‘Λατίνος’ ο Spesialistas!

Με τρεις επιτυχίες από τη Λατινική Αμερική
‘Λατίνος’ ο Spesialistas!

Άλλη μια καλή μέρα ήταν η χθεσινή για το Betmasters. Oι περισσότεροι tipsters του ήταν σε φόρμα, όμως ο Spesialistas ήταν αυτός που έκανε τη διαφορά. Από κοντά και ο Alkis, o οποίος μας έδωσε την απόδοση της ημέρας.

Ο Spesialistas ασχολήθηκε κυρίως με τις διοργανώσεις της Λατινικής Αμερικής και δικαιώθηκε γι’ αυτό. Τρεις επιλογές του πέρασαν νικηφόρα και το πρόσημο ήταν θετικό, καθώς οι αποδόσεις τους είχαν μέσο όρο πάνω από 2,00. Πιο συγκεκριμένα, στην αναμέτρηση Σπορ Ρεσίφε – Τσαπεκοένσε πήγε με το 2-3 goals και πληρώθηκε σε απόδοση 1,95, στο ματς Ελ Σαλβαδόρ – Κουρακάο ο άσος επιβεβαιώθηκε σε απόδοση 2,15 και στο παιχνίδι Ντεπορτίβο Κάλι – Τζούνιορ με την επιλογή του αμφίσκορου διπλασίασε και… κάτι παραπάνω το ποντάρισμά του (2,05).

Ο Alkis, από τη μεριά του, ασχολήθηκε με το Europa League και έβγαλε… λαβράκι με την επιλογή στο συνδυαστικό 1 & Under 2,5 σε απόδοση 3,15 στο ματς Πανιώνιος – Γκόριτσα, αλλά και με το απλό Under 2,5 στην αναμέτρηση Νιέντερκορν – ΑΕΛ Λεμεσού σε απόδοση 2,10.

Τέλος, με την ίδια διοργάνωση ασχολήθηκε και ο Σοφός και δικαιώθηκε με 2/2 επιτυχίες. Στο ματς Άστρα – Ζίρα πληρώθηκε τον άσο σε απόδοση 1,70, όσο πλληρωσε δηλαδή και το 1Χ στην αναμέτρηση Χάουγκεσουντ – Λεχ Πόζναν.

Σε καλή μεριά!

Μάθε τα πάντα για την Novibet!

Σε ενδιαφέρει