Πως κάνουμε εγγραφή σε μια εταιρεία;

sportingbet

Η εγγραφή σε μια στοιχηματική εταιρεία του διαδικτύου είναι μια απλή διαδικασία. Πρέπει να προσέξουμε να δώσουμε τα αληθή στοιχεία μας, γιατί οτιδήποτε ψευδές θα το βρούμε μπροστά ματς όταν θα έρθει η ώρα να κάνουμε την πρώτη μας ανάληψη. Συνήθως πάνω δεξιά σε κάθε σελίδα (λιγότερες φορές είναι πάνω αριστερά) θα βρούμε το πεδίο που λέει Εγγραφή ή Νέος Χρήστης. Κάνουμε κλικ εκεί και θα μας εμφανιστεί μια φόρμα που πρέπει να συμπληρωθεί με τα στοιχεία μας. Αυτά που ζητούνται συνήθως είναι:

Ονοματεπώνυμο:
Διεύθυνση (οδός, αριθμός, πόλη, τ.κ.):
Ημερομηνία Γέννησης:
e-mail:
Τηλέφωνο επικοινωνίας:
Επιθυμητό όνομα χρήστη (username) λατινικά:
Επιθυμητός κωδικός (password) λατινικά:
Νόμισμα:

Προσοχή, το username και το Password είναι οι λέξεις που θα χρησιμοποιείτε για να μπαίνετε στην κάθε εταιρεία, οπότε θα πρέπει να τα έχετε σημειωμένα κάπου. Τώρα, αν γίνει κάτι και τα χάσετε, υπάρχει διαδικασία επανάκτησης, που όμως μπορεί να σας ταλαιπωρήσει λίγο.

Δείτε την αξιολόγηση των bookmakers από το betmasters και διαλέξτε τον καλύτερο!

Όσον αφορά το password, καλό θα είναι μια σύνθετη λέξη με αριθμούς, γράμματα και σημεία στίξης, για λόγους ασφαλείας. π.χ. aek1961_!. Μην βάζετε ονόματα τέκνων ή τα γενέθλιά σας, γιατί είναι εύκολο να εντοπιστούν. Πολύ προσοχή: Η εταιρεία δεν πρόκειται να σας ζητήσει ποτέ τον κωδικό σας, αφού είναι αυστηρώς προσωπικός. Οπότε αν δείτε κάποιο mail που λέει οτι είναι από την εταιρεία και σας ζητάει τον κωδικό, μην τον δώσετε γιατί προφανώς κάποιος προσπαθεί να τον υποκλέψει.

Οι περισσότερες εταιρείες σας ζητούν να γράψετε τα στοιχεία σας στα ελληνικά, αλλά υπάρχουν και κάποιες που θέλουν λατινικά (αγγλικά). Μόνο το username, το password και το e-mail είναι κατά κανόνα στα λατινικά.

Πολλές εταιρείες, στην φόρμα εγγραφής έχουν και πεδίο captcha, δηλαδή ένα νούμερο ή μια λέξη που φαίνεται σε μια εικόνα και καλούμαστε να γράψουμε στο πεδίο, ώστε η εταιρεία να καταλάβει οτι είμαστε άνθρωποι και όχι κάποιο πρόγραμμα robot.

Συνήθως, αφού συμπληρωθεί η φόρμα εγγραφής και πατήσουμε ολοκλήρωση, η εταιρεία μας στέλνει ένα mail με Link που πρέπει να πατήσετουμε για να επιβεβαιώσουμε την εγγραφή. Όταν το κάνετε, θα έχετε επιτύχει την εγγραφή σας στην εταιρεία.

Σε ενδιαφέρει

SMS μετακίνησης

1. Υγεία
2. Κατάστημα
3. Τράπεζα
4. Παροχή βοήθειας, συνοδεία μαθητών
5. Τελετή, διαζευγμένοι γονείς
6. Άσκηση, κατοικίδια