Αγώνες με 0% γκανιότα

Πολλές είναι οι εταιρίες που προσφέρουν αγώνες με 0% γκανιότα*, ώστε να προσελκύσουν πελάτες. *Η προσφορά αναφέρεται στην αγορά "νικητής αγώνα" και πριν την έναρξη του ματς*.

Πολλές φορές έχουμε αναρωτηθεί πως γίνεται στα σούπερ μάρκετ να πουλάνε ορισμένα προϊόντα τόσο φτηνά (εποχιακά ήδη, διάφορες προσφορές). Πρόκειται ουσιαστικά για μια εμπορικά έξυπνη κίνηση, αφού οι προσφορές λειτουργούν ως κράχτης για τους πελάτες. Μπαίνουν για να πάρουν κάτι σε τιμή κόστους (πολλές φορές τα σούπερ μάρκετ πουλάνε και κάτω του κόστους) και τελικά παίρνουν και άλλα πολλά πράγματα, με τα οποία τελικά η επιχείρηση, όχι μόνο ισοσκελίζει τη ζημιά, αλλά βγάζει και κέρδος.

Το ίδιο ακριβώς κάνουν και οι στοιχηματικές εταιρίες με το να προσφέρουν 0% γκανιότα. Ουσιαστικά δεν βγάζουν χρήματα από τους συγκεκριμένους αγώνες που προσφέρονται χωρίς γκανιότα, αλλά βγάζουν από τα άλλα που θα παίξεις και σίγουρα από το οτι θα προτιμήσεις την εταιρία και σε επόμενη φορά που θα στοιχηματίσεις. Φυσικά, αυτό δεν σημαίνει πως ο παίκτης δεν μπορεί να εκμεταλλευτεί αυτή την πραγματικά καλή προσφορά των εταιριών. Αν παίζεις έξυπνα, σίγουρα σε συμφέρει να προτιμάς τα παιχνίδια που δεν έχουν γκανιότα, διότι οι αποδόσεις είναι εξαιρετικές. 

Συνήθως, οι αγώνες που προσφέρονται με 0% γκανιότα είναι οι πιο δημοφιλείς της ημέρας.

Οι παρακάτω εταιρίες είναι αυτές που προσφέρουν, σχεδόν κάθε μέρα, αγώνες χωρίς γκανιότα:

Τα πάντα για τον Stoiximan

Σε ενδιαφέρει

SMS μετακίνησης

1. Υγεία
2. Κατάστημα
3. Τράπεζα
4. Παροχή βοήθειας, συνοδεία μαθητών
5. Τελετή, διαζευγμένοι γονείς
6. Άσκηση, κατοικίδια