Μουντιαλικός Spesialistas!

scotts brits

Betmasterίτες και Betmasterίτισσες! Καλά έκλεισε το Σάββατο για την ομάδα μας αφού με μπροστάρη τον Spesialista και το απόλυτο 3/3 του, πήγαμε για μια ακόμα φορά ταμείο. Από κοντά Alkis και Wise. 

Ο Spesialistas λοιπόν, αποφάσισε να ασχοληθεί κι αυτός με τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018 στην Ευρωπαϊκή ζώνη κι ως φαίνεται δεν είχα άδικο! Το απόλυτο 3/3 στις προβλέψεις του είχε χθες. Ξεκίνησε το Goal-Goal στο Σκωτία – Αγγλία, που τον επιβεβαίωσε άνετα στο 2.25.  Συνέχισε με τα βραδινά και το συνδυαστικό 2 & Over 1.5 στο Λιθουανία – Σλοβακία στο 2.20, ενώ έκλεισε με το συνδυαστικό 1Χ & GG στο Μαυροβούνιο – Αρμενία και το 2.45. Συνολική απόδοση 11.88!

Ο Alkis είχε δυο επιτυχημένες προβλέψεις, αλλά μας χάρισε την απόδοση της ημέρας. Συγκεκριμένα, στο Πολωνία – Ρουμανία, έπιασε τη νίκη της Πολωνίας και στα δυο ημίχρονα και μας πλήρωσε μ’ ένα ωραίο 4αράκι! Νωρίτερα είχε πιάσει κι αυτός το Goal-Goal στο Σκωτία – Αγγλία και το 2.25. 

Τέλος, ο Wise ολοκλήρωσε κι αυτός θετικά την ημέρα του, αφού είχε 3 επιτυχημένες προβλέψεις. Στον τελικό γυναικών του Ρολάν Γκαρός, προέβλεψε σωστά ότι το αουτσάιντερ Οσταπένκο δε θα ήταν “εύκολη λεία” και επέλεξε το Over 20.5 games στο 1.80, ενώ στο ποδόσφαιρο πληρώθηκε το Under 3.5 στο Σλοβενία – Μάλτα και το Goal-Goal στο Νορβηγία – Τσεχία. 

Και εις άλλα με υγεία!

Σε ενδιαφέρει