Νόμιμες εταιρίες στοιχήματος στην Κύπρο

Στην Κύπρο υπάρχουν πλέον νόμιμες εταιρίες για Online στοίχημα. Ποιες είναι αυτές και πως τις αξιολογούν οι ειδικοί του betmasters;
Νόμιμες εταιρίες στοιχήματος στην Κύπρο

Το Νοέμβριο του 2016, η «Εθνική Αρχή Στοιχημάτων» της Κύπρου, σε συνεργασία με την κυπριακή κυβέρνηση, αποφάσισαν να δώσουν άδεια σε ορισμένες εταιρίες για να παρέχουν online στοίχημα.

Σήμερα εννιά εταιρίες στοιχήματος έχουν πάρει τη μόνιμη άδεια, ενώ περίπου 2,5 χιλιάδες παράνομα betsites έχουν μπλοκαριστεί στα κυπριακά ISP, ώστε να μην επιτρέπεται στους κατοίκους της Κύπρου να τα επισκεφτούν. Έτσι, δεν πρέπει οι παίκτες να έχουν άγχος για το ποιες εταιρίες είναι νόμιμες, αφού σε διαφορετική περίπτωση, δεν θα μπορούν καν να μπουν στα sites.

Σύμφωνα με την νομοθεσία, στην Κύπρο απαγορεύεται το online casino και το online poker, οπότε οι εταιρίες προσφέρουν μόνο αθλητικό στοίχημα (sportsbet). Επίσης, η «Εθνική Αρχή Στοιχημάτων», χώρισε τις άδειες σε Class A και Class B. Στην πρώτη κατηγορία, περιλαμβάνονται οι εταιρίες που έχουν άδεια για επίγεια καταστήματα (πρακτορεία στοιχήματος), ενώ στη δεύτερη, αυτές που μπορεί να παιχτεί στοίχημα μόνο στο ίντερνετ.

Καθεμιά από τις οκτώ εταιρίες που πήραν άδεια κατηγορίας Class B, μπορεί να έχει «στους κόλπους της», περισσότερες από μία στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Σημαντικό ρόλο για τις προτάσεις παίζει η ασφάλεια του παίκτη, όσον αφορά τις συναλλαγές. Επίσης, η καλή και άμεση εξυπηρέτηση πελατών, το εικαστικό κομμάτι και φυσικά η λειτουργικότητα της σελίδας.

{{http://www.bet365.gr/home/?affiliate=GM_00001847|Bet365}}

Τι να πει κανείς για την {{http://www.bet365.gr/home/?affiliate=GM_00001847|Bet365}}; Πρόκειται ίσως για την μεγαλύτερη στοιχηματική πλατφόρμα παγκοσμίως, με εκατομμύρια χρήστες και το δυνατότερο brandt στο χώρο. Έχει άδεια στην Κύπρο, από τη Hillside (New Media Cyprus) Limited. Αξιοπιστία, πλήθος επιλογών και φυσικά ένα πολύ λειτουργικό site, που κάνει τη δουλειά του παίκτη πολύ εύκολη. Η εξυπηρέτηση πελατών γίνεται κυρίως με mail και λειτουργεί γρήγορα. Αναλήψεις και καταθέσεις είναι ένα από τα ατού της, καθώς δεν υπάρχουν κρατήσεις. Φυσικά, έχει και live streaming από τα μεγαλύτερα πρωταθλήματα του κόσμου, σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ, τένις κ.α. Η προσφορά για την πρώτη κατάθεση στους νέους εγγεγραμμένους είναι 100% έως 100 ευρώ. Βάζετε 100 ευρώ δηλαδή και παίζετε με τα διπλά.

{{http://www.bet365.gr/home/?affiliate=GM_00001847|ΚΛΙΚ ΕΔΩ για να βάλεις 100 και να ξεκινήσεις να παίζεις με 200 ευρώ!}}

Sportingbet

Μία από τις πιο γνωστές στοιχηματικές ιστοσελίδες στον κόσμο. Με Live streaming στους μεγαλύτερους αγώνες ποδοσφαίρου, μπάσκετ, τένις (κ.α. αθλητικών γεγονότων), χωρίς μάλιστα να χρειάζεται να υπάρχει κάποιο ποσό στον στοιχηματικό λογαριασμό του παίχτη. Η εξυπηρέτηση πελατών είναι ένας τομέας που η συγκεκριμένη ιστοσελίδα έχει επενδύσει, ενώ οι καταθέσεις και αναλήψεις γίνονται με όλους τους δυνατούς τρόπους, ώστε να κάνουν τη ζωή του παίκτη πιο εύκολη. Καθημερινά βγαίνουν προσφορές για τα πιο σημαντικά αθλητικά γεγονότα, όπως 5% πριμ κ.α. Η προσφορά εγγραφής για τους νέους παίκτες είναι 100% έως 100 ευρώ. Οπότε, αν για παράδειγμα ξεκινήσετε με κατάθεση 10 ευρώ, στον στοιχηματικό λογαριασμό σας θα μπουν 20.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για να διπλασιάσεις την αρχική σου κατάθεση

{{https://ads.winmasters.com/redirect.aspx?pid=4378&bid=1530&lpid=527|Winmasters}}

Πρόκειται για new entry στον τομέα του online στοιχήματος. Μιλάμε για μια στοιχηματική ιστοσελίδα που έχει άδεια από την WM INTERACTIVE LIMITED, με πολύ όμορφη πλατφόρμα και εύκολη στη χρήση για τους παίκτες. Βρίσκεις αυτό που θέλεις εύκολα και γρήγορα. Υπάρχει ποικιλία στοιχημάτων, με καλές αποδόσεις, ενώ οι τρόποι κατάθεσης και ανάληψης είναι αυτοί που έχουμε συνηθίσει. Υπάρχει εξυπηρέτηση πελατών στα ελληνικά, όχι όμως με live chat. Η προσφορά εγγραφής για νέους παίκτες είναι 100% έως 100 ευρώ. Οπότε αν ξεκινήσετε με κατάθεση 50 ευρώ, θα μπορείτε να αρχίσετε να παίζετε με 100. Επίσης, δίνει 10 ευρώ για κάθε νέο παίκτη που θα προτείνετε, καθώς και 20 ευρώ free bet καλοσωρίσματος, ως επιβράβευση για την πρώτη κατάθεση.

{{https://ads.winmasters.com/redirect.aspx?pid=4378&bid=1530&lpid=527|ΚΛΙΚ ΕΔΩ για εγγραφή!}}

Οι εννέα εταιρίες που έχουν λάβει άδεια για νόμιμο στοίχημα online στην Κύπρο είναι οι εξής:

HILLSIDE (NEW MEDIA CYPRUS) LIMITED {{http://www.bet365.gr/home/?affiliate=GM_00001847|(www.bet365.com.cy)}}
WM INTERACTIVE LIMITED {{https://ads.winmasters.com/redirect.aspx?pid=4378&bid=1530&lpid=527| (www.winmasters.com)}}
SPORTING ODDS LIMITED (www.sportingbet.com.cy)
MERIDIAN GAMING (CY) 
BET ON ALFA LIMITED 
U.B.E.T. Ultimate Bet Entertainment Technologies Ltd
CLEVERPATH HOLDINGS LIMITED

Καταρχήν είχε λάβει άδεια και η BETFAIR INTERNATIONAL PLC, μέσω της οποίας δραστηριοποιήθηκε στην Κύπρο το ανταλλακτήριο στοιχημάτων της Betfair. Αλλά πριν από λίγο καιρό η betfair αποχώρησε από την κυπριακή αγορά, τουλάχιστον προσωρινά, όπως η ίδια ανακοίνωσε.

Η συγκεκριμένη λίστα θα ανανεώνεται συνεχώς ώστε να μαθαίνετε πρώτοι τα πάντα για τις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος στην Κύπρο.

Σε ενδιαφέρει

?AffiliateCode= &CID=&DID=&TID=&PID=&LNG=

SMS μετακίνησης

1. Υγεία
2. Κατάστημα
3. Τράπεζα
4. Παροχή βοήθειας, συνοδεία μαθητών
5. Τελετή, διαζευγμένοι γονείς
6. Άσκηση, κατοικίδια