικές κατηγορίες ποδοσφαίρου, χωρίς αποκλεισμούς ομάδων.

Playbet
100% μπόνους σε επιλεγμένα παρολί. Γρήγορη ελληνική εξυπηρέτηση πελατών. Διαφημίζεται και στην τηλεόραση. Δεν υπάρχει φόρος κατάθεσης ή ανάληψης.

MeridianBet
100% μπόνους εγγραφής μέχρι 50 ευρώ, προσφέρεται για την πρώτη κατάθεση στην συγκεκριμένη εταιρεία. Αξιόπιστη, με καλό, αλλά όχι τόσο λειτουργικό site. Υπάρχει πληρθώρα επιλογών, τόσο στα standard πονταρίσματα, όσο και στο live. Η κατάθεση γίνεται με όλους τους καθιερωμένους τρόπους, ενώ δεν υπάρχει μέγιστο ή ελάχιστο ποσό ανάληψης.

Paddypower
Αν μιλάς αγγλικά η PaddyPower είναι μια πολύ καλή επιλογή. Από τις μεγαλύτερες εταιρίες στοιχημάτων στον κόσμο.  Απόλυτα αξιόπιστη, με εξαιρετικό site (ειδικά στο κινητό) και γρήγορες πληρωμές. Δεν έχει ελληνική έκδοση και δεν υπάρχει φόρος κατάθεσης ή ανάληψης. Πολύ προσοχή στα max bets, καθώς βάζει όρια σε συγκεκριμένα παιχνίδια.

NoviBet
Νέα εταιρία στην Ελληνική αγορά, έχει μπόνους εγγραφής 100% μέχρι 150 ευρώ, το 2o μεγαλύτερo στην Ελλάδα, μετά από την ChampionsBet. Εύχρηστο το site με αξιόλογο Live betting.

Betsonic
Ιδιαίτερα λειτουργικό το ελληνικό site, με πληθώρα επιλογών και στα ελληνικά πρωταθλήματα. Πολύ καλό το live, με ρολόι αντίστροφης μέτρησης για τα ματς που αρχίζουν. Ελάχιστο ποσό κατάθεσης είναι τα 10 ευρώ και ελάχιστη ανάληψη τα 20 ευρώ. Ο φόρος για την ανάληψη κυμαίνεται από 3% ώς 1% ανάλογα με το ποσό.

ChampionsBet
Καλούτσικο site με μπόνους εγγραφής 100% μέχρι 200 ευρώ! Το μεγαλύτερο μπόνους στην αγορά αυτή την στιγμή. Αν βελτίωνε λίγο και το αισθητικό κομμάτι...

BetShop
Ελληνικό site και χρόνια στην αγορά. Δεν είναι ιδιαίτερα δημοφιλής στο ευρύ κοινό, όμως εμείς την ξέρουμε καλά και διατηρούμε λογαριασμό εδώ και μερικά χρόνια, χωρίς παράπονα. Αρνητικό το οτι δεν μπορείς να κάνεις απευθείας κατάθεση μέσω χρεωστικής ή πιστωτικής κάρτας, αλλά μέσω skrill.

NetBet
Πληθώρα επιλογών για στοίχημα σε όλα τα αθλήματα. Δεν είναι άσχημο το site της εταιρίας και η ελληνική έκδοση είναι μια χαρά. Εύχρηστο, αφού με ένα κλικ μπορείς να βρεις αυτό που θέλεις. Η κατάθεση γίνεται με όλους τους γνωστούς πιθανούς τρόπους, ενώ υπάρχει live chat για επικοινωνία, όπως και τηλέφωνο στην Ελλάδα με αστική χρέωση.

Bet8
Παιχνιδιάρικο site με έντονα και ευχάριστα χρώματα. Εύκολη και απλή η εγγραφή, ενώ τη δεδομένη χρονική στιγμή προσφέρει bonus πρώτης κατάθεσης 100% μέχρι 100 ευρώ. Πολύ σημαντικό οτι δεν υπάρχουν κρατήσεις για κατάθεση ή ανάληψη.

Οι 24 νόμιμες εταιρίες:

Β2Β GAMING SERVICES MALTA LIMITED
(BetShop και Bet365.gr)

GLB GmbH
(Goalbet)

LUCKY STREAM LIMITED
(Playbet)

ON LINE AMUSEMENT SOLUTIONS NV
(ChampionsBet)

PADDY POWER P.I.C.
(Paddypower)

PERSONAL EXCHANGE INTERNATIONAL LIMITED
(Mybet)

MERIDIAN GAMING LIMITED
Meridianbet

MAGIC SERVICES LIMITED
(Interwetten)

ELDORADO SPORTWETTEN GmbH
(2Winbet)

AS IMG KASIINOD
DIAMOND LINK LIMITED
DOMS CARS EΠΕ
DOMS HOLDINGS EΠΕ
GAMBLING MALTA Ltd
KINGMAKER LIMITED
LOGFLEX EΠΕ
LOVE 2 CELEBRATE EΠE
ON LINE AMUSEMENT SOLUTIONS LIMITED
REBELS GAMING LTD
SILVER LINK LIMITED
SPORTING ODDS LIMITED
STS SPORTWETTEN GmbH

Αυτές είναι όλες οι αδειοδοτημένες εταιρείες στοιχημάτων στην Ελλάδα αυτή τη στιγμή, η λίστα θα ανανεώνεται συνέχεια με τις νέες πληροφορίες που βρίσκουμε σχετικά με αυτές τις εταιρίες.

Δείτε όλες τις εξελίξεις του νόμιμου online στοιχήματος στην Ελλάδα.

Νόμιμο στοίχημα στην Interwetten

Mavros gatos04 Φεβ 201516:18

Interwetten

Επιτέλους ήρθε η Interwetten στην Ελλάδα και πλέον όλοι μπορούν να παίξουν νόμιμο στοίχημα στον αυστριακό κολοσσό. Είναι αδιαμφισβήτητο πως πρόκειται για μια απ' τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρείες που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα και ίσως είναι ο προπομπός και άλλων μεγάλων νέων αφίξεων… διάβασε περισσότερα

Νόμιμο στοιχημα online

Kardash02 Φεβ 201518:35

Karagoun

Η κατάσταση με το νόμιμο στοίχημα στο ίντερνετ έχει πλέον ξεκαθαρίσει και ο online στοιχηματισμός έχει περάσει σε μια νέα φάση. Πριν αρχίσουμε με τα βαρετά λόγια νομικού περιεχομένου (που καλώς / κακώς είναι αναγκαία ώστε να καταλάβουμε την κατάσταση όσο μπορούμε) αξίζει να δώσουμε μια σύντομη απάντηση στην ερώτηση που όλοι έχουν: Μπορώ να παίξω στοίχημα στο ιντερνετ νόμιμα? Και αν ναι, που? Η απάντηση είναι ότι ναι, μπορείς… διάβασε περισσότερα

Εταιρείες στοιχήματος-Μπονους

Mavros gatos07 Οκτ 201412:42

Bonus

Κάθε μήνα, οι εταιρείες στοιχήματος, στην προσπάθεια να κερδίσουν νέους παίκτες, προσφέρουν μπόνους εγγραφής πρώτης κατάθεσης. Πολλές από αυτές προσφέρουν μπόνους ακόμα και στους παλιούς παίκτες. Προσοχή στους όρους κάθε προσφοράς, γιατί άλλες εταιρίες απαιτούν τζιράρισμα και άλλες όχι. Το betmasters θα σας παρουσιάζει κάθε μήνα τα καλύτερα μπονους που κυκλοφορούν στην αγορά των νόμιμων εταιρειών στοιχήματος στην Ελλάδα διάβασε περισσότερα