Ταμειάρες από The Prophet και Spesialista!

Mε θετικό πρόσημο έκλεισε για άλλη μια φορά το Betmasters
Ταμειάρες από The Prophet και Spesialista!

Mε ακόμα ένα θετικό απολογισμό έκλεισε και η χθεσινή ημέρα το Betmasters! Aυτήν τη φορά, εκτός από τον συνήθη ύποπτο του Απριλίου Spesialista, το… χεράκι του έβαλε και ο Τhe Prophet.

Πιο συγκεκριμένα, ξεκινώντας από τις επιλογές του Spesialista, ασπροπρόσωπο τον έβγαλε για άλλη μια φορά η αγαπημένη του Γαλλία. Στον αγώνα Λοριάν – Μετς επιβεβαιώθηκε τον 1 & GG, πληρώνοντάς μας στο τεράστιο 3.25, ενώ στην αναμέτρηση Ντιζόν – Ανζέ ήρθε χαλαρά ο άσος για να πολλαπλασιάσει το ποντάρισμά μας επί 2.20. Ο… αθεόφοβος μέχρι και επιλογή με κόρνερ έπιασε, καθώς στο Παρί – Μονπελιέ προέβλεψε ότι θα είχαμε πάνω από 10.5 χτυπήματα κόρνερ και μας πλήρωσε με 2.22! Το “πάρτι” του είχε ξεκινήσει από νωρίς στη Γερμανία, όπου διάβασε σωστά ότι στο Ίγκολσταντ – Βέρντερ, οι φιλοξενούμενοι θα πετύουν πάνω από ένα γκολ. Ε, αυτοί έβαλαν 4 και μας πλήρωσαν με απόδοση 2.38.

Ο Τhe Prophet, από τη μεριά του, ξεκίνησε από το μεσημεριανό ματς Mάλαγα – Βαλένθια στην Ισπανία με τον άσο να μας πληρώνει στο 2.30 και συνέχισε με ακόμα έναν επιτυχημένο άσο, αυτή τη φορά στην Αγγλία και την αναμέτρηση Σουόνσι – Στόουκ. Εδώ πληρωθήκαμε με 2.15.  Η μεγαλύτερή του επιτυχία, όμως, ήρθε στην Ιταλία, όπου στο ματς Aταλάντα – Μπολόνια προέβλεψε σωστά τον 1 & GG, σημείο που μας πλήρωσε με 3.20!

Τέλος, ο Μikros Guru πληρώθηκε το διπλό στην αναμέτρηση ΜΚ Ντονς – Σέφιλντ Γιουν. σε απόδοση 2.06.

Mάθε τα πάντα για τη Novibet

Σε ενδιαφέρει